Snelle vlotte afhandeling.

Besteld, en volgende dag al binnen. Leuk ding voor leuke prijs.

Leuk aanbod en snelle bezorging

Leuk aanbod en snelle bezorging

Meer dan uitstekend

Had een onsie besteld als kado. En heb op de dag van levering 3 extra besteld De onsjes zijn zeer zacht en stevig (de staartjes en oortjes zijn stevig gestikt waardoor kinderen het er niet snel zullen aftrekken). Nu in de tijd dat je huis verwarmen toch kostelijk wordt kan je gerust in 1 van hun onsies in de zetel zitten zonder een dekentje en het toch aangenaam warl hebben... Zeer snelle levering, goed verpakt en super zacht

Onesie zit als gegoten en is echt lekker zacht. Netjes snel geleverd dus ik ben tevreden!

Productomschrijving klopt niet!

Ik had een beer onesie besteld maar bij ontvangst bleek deze geen knopen te hebben (zoals geadverteerd) maar 2 ritssluitingen. Een van deze ritsen liep overdwars aan de achterzijde en maakte het pak onprettig om aan te hebben of in te gaan zitten. Dus retour en hierdoor verzendkosten kwijt. Super jammer en tot op heden nog niet aangepast door StudentOnesie. De negatieve review die ik achter had gelaten bij dit product op de site is ook nooit gepubliceerd. Ja, zo blijft je gemiddelde inderdaad lekker hoog.

Lekkere zachte onesie

De onesie zit lekker maar de mouwen zijn helaas te kort ookal heb ik de grootste maat gekocht

Top!!

Snelle levering en leuke ruime onesies! Al vaker besteld. Altijd goed.

Snel geleverd, goed werkende site. Product zoals omschreven, wel jammer dat de onesie met knoopjes dicht gaat en niet met een rits zoals ik had verwacht.

Ziet er goed uit. Waar voor je (weinige) geld.

Super zacht

Het pak is super zacht. Perfecte kwaliteit. Mn zoontje is er super blij mee

Goed geleverd, zit erg lekker

Was snel geleverd, heel aangekomen en het zit erg lekker.

Mooie Onesie

Ik heb het als cadeau gekocht dus ik zou niet weten hoe het draagt maar de maat was gewoon correct en zag er precies zo uit als op de foto's

Super fijne en leuk

zit goed en super leuk en fijn

De sfeer die verloren was teruggebracht.

We hebben de onesies gebruikt om onze doopduik (onderdeel van een duikclub) wat leven in te blazen. Dit is meer dan geslaagd. Ik en enkele collega's hebben de aspiranten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Prima kwaliteit en al de volgende dag bezorgd.

Ik heb er niets op aan te merken, fantastisch snel geleverd.

Heerlijk zachte en warme onesie!

Heerlijk zachte en warme onesie, ook de sloffen zitten super lekker enige verbeter puntje heb ik als dat kan is, de rits aan de achterkant die voel je zitten. Hij zal helemaal lekker zitten als die er niet in zou zitten. Maar verder echt heerlijke onesie!

Snel geleverd, voldoet aan verwachting

Mijn schoondochter had snel een onesie nodig, ik gezocht op vandaag besteld en morgen bezorgd. Vervolgens besteld, dat ging heel makkelijk en inderdaad de volgende dag al.bezorgd! Hier is iemand heeeeeel blij!

Dik in orde

Binnen de beloofde tijd pakket gekregen.

Super mooie onesies

De kinderen hebben pyjama feestje op school en wilde graag in een onesie. We heben de pinguin en charmender besteld. Deze waren de volgende dag al geleverd in een nette hoes. De onesies zijn heel mooi, goede kwaliteit en lekker zacht. Wij zijn erg tevreden. Qua maat vallen ze goed, bij twijfel zou ik voor een maatje groter kiezen, zeker bij lange benen :-)

Vlot navigeren op de website, makkelijk betalen en snelle levering van mijn superzachte chill hoodie

Heel tevreden over Studentonesie. Alles verloopt vlot, zowel het kiezen, het navigeren op de website, het betalen en als kers op de taart de snelle levering.

Zo leuk, zo duidelijk, zo snel

Goede vrolijke keuze, goede kwaliteit.

Prettig ervaren.

Goede producten. Snelle levering. Goede communicatie.

Prima site en goede levering.

Al een paar keer hier iets besteld. Altijd netjes en op tijd geleverd.

Mooi pak snelle levering

Gaaf minion pak gekocht. Superzacht en mooi pak. Lekker snel geleverd.

Super snelle levering

Pakket was snel bezorgd in vrolijke verpakking. Hartstikke leuke onesie. Kind blij en dus moeder blij.

Naaldwijkseweg 85

2291PA Wateringen

Over Studentonesie.nl

BAM! Ze zijn er weer! De super chille onesies van de leukste webshop van Nederland en België: Student Onesie. Om het voor jullie makkelijk te maken hebben wij een leuke voorselectie gemaakt van de allergaafste onesies. Zoek jij een chille outfit voor thuis, voor een vette party, themafeest, wintersport of vrijgezellenfeest? Doe dat dan nu extreem comfortabel met deze chille en super zachte onesies. Het hele jaar door wisselen wij van assortiment waardoor er iedere keer weer iets nieuws te vinden is in onze shop.