Snelle levering, fijne wijnen

Mooie website, snelle levering, fijne wijnen

Bestellen ging makkelijk, veel info over de wijn, goede info na bestellen. Site zelf niet heel overzichtelijk. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke frisse wijn

Lekkere verrassend frisse wijn.

Heerlijke wijnen.

Heerlijke wijnen conform de beschrijvingen . Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes bezorgd.

Vriendelijk, Deskundig, Behulpzaam, Snel met een aanstekelijke passie voor wijn!

Granada wijnen heeft een bijzonder assortiment wijnen voor een breed publiek. Nelleke en Dick zijn zeer deskundig, vriendelijk en hun passie voor wijn is aanstekelijk. Ze geven uitgebreid advies en reageren snel, ook in het weekeind! Wat heerlijk om dit door service nog te mogen meemaken, zeker in een tijd waarin alles onpersoonlijk lijkt te worden.

Prima bezorging

Heerlijke wijn!

Goed!

Uitstekende en verrassende wijnen. Kijk nog naar verbreding in het assortiment onder ' een tientje'

Alles klopt

Wijnen van zeer goede kwaliteit, met een uitstekend verhaal er bij. Daarbij een uitstekend werkende webshop en bezorging.

Snelle en prettige afhandeling van mijn order

Voor de wijnvoorraad op kantoor hebben we vier doosjes Pio del Ramo Betola wit (Cat Wine) besteld. De levering is snel en vlekkeloos verlopen. Dit natuurlijk bovenop het feit dat het een verrukkelijke witte wijn is.

Goedverzorgde wijn proeverij

Veel kennis over de Portugese wijnen en weet daar geanimeerd over te vertellen . Verder een goed verzorgd proeverij , lekkere wijn en hapjes .

Pluspunten

Snelle levering en snelle en persoonlijke reactie op e-mails met vragen. Interessante nieuwsbrief En vooral goede en bijzondere wijnen

Pluspunten

Bezorging zelfs dag eerder dan beloofd. Fijn uitgebreide beschrijving van de verkochte wijnen.

Bedragen genoemd in de tekst op de website, komen niet altijd overeen met de werkelijke prijs. Zoals bijvoorbeeld bezorgkosten. Was wel aangename verrassing dat het minder was. Maar de hogere prijs in de tekst, zou mensen tegen kunnen houden om te bestellen

Pluspunten

+ prettige en persoonlijke communicatie over de order + zeer snelle levering + betrouwbaar

Pluspunten

Heldere site en vlotte en nette levering

nvt

Pluspunten

Snelle en correcte levering, degelijke verpakking.

Pluspunten

Snelle levering van heerlijke wijnen

Pluspunten

- Uitstekende, lekkere wijnen, die je je zakenrelatie kunt voorzetten tijdens een formele of informele borrel - Goede communicatie betreffende de order - Zeer klantvriendelijk - Betrouwbaar

- geen.

Pluspunten

Bijzondere wijnen voor redelijke prijzen

Pluspunten

Prima afwikkeling weborder. Zoals het hoort !

Pluspunten

Informatie over levering met uitleg.

Geen recensie plaatsen van jaargang die niet te koop is

Pluspunten

Lovely wines and very fast delivey!

Pluspunten

aanstekelijk enthousiasme van de eigenaren, Nelleke en Dick prettige nieuwsbrieven met aanbiedingen veel informatie over de wijnen op de website snelle bezorging van bestelde wijnen leuke proeverijen persoonlijke benadering van klanten

Leidseweg 132

3533HD Utrecht

Over Granada Wijnen

Granada Wijnen verkoopt sinds 2012 verrassende kwaliteitswijnen uit vooral de zuidelijke helft van Spanje. Wij importeren direct van de bodega. De meeste van onze wijnen bieden wij exclusief voor Nederland. Ons assortiment kent o.a. wijnen uit wijnregio’s in Andalusië (Granada, Almeria, Alpujarras, Montilla-Moriles, Ronda), maar ook uit de Gredosbergen, Extremadura, Jumilla, La Manchuela, Valencia, Alicante e.d.. We bieden spannende, originele wijnen van vaak unieke druiven. Verrassende kwaliteitswijnen dus. Verrassend puur, verrassend authentiek, verrassend goed ook! Neem onze Sulayr: een wijn van o.a. jaen blanco en vigiriega met een 9 in de Volkskrant. En ‘Beste koop wit’ in Wijngids 2020 van Cees van Casteren MW. Of neem onze Calvente Guindalera Tinto, de beste Spaanse rode wijn van boven de 10 euro (Spaans Wijnconcours van Vinos de Espana en Perswijn 2017). Veel van onze wijnen scoren tot wel een 9 bij Harold Hamersma of 90 punten of meer in de toonaangevende Guia Peñin. En wijnjournalisten zijn enthousiast: “Nooit geweten dat er in Granada (Andalusie) zulke leuke, originele en spannende wijnen worden gemaakt.” (Han Sjakes) Steeds meer kenners en wijnliefhebbers weten inmiddels onze wijnen te waarderen. Kijk ook eens in onze webshop www.granadawijnen.nl