Super tevreden

Snelle reactie ,mooie prijzen en snelle levering

Tevreden

Levering was goed en via de mail goed op de hoogte gehouden. Onesie ziet eruit zoals op de foto en de stof is zachter dan ik had verwacht.

Mooi pak voor carnaval

Onesie zit als gegoten en ziet er mooi uit

Snelle levering en perfect op maat

Goede omschrijving op de website en duidelijk de lichaamslengte bij de maten. Klopte precies. Dochter is heel blij met haar carnavals outfit!

Leuke en schattige onesie

Zoals beschreven op site, foto's geven juist beeld weer! Niet de allerbeste kwaliteit, maar prijs-kwaliteit zeker oké!

slechte ervaring mee

sloffen en onesie besteld. kwam ten eerste later binnen, dan werd aangegeven op de site. gelukkig waren we op tijd met bestellen. op de slof zat een vlek. over gemaild en kon kiezen voor compensatie of retour. ook prima, dat was opgelost. Binnen een dag vielen er al knopen van de onesie af. Dat laten repareren en niet gemeld. Oke kan gebeuren dacht ik nog. Nog een dag later zien we een productiefout en zit er een gat op de naad op de rug. Weer foto's gemaild en kon weer kiezen tussen compensatie of retour. Retour was geen optie meer, omdat we de onesie op tijd nodig hadden, maar compensatie was m.i. wel heel laag na alle problemen die we al hebben gehad met deze order. Totaal geen begrip of klantvriendelijkheid meer te bekennen. Nu begonnen de mails ook onvriendelijk te worden. Het kwam er op neer: deze compensatie of retour(wat geen optie was) en je zoekt het maar uit. Afsluitend met; fijne dag! Echt belachelijk! Slechte kwaliteit en klantvriendelijheid. Laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Top! Dit is Service!

Geleverd binnen 1 dag! Mooie kwaliteit duidelijke correspondentie!

Goede klantenservice

Ik had een hele leuke onsie besteld van Espeon voor mijn dochter. De volgende dag was die in huis. De levering was supersnel. Helaas had de onsie productiefouten. Ze hadden het slecht gestikt waardoor er naden loslieten. Na onderling overleg hebben ze dit met mij netjes afgehandeld.

PINGTASTISCH

Een heel leuk pinguin pak die lekker warm is!

mooie Onesie, mooie prijs

Mooie Onesies voor diverse prijzen. Uiteraard willen de kinderen de duurste, maar dat heb ik kunnen voorkomen. 1 nadeel, met drukknoppen. Ik zie een Onesie liever met een ritssluiting.

Top levering

Snelle levering en maat past perfect. Goede kwaliteit

Leuke onesie en snelle, nette levering

Duidelijke maatvoering, lekkere stof, origineel ontwerp. Wel aan de prijzige kant en ik had liever ook een rits aan voorkant gehad ipv knopen. Rits aan achterkant is perfect voor toiletbezoekjes ;-)

Ziet er erg leuk uit, echt af!

De onesie ziet er goed uit. Nog een rits aan de achterkant waardoor het niet helemaal uit hoeft voor toiletbezoek. Gebruik van mooie materialen. Aan de voorkant had ik ook liever een rits gehad in plaats van knopen maar dat is ook het enige negatieve wat ik kan melden.

Snelle levering, schoon binnen gekregen.

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Prima levering

Ik had een onesie besteld voor een activiteit en prima op tijd binnen, gekozen voor de snelle optie omdat ik laat was en deze optie was erg fijn.

Qualiteit geweldig

Super gedetailleerde onesies, vooral de premium onesies voelen ook echt; premium! Onwijs happy al jaren met de vliegende eekhoorn en nu ook met de kreeft! Superleuk en zou er zo nog een halen!

Een snelle en goede service

De website is duidelijk. En als je besteld word het binnen de kortste keren bezorgd

super, snel en prachtig

De bestelling op de site verliep heel vlot, de levering was super snel en het blije gezicht van de ontvangen helemaal de moeite waard!

Rapp ontvangen

Goede zachte stof , maar knopen zijn niet erg praktisch

Zeer tevreden heerlijke huispakken

Goede combinatie per mail Wordt goed op de hoogte gehouden van je pakketje hier wordt ik blij van De pakken zijn niet goed koop maar wel van goede kwaliteit en daar gaat het om

Mijn dochter is heel tevreden met haar onesie

Maat klopt, kwaliteit is goed. Het word snel geleverd en de prijs is ook redelijk

Vlotte service

Onze bestelling werd reeds de dag erna geleverd. Jammer genoeg moeten terugsturen wegens te klein. Ook de retour en omwisseling ging heel vlot.

Ik heb nu voor de tweede x besteld en ik ben weer zeer tevreden. Leuke onesies, lekker warm, niet duur, makkelijke site, goede service en snelle levering!

Lekkere onesie

Duidelijke site, goede en snelle levering en een leuke onesie. Onesie heeft de goede maat en is lekker warm en zacht.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.