De bestelde laarzen waren niet op voorraad, maar hierover werd ik keurig geïnformeerd. Ze werden bestelde bij de leverancier en konden binnen 5 werkdagen worden geleverd. De laarzen werden keurig op tijd geleverd met een handgeschreven kaartje bij de laarzen. Wat een fijne service, bedankt

Positief, snel, duidelijk

Alles soepel verlopen

Goed super

Snelle levering erg tevreden ermee

Fijne site, overzichtelijk Snelle service.

Prachtige sneakers en zeer goede service

Top winkel met goede kwaliteit en service

Mooie schoenen en snelle levering.

Mooie schoenen en snelle levering.

Goede snelle service

Goede snelle service

Keurig opgelost

Ivm contact gehad en keurig opgelost

Klein probleem wat direct goed opgelost.

Mijn product kwam later dan 1 dag aan. Maar dit werd zeer netjes vermeld! Product is netjes en goed ingepakt . Tevreden !

Snel verzonden, en ontvangen, met extra cadeautje erbij en een handgeschreven kaartje. Echt top dus!

Great shoes and great service!

I ordered shoes to be shiped to Germany. The De Roos Schoenen team was very helpful in answering questions - much appreciated! It would be great if the website would be also available in English.

Vlot bezorgd, maar spijt

Voor her eerst schoenen besteld. Gabor zit bijna altijd goed. De schoenen zitten iets te wijd. De bezorging was goed, maar ik doe het nooit meer. De voeten veranderen, als je ouder word.

Hele goede service

Heel snel en netjes met als extra verzorgingsproduct voor schoenen erbij geleverd. Waar krijg je dat nu nog?

Echt Brabants bedrijf in alle gemoedlijkheid de zaken regelen

De levering ging niet vlekkeloos maar uiteindelijk de schoenen gekregen die ik graag wilde hebben.

Gewoon goed geen probleem met retour

Prima service.

Keurige mail gehad dat de schoenen niet op voorraad te zijn, maar waren bij de leverancier wel voorradig. De volgende dag al een mail dat de schoenen verzonden waren.

Uit alles spreekt aandacht voor detail

- verkoopt een uitstekend produkt - met zorg en aandacht verpakt met extra attenties als spanners en schoencreme - klant is bji de Roos nog echt koning !!!

Aanrader

Hele mooie schoenenzaak . Snelle levering en goede communicatie.

Vooral het briefje in de doos bezorgde me een glimlach. Super service!

Gabor

Mooie schoen

perfect afgeleverd

waren even niet op voorraad keurig geïnformeerd en daarna volgens verwachting geleverd erg plezierig om met dit bedrijf zaken te doen

Mooie collectie, uitgebreide keuze

Wat je ook zoekt, nette pumps, sandalen, slippers of sneakers, de Roos heeft een gevarieerde keuze en de kwaliteit is prima. De service is echt uitstekend. Er is ook een webshop, soms ook gemakkelijk. Klein minpuntje over de webshop, ik had sneakers besteld en betaald maar kreeg helaas een dag later een creditering omdat de sneakers niet meer leverbaar waren.

Goede informatie en prima bezorging

Bezorging kwam iets later omdat de schoenen er niet meer in mijn maat waren. Ik werd hier goed over geïnformeerd via mail. Bezorging via fietskoerier was prima!

Teleurstelling

Teleurstelling 2 paar schoenen besteld die achteraf niet te leveren zijn