Top (online)winkel

Online schoenen besteld. Mijn maat bleek niet op voorraad meer. Kreeg een mailtje dat ze bij de leverancier mijn maat hadden besteld, en 2 dagen later mijn schoenen binnen. En dat voor een prima prijs

Top service.

Had Floris van Bommel besteld. Niet meer op voorraad. Elders besteld. Top service. Toch nog mijn gewenste schoenen.

Snel

Snel en netjes verpakt

Snelle terugbetaling

Helaas pasten de laarzen mij niet. Maar waar was ik aangenaam verrast door de snelle terugbetaling. Echt een voorbeeld van goede klantenservice voor veel andere webwinkels .

Het pakketje is al leuk om te ontvangen met een persoonlijk briefje. Ik had online de verkeerde kleur (‘s morgens zonder bril) besteld en kon ze in de gezellige winkel omruilen. Dat was geen probleem.

Helemaal Perfect

Alles perfect, aan te bevelen !

Goede service!

Toegankelijke website, snelle verzending!

Een snelle levering

Een snelle levering ,en er zat ook een spuitbus bij voor mijn snackers

Goede communicatie. Vlotte levering. Mooi compact pakje, geen verspilling

Goede service l!

De schoenen waren snel geleverd, en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit, dat maakt het toch wat specialer!

Uitstekend!!!

Perfecte levering

Snelle verzending, bij retour ook snelle verwerking en geld terug!

zeer goede ervaring

Fijn winkel. Snelle levering en leuke persoonlijk boodschap in de doos.

Snel geleverd & goede service

Snel geleverd & goede service

Keurig

Goede ervaring. Snel. Keurig verpakt. Prima

Supersnel en correcte levering

Uggs besteld en de volgende dag netjes geleverd incl. verzorgingsspray. Netjes ingepakt met een handgeschreven kaartje. Je ziet de liefde voor het bedrijf in deze levering.

Schot in de dios

Schot in de roos

Online besteld, snel en netjes verzonden. In pakket zat ook een leuk persoonlijk kaartje van een medewerker, super!

Veel keus en laarsjes goed ingepakt met een persoonlijk kaartje er bij

Snel en goed!

M'n schoenen waren de volgende dag binnen en er zat een persoonlijk kaartje bij. Heel lief!

fijne ervaring

snelle levering, fijn om een doos te krijgen netjes in pakpapier inplaats van in een grote extra doos!

Snelle en correcte levering. Verpakking was wat minimaal, alleen papiertje om de originele doos. Bij eventuele retournering is het niet fijn om een kapotte doos terug te moeten sturen. Verder alles prima!

heel goede service

Fijn telefonisch contact en snelle levering

Prima bedrijf

Wilhelminastraat 28