Snelle en goed service

Snelle en goede service. Mooie aanbiedingen en breed assortiment

Goede ervaringen

Zeer snelle levering.

Snelle levering en goede communicatie.

Lekker snel geleverd 😊👍

Lekker met een goede korting en snel geleverd

Nette verzorging

Het is netjes verpakt en heel aangekomen.

Goede ervaring alleen hebben wij een kapot kersthuisje gekregen de nieuwe is als het goed is onderweg.

Leuke huisjes, snelle levering

Blij met mijn eerste aankoop!

Goede prijs, mooie producten

Zeer voordelig een aantal Efteling Lumax producten kunnen aanschaffen. Helaas was er bij het ontvangen al 1 veer van een heraut afgebroken en deze zat los in de verpakking, vermoedelijk is er bij de post mee gegooid. Verder heel erg blij mee :-)

Lemax in de uitverkoop gekocht. Er werd gezegd dat het geleverd werd na 1 januari 2020, maar voor oudjaar 2019 had ik het al binnen. Top.

Inmiddels mijn vierde bestelling en wederom perfect

Ik heb van de week m'n vierde bestelling binnen gehad. Het was wederom perfect. De spullen zijn zeer goed ingepakt. Dus alles was naar tevredenheid.

prima...

Snelle levering Alles goed ingepakt.

Prachtig kersthuisje

Prima service, bestelling was supergoed verpakt en voldeed precies aan de beschrijving

Gewoon heel goed!

Prima voordeel op een uitstekende site. Afhandeling meer dan goed en ruim voor kerst binnen. Kortom een echte aanrader.

Redelijk positief

Artikelen sneller geleverd dan verwacht, echter artikelen beschadigd.

Voor en goed

Vlot en goed

Snelle en correcte levering

Mooie en gemakkelijke site, levering supersnel.

Snel en voordelig

Snel en voordelig en goed verpakt

Goede prijs/kwaliteit

Goede aanbiedingen, ruime keuze aan producten, goede updates mbt verzenden, kortom prima service.

Goede informatie

gewoon de goedkoopste !!!

voor belgie gewoon de laagste verzendkosten. En de goedkoopste in lemax artikels. Top

Snel Verzonden goedverpakt

Goede service Groot assortiment en snel en goede verzending

Netjes verpakt. Leuke aanbiedingen.

Schnelle Lieferung und super verpackt

Alles zur vollen Zufriedenheit

Snelle verzending

Handige site, snelle verzending. Goede communicatie.

Supersnelle levering!

Ik had huisjes in de uitverkoop besteld. Deze zouden de 1e week van januari pas binnenkomen. Mijn verrassing was dan ook groot toen ze op oudjaarsdag al kwamen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam

Over Kersthuisje

Kersthuisje.nu is dé Lemax website van tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Tuincentrum Osdorp is een officiële Lemax dealer en bouwt gedurende de kerstperiode (oktober tot december geopend) het grootste kerstdorp van Nederland. Kortom, voor al je Lemax kerstdorp artikelen zit je goed op Kersthuisje.nu of bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam!