Problemen met de 10€ korting voor inschrijving snel en prima opgelost.

Duidelijk communicatie en prima service

Super en snelle levering ondanks dat bestelde niet op voorraad

Het bestelde was niet meer op voorraad. Kregen we keurig in de mail en de status vd levering konden we volgen.

Mijn maat was er niet in de sale echter DeRoos heeft dit prima opgelost en alsnog geregeld en gestuurd.

Super verzorgd

Schoenen voldoen aan de verwachting en waren goedkoper dan elders. Zelfs gratis verzorgingsspray ontvangen. Pakket is snel en keurig verpakt geleverd met persoonlijk kaartje. Site en voorwaarden heel duidelijk.

Beter kan niet!

Een persoonlijk kaartje! En de schoenendoos zat in mooi stevig kartonnen papier verpakt. Goed voor het milieu en makkelijk voor de ontvanger want het kan zo de papierbak in als een propje.

Mega snelle levering

Op woensdag bestelt en op donderdag geleverd. Echt heel snel, top!

Makkelijk te bestellen, snelle levering met persoonlijke touch

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen, schoenen waren er supersnel ook met achteraf betalen. Erg leuk het kaartje met persoonlijk bericht van de eigenaar:-) Schoenen waren zelfs € 10,- goedkoper dan bij "van Bommel" zelf!

Goede service / Snelle levering

Had schoenen via de site gekocht en ineens bleken deze niet voorradig, maar direct een berichtje ht ontvangen dat ze nog via de leverancier te bestellen waren, en kort daarop de schoenen ontvangen. Netjes met een berichtje erbij. Top geregeld en ondanks de naleving enorm snel.

Snelle levering en een goede service!

Shabbies waren helaas niet wat ik ervan verwacht had, jammer…dus dan maar retour. Retour via DHL, dit ging niet zonder problemen, Gido van De Roos schoenen adviseerde me om contact met DHL op te nemen, ook dit ging niet zonder problemen. Pakket verkeerd gesorteerd, dus kwijt… Na twee dagen kreeg ik een telefoontje van De Roos schoenen, schoenen waren na een lange reis toch aangekomen. Wat een service, ik was erg blij, voortaan maar gewoon naar Breda….toch…..

Goede zaak

Asortiment zeer goed, levertijd een week

Zeer slecht en onbetrouwbaar

Een schoen besteld, waarbij stond aangegeven dat de levertijd 5 dagen zou zijn. Meerdere keren gebeld, omdat deze 5 werkdagen waren overschreden. Ik heb aangegeven dat ik ze voor een bepaalde tijd nodig had, het personeel zei telkens: hoogstwaarschijnlijk krijg je ze op tijd binnen. Niks van waar.

Snelle levering en zeer goede service

De bestelde schoenen werd zorgvuldig geleverd met goede communicatie. En toen helaas bleek dat de pasvorm voor mij niet de goede, was werd dit door de firma De Roos uiterst correct en vriendelijk afgehandeld met een retourzending en snel geld-retour. Ik koop daar graag weer schoenen!

Uitstekende service, wordt met je meegedacht.

Uitstekende service, wordt met je meegedacht.

Stop klantgericht

Mijn schoenen waren iet op stock maar in plaats van niets op te sturen denken ze mee. Ze verontschuldigen zich en bestellen een nieuw paar. Daarbij komen de schoenen aan met een handgeschreven kaartje. Ik ben fan en blijf zo doorgaan.

Mooi assortiment, duidelijke website. Bestellen was eenvoudig en de schoenen werden snel geleverd.

klantvriendelijk

goed contact/ klantvriendelijk

Niets ontvangen

DHL stuurt een mail dat deze geleverd heeft. Niets ontvangen ook niet bij buren.

Goede snelle service

De schoenen zijn snel en correct bezorgd. Zorgvuldig verpakt en er lag een vriendelijk kaartje in de doos bij de schoenen.

Prachtige kwaly

Serieuze zaak.

Super goed geregeld

Niet op voorraad, en snel bij de fabriek besteld. Snelle levering

snel, voordelig en net dat extra stukje service (spanner, schoenpoets)

snel, voordelig en net dat extra stukje service (spanner, schoenpoets)

Goede service met een persoonlijke touch

De schoenen die ik besteld had werden op een hele goede manier afgeleverd. Het is een kleinere ondernemer waarbij je de aandacht naar de lklant goed merkt. Erg tevreden hoe ze dingen afhandelen.

Snelle en correcte service

Vooral het handgeschreven kaartje in de schoenendoos vond ik heel attent. Klein gebaar, maar doet veel!

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering