Goed ingepakt en snel geleverd

Geweldig snel.

Ben erg blij ermee, goed ingepakt.

doen wat ze beloven

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Erg blij met de nieuwe aanwinst. Snel geleverd en netjes verpakt.

Alles word zeer helder uitgelicht

Mooie spullen voor een goede prijs

Mooie spullen, groot assortiment en netjes verzonden.

Mooie producten voor een mooie prijs -Lemax Spooky Town

Dank jullie wel voor de mooie producten van Lemax Spooky Town, snel geleverd.

Zal zeker weer bestellen hier.

Alles was goed ingepakt en mijn bestelling kwam binnen het afgesproken termijn. Goede communicatie en redelijke prijzen.

Verzending duurde wat langer maar verder prima producten goed verpakt

Het is keurig verzorgd en ik had nog een nadeel dat ik per ongeluk drie dezelfde poppetjes had besteld gisteren terug geweest in de winkel geen probleem het geld wordt terug gestort het kon ook zijn ze zijn besteld en daar kunnen wij niets aan doen de service is goed. Jullie hebben het weer geweldig opgezegd mijn kompliamenten daarvoor.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie items die goed geprijsd zijn. De spullen waren goed verpakt tijdens het versturen

Geweldige klantenservice

Reeds 4 bestellingen gedaan, bij een ervan was er iets niet compleet, maar de klantenservice heeft dit uitstekend opgelost !

tevreden

Goed verpakt en zonder probleem binnen gekregen. Jammer dat je het niet in het tuincentrum kunt ophalen via kkersthuisje.nu el als het verkrijgbaar isop tuincentrumosdorp.nl

Prima levering

Huisje in de voorverkoop gekocht. Op afgesproken tijd bezorgd.

Alles netjes thuis gekregen goed verpakt.

Goeie service Komt afspraken na wanneer het bezorgd word

Met een gerust hart bestellen

Reeds meerdere keren besteld en altijd alles netjes en stevig ingepakt en snel geleverd gekregen, tot hiertoe nog geen beschadigde of niet werkende huisjes of dergelijke ontvangen. Super tevreden en zeker tot de volgende bestelling .

Geweldig en goed verpakt afgeleverd

Goed en stevig verpakt

Ruime keuze voor een voordelige prijs

Netjes verpak

Ik ben heel tevreden!

Snelle levering, goede prijzen

Snelle levering, goede prijzen.

Het kan niet beter.

Netjes en goed verpakt

Zoals elk jaar weer perfect

Voor de vierde keer op rij wat besteld en het was weer perfect. Alles goed en stevig ingepakt.

Servicegericht

Klantvriendelijk en servicegericht

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!