Super dienstverlening, snel geleverd, fijne communicatie.

Mijn laarzen waren iets langzamer dan normaal maar daar kreeg ik vooraf een mailtje over. Vervolgens een persoonlijke kaartje bij mijn prachtige laarzen. Super!

Super snelle service!

Goede communicatie en snelle levering!

Betrouwbaar snel en vriendeliijk

Mijn bestelling snel behandeld en geleverd!

De bestelling was vlug binnen. Helaas waren ze te groot maar doordat je aan kunt geven op het retourformulier dat je graag een andere maat wil was dat ook weer top geregeld. De schoenen waren er wederom erg snel!

X

Redelijke prijzen

Zeer goed.

Mooie en goede kwaliteit schoenen. Kreeg netjes een email dat de schoenen maar 1 dag later werden bezorgd ivm de maat niet op voorraad was..

Goede service en prijzen

Mijn schoenen zijn snel geleverd tegen een hele goede prijs. De pasvorm was helaas niet goed. Schoenen terug gestuurd en geld stond gelijk weer op mijn rekening.

Supergave laarzen gekocht, snel geleverd.

Gewoon top!

Geweldige schoen voor een mooie prijs. Deze instapper eerder gehad en loopt zalig. Snel, correct en groen geleverd, ook nog met extra accessoires en mogelijkheid achteraf betaling. Ik ben zeer tevreden en kan dit iedereen aanbevelen!

Snelle levering en goede communicatie over de gewijzigde leverdatum.

Order is prima verwerkt en de schoenen zijn snel geleverd.

Correcte en snelle afhandeling!

Item ontvangen exact zoals verwacht. Super netjes verpakt, chapeau!

Prijs vergelijking, de Roos springt eruit.

Heel tevreden en ook cycloon als bezorging een tien!!

Super service

Keurige service en correcte levering

Zoals het hoort

Schoen met "vertraging". Dit netjes door hun gemeld. Dus 1 dag later. Perfect

friendly and good service

I love the shoes. When calling them about changing the size, they were most helpfull. In addition they gave me a protection spray.

Goed duidelijk .

Makkelijk te vinden , overzichtelijk prima !

Goede service, snelle levering

Fijne website, ruime keuze en makkelijk besteld.

Uiteindelijk kwam alles snel goed

Bij de bestelling stond dat je naderhand kon betalen. Daarna bleek dat je bestelling niet eerder verzonden werd dan dat je had betaald. Dat was dus anders dan dat er gesuggereerd werd. Mijn advies: vermeld dat meteen en niet naderhand!

Top geregeld! Heel leuk dat jullie er een persoonlijk handgeschreven kaartje bijsteken!

Snelle levering van een mooi paar laarsjes!

De dag nadat ik mijn bestelling plaatste, ontving ik al, een met zorg ingepakt pakketje, met mijn nieuwe laarzen. Er zat zelfs nog een lief kaartje bij. Ik ga zeker nog eens kijken op jullie webshop! Liefs Monique Evertz Heerlen

Snelle levering en goede communicatie. Erg blij met mijn aankoop

Snelle service:)

Snelle service en goed te vinden via Google!

Prima de luxe

Gewoon prettig