Goede prijs en goede service

Heb al vaker bij kersthuisje.nu besteld en altijd een goede prijs betaalt en goede service gekregen. Vandaar deze bestelling. Wederom weer top.

Snel en netjes afgeleverd

Bestel zeker weer.

Helemaal prima!

Fijne webshop met veel aanbod en aantrekkelijke prijzen. Ze houden je goed op de hoogte en verzending gaat snel.

geweldig

geweldig,de spullen zijn goed verpakt.geen problemen,

Hele fijne ervaring

Goede keuze, artikelen keurig verpakt en fijne website

alles tip top in orde

Met mooie korting enkele bestellingen geplaatst. Alles komt nu netjes aan . Veel keus aan mooie prijzen

Positiva

Buenos dias Este año ha sido muy positiva, despues de que el año pasado se extraviara mi pedido en el transporte. Gracias.

• ¿Nos recomendarías?

Tevreden

Top geregeld.

Goede website en super afhandeling.

Van mijn bestelling was 1 spotje van de 'Lemax round spots' kapot. Hierover kort gebeld en vervolgens bewijs materiaal gemaild. Hier werd niet moeilijk over gedaan, en kreeg meteen een nieuw exemplaar thuis gestuurd.

Fantastische Firma

Mijne Heren, Mevrouw, Wij zijn héél tevreden over mijn bestelling bij jullie van Lemax, tip top in orde, goede verpakking behalve de vele snippers in het pakket, die heb ik in 3 dozen voor papier moeten doen zoveel snippers, maar dat doet er niet toe, ik geef jullie toch een 10 op 10 quotering omdat ik alle stukjes die ik bij jullie gekocht heb zo mooi vind, en door die snippers is er géén enkel stukje gebroken, maar toch zou ik jullie willen aanraden voor die Lemax produkten op de doos te vermelden BREEKBAAR, want ik zie dat Post.NL nogal ruw is met de pakketten die ze leveren, Post.NL is wel correct in de levering dat moet ik wel zeggen en jullie zijn perfect in de verzending die jullie vooropstelde op jullie site in de voorverkoop. Ik zal mij niet weerhouden om elk jaar bij jullie een nieuwe bestelling te plaatsen aangaande de Lemax assortimenten. Héél vlugge levering naar België, kortom van jullie firma ben ik superblij elk jaar ! Veel succes in de komende maanden voor jullie firma gewenst ! Groetjes vanuit België Annie

Mooie producten en goede service

Mooie producten en goede service

Super blij met mijn lemax bestelling. Zeker nogmaals een bestelling plaatsen

Geweldige service

na mijn bestelling in augustus gedaan te hebben werd zoals vermeld netjes eind september mijn huisjes geleverd.

Zeer goed verpakt , juiste en perfecte timing. +++

tevreden klant

Kennisgemaakt met Tuincentrum Osdorp en hun webshop via de kerstdorpclub , dit is mijn 4e of 5e bestelling , altijd vlot en betrouwbaar , ruime keuze , betaalbare verzending naar Vlaanderen .

HEEL NETJES

ALLES IS NETJES GEREGELD dank je wel

Very good service

Great customer service so far and offers shipping to the UK.

Bij mijn bestelling zat helaas een defect kersthuisje. Deze mocht ik retour sturen en werd meteen vervang door een nieuw exemplaar. Super fijne en snelle service!!!

Waarom moet ik zelf de retourkosten betalen

Ik heb een bestelling gedaan en 1 artikel de Red ,white,bleu fireworks doet het niet, kosten 9,59 euro en nu moet ik zelf de retourkosten betalen a 6,95 euro vind ik niet normaal . Graag een reactie terug. Mvg

Prima webshop tegen goede prijs.

Producten waren er eerder dan verwacht. Alles was zorgvuldig verpakt.

Leuke prijzen en snel geleverd!

Leuke prijzen en snel geleverd!

Tevreden

Tuincentrum Osdorp doet wat beloofd wordt. Levering zoals afgesproken, kwalitatief goede producten voor een meer dan schappelijke prijs.

Ales prima verlopen

Mooie decoratie voor een goede prijs.

Uitstekende service en snel geleverd!

Overzichtelijke website met groot aanbod!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!