Goed en klantvriendelijk

Website kan beter Niet duidelijk wat nog meer ingevuld moet worden om door te gaan

Primadeluxe !

Prima behandeling en afhandeling van mijn bestelling.! Goede communicatie, persoonlijk. De Roos is een aanrader..

Super tevreden

Schoenen besteld, stonden netjes klaar in de winkel

Snel en cadeautje erbij!

De mooie laarsjes werden tot mijn verrassing de volgende dag al bezorgd met mooi track and trace systeem . En tot mijn verrassing ontving ik daarbij ook nog n klein cadeautje!

Snel en zeer netjes verpakt.

Wat een mooie schoenen en geweldig service

Vriendelijke, service gerichte mensen met hart voor de zaak!

Als of ik schoenen heb gekocht in de plaatselijke winkel met service en aandacht.

Keurig aangeleverd met een visitekaartje en hand geschreven tekst van Chantal (klinkt / lijkt op persoonlijke aandacht). Extra details spanners en onderhoud middel. Eigenlijk zoals dit 30 jaar geleden in de plaatselijke schoenwinkel gewoon was, maar inmiddels (bijna) niet meer bestaat. Het enige gemis is het passen en vergelijken in de winkel. (Ik word te oud voor de huidige levensstijl)

Ruime keus.scherp geprijsd en snelle levering

Ook uitstekende communicatie. Fijn om bij een winkel te bestellen ipv bij een grote webshop.

Snelle levering en goede service

Helaas bleken mijn schoenen te groot, na terug sturen van de schoenen binnen 2 dagen geld op m’n rekening.

Mooi merk mooie schoenen!!

Tweede paar van dit merk Ze zitten fantastisch!! Mooie kleurencombinatie.

Mooie comfortabele schoenen. Goed service.

Goede communicatie en snel bezorgd.

Ruime keuze, snel geleverd

Het is fijn rond neuzen op de site, goede sale prijzen. Snel geleverd

Vlotte en nette levering

Twee paar schoenen besteld en netjes verpakt en volgens de afspraken bij mij thuis geleverd. Goed geregeld!

Snelle verzending, netjes verpakt

Leuk kaartje erbij. Als extra gratis een spuitbus voor bescherming van materiaal slippers. Vlot ontvangen.

Top service!

Zeer goede service.

Snelle en nette levering

Netjes compact verpakt en geleverd met een persoonlijk kaartje.

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij, helemaal goed!

snel geleverd

Ruime keuze

Goede en snelle service.

Omdat de maat niet voorradig was mail ontvangen dat de levering iets later zou plaatsvinden. Prettig geïnformeerd te zijn. Omdat de schoenen niet prettig voelde heb ik deze geretourneerd. Keurig een mail ontvangen dat de schoenen waren terugontvangen en dag later stond het geld al weer op mijn rekening.

Snelle service, goed produkt

Klasse

Snelle en betrouwbare service!

Geweldige service !!!!!!

De bestelling en de levering klopte van A tot Z .

Mooie schoenen en prima service!

Mooie sneakers besteld. Al snel een keurig mailtje dat de maat niet meer voorradig was in het eigen magazijn maar dat het via de leverancier komt. Twee dagen na de bestelling al geleverd. Slim verpakt (niet nog weer een extra doos eromheen), een leuk briefje erbij en een spuitbus voor onderhoud. Top dus!

Goed prijs en service

Ik heb orachtige laarsjes gekocht, mooi afgeprijsd. Snelle levering. Goede service.

Goede service en communicatie

Bestelproces was niet heel gemakkelijk. Daarom geen 10. Schoenen staan op de site, bij bestellen lukte het niet, omdat toen de schoen niet in voorraad was. Andere schoen besteld en dit ging goed qua bestellen. Later mail ontvangen dat deze schoen niet in eigen voorraad was, maar besteld werd bij leverancier. Snel en goed gecommuniceerd.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda