Super geregeld

Ze waren niet op voorraad in de winkel en nabesteld bij leverancier..toch na een paar dagen binnen .. heel blij mee

Bestelling zag er tip top uit. In een woord geweldig.

Veel en duidelijke productfoto's op de website en een hele snelle levering. Super tevreden!

Prima,snelle levering.

Schoenen zijn precies zoals afgebeeld. Fijne snelle levering. Alles gewoon prima.

Perfecte levering

Je kan geen 10 sterren geven, maar de Roos schoenen heeft dat verdiend. Keurige communicatie, schoenen waren niet op voorraad, netjes op de hoogte gehouden via e-mail. Keurige verzending. Perfecte prijs. We zijn zeer content met de ROOS schoenen. We raden iedereen aan om daar je schoenen te kopen! Kunnen menig bedrijf een voorbeeld aan nemen! Bedankt!

Snelle bezorging, aandacht, vriendelijk, meedenken! Top!

Prima geregeld!

Schoenen besteld voor een prima prijs. Keurig verpakt afgeleverd. Vlekkeloze transactie.

Fantastisch en snelle service!

Op zondagavond besteld,kleine wachttijd in de betaling,woensdagochtend reeds geleverd!

Hippe collectie, snelle verzending, keurig verzorgd en ontzettend blij met de leuke sneakers.

Snel en effectieve levering

Wel jammer dat je geen gebruik kan maken vd 10- korting wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Er werden verkeerde schoenen bezorgd, maar goed meedenkend.

Supersnelle levering en netjes verpakt

1 dag na bestelling werd het pakket al door DHL aangeboden. Schoenen zaten netjes in een schoenendoos met daaromheen nog een doos. er zat ook een vriendelijk kaartje bij, wat ik zeer attent vond.

Prijs en snelheid en stockvoorraaf zijn prima.

Uitgebreid assortiment, goede (sales) prijzen en snelle bezorging!

Hele goede service !

Mooie schoenen, top service

Schoenen worden snel geleverd. Klantenservice reageert snel.

Mijn bestelling was snel geleverd en het tasje zoals ik hoopte dat het zou zijn.

Gelukkig bij de Roos mijn schoenen nog te koop

Steeds meer wordt het moeilijker om mijn schoenen te kopen. Hier in Oosterbeek hadden we een goede zaak maar die is verhuisd. Dus wordt het steeds meer online kopen. Maar het zijn van Floris van Bommel; eigenlijk Boot/ herenschoenen. Maar met mijn slechte voeten en smal bij de hiel maar breed bij de tenen. Zijn het fantastische schoenen al jarenlang voor mij, mevrouw van 64 jaar. Die ook nog veel aan de wandel is met de logeerhonden, aangezien ik vlakbij de bossen woon en een hondenhotel heb. Dus blij dat ik weer een nieuw paar op deze manier heb kunnen kopen. Al komen ze dan helemaal uit Breda. Gelukkig maakt dat voor de bezorging niet uit. En dat ik even op de bestelling moest wachten maakt mij ook niet uit. Dus bedankt!

Snelle levering, fijne website, echt een aanrader!

Snel en goed

Snelle verzending. Goede kwaliteit schoenen en zeer goed verpakt

heel goed

De schoenen waren in mijn maat niet voorradig maar men heeft toch gezorgd dat ik de schoenen van mijn keuze kon ontvangen. Fijne service

Netjes en snel ontvangen. Goedkoper dan bij andere aanbieders.

Super goed service

De bestelling is netjes verzorgd aangekomen. Super dat er gebruik wordt gemaakt van fietsbezorging. Zeer tevreden met het product

Mooie schoenen snel verzonden en leuke sale prijs.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda