Op tijd, informatief & kwaliteit

Goede en persoonlijke communicatie

Schoenen waren niet in de winkel op Voorraad. Bij leverancier besteld en 2 dagen later al binnen terwijl de tracking app aangaf dat het 4 dagen zou duren.

Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na.

Vriendelijk, behulpzaam, komt afspraken na, mooi product.

Mooie collectie schoenen en een vlotte levering. Helemaal top!

Geweldig.

Mooi snel met een persoonlijke noot verzonden. Inclusief schoenspanners en crème.

De Roos is een vriendelijk en kundig bedrijf

Wat een leuke ervaring om met De Roos zaken te doen. Er wordt met empathie naar je geluisterd en zijn de schoenen niet op voorraad wordt het maximale gedaan om ze alsnog te leveren. Tussentijds werd ik keurig op de hoogte gehouden en heb ik de schoenen in huis. Voor de inzet Jolande nogmaals bedankt.

Super !

Netjes op tijd geleverd met een goede communicatie per mail. Kreeg zelfs gratis een spray meegeleverd om de witte sneakers te beschermen tegen vlekken en vuil!

netjes en snel

Tevreden

Mooie collectie schoenen, snelle levering

Zeer verzorgde levering

Mooie schoenen zeer goede kwaliteit

Eerste mail gekocht en zeer goede service

Product ook naar verwachting

Klantvriendelijk

Andere maat geen probleem.

Pluspunten Ik kreeg spanners en een spray bij de schoenen. Verder waren ze scherp geprijsd. Na de tijd had ik een vraag die telefonisch netjes beantwoord werd Minpuntjes Het terug sturen is voor eigen rekening En online maatadvies niet echt duidelijk.

Geweldige service

Mooie sneakers, netjes ingepakt met een persoonlijk briefje erbij!

Alles in het werk gesteld om een niet voorradig artikel toch te leveren.

Perfecte service

Snelle service!

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, ontving ik een mailtje, dat de schoenen niet op voorraad waren en besteld moesten worden. Dit duurde 2 à 3 langer, de schoenen zijn geleverd en fijn dat ik even op de hoogte was gesteld!

Goede informatie, doen wat ze beloven

Kwaliteit voor een goede prijs!

Schoenen besteld en snel geleverd. Alles vlekkeloos verlopen dus graag weer!

Uitstekende service!

Bij mijn bestelling was de maat niet beschikbaar. Binnen 3 dagen waren ze binnen. Heel snel en goed contact.

Vriendelijk, gericht advies en snelle service.

Vriendelijk, gericht advies en snelle service.

Snelle en goede levering

Mooi product. Goede communicatie en service

topwinkel met goede service

Onwijs leuke laarsjes besteld, de volgende dag al geleverd met een persoonlijk briefje en cadeautje Hoe leuk is dat!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda