Snel

Zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Heel aardig kaartje erbij waarop mij veel plezier met de laarzen wordt gewenst. Heel attent!

Snelle levering, goede service bij vragen, verzorgde verpakking

Ik had een vraag, kreeg direct iemand aan de telefoon en werd goed geholpen. Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag. Goed verpakt.

Verrast door het persoonlijke geschreven kaartje

Het pakket was netjes ingepakt en afgeleverd. De schoenen zijn prachtig en met zorg behandeld.

Snelle reactie en top levering

Een bedrijf waar je op kan rekenen

Ik recommandeer De roos schoenen bij iedereen aan, topbedrijf

Dit was niet de eerste keer dat ik schoenen bestelde bij firma de Roos, De eerste keer een leuke schoenlepel bij de bestelling, en nu was mijn maat niet meer op voorraad in de winkel, word zo maar opnieuw besteld voor me, dan kun je wel praten over een zeer goede service. In een woord dus, geweldig.

vlotte levering

binnen 2 dagen in huis

Prima onderneming. Ook bij terugsturen duidelijk proces.

Klantvriendelijk

Een klein persoonlijk kaartje waarmee ze het verschil maken!

Super service

prima schoenen voor een eerlijke prijs en snel en correct bezorgd

prima schoenen voor een eerlijke prijs en snel en correct bezorgd

Goede service en communicatie,

Ondanks wat problemen met de levering van de schoenen, is dit snel en netjes opgelost.

Snelle verzending, netjes verpakt

Prima service voor een kleine winkel. Proberen zo veel mogelijk "groen" te doen; werken met fietskoeriers waardoor de levertijd wat langer kan duren. Voor mij geen probleem.

Top snelle levering

Snelle levering en retour snel verwerkt. Top zo moet het zijn

Top!!

Volgens de site waren mijn bestelde schoenen op voorraad. Dat bleek niet zo te zijn. Via de mail werd ik hiervan keurig op de hoogte gehouden en werd mij verteld dat de schoenen 2 à 3 dagen later zouden komen. Moesten eerst bij de leverancier besteld worden. Volgens afspraak kreeg ik mijn schoenen en geniet er volop van!

Dikke prima

Snelle levering + persoonlijk kaartje

Prachtige laarzen, snelle verzending, persoonlijk kaartje erbij.

Snelle levering + persoonlijk kaartje

Prachtige laarzen, snelle verzending, persoonlijk kaartje erbij.

Klantverwachting overtroffen

De schoenen die ik heb besteld zitten als gegoten. Aanvankelijk waren ze niet meer op voorraad maar door kordaat optreden van De Roos Schoenen kreeg ik ze alsnog thuisgestuurd.

Klantverwachting overtroffen

Gaaf, groene bezorging! Iets verlaat, maar dat is het waard.

En ook nog een gratis flesje vuil afstotende spray, dikke pluim!

Gaaf, groene bezorging! Iets verlaat, maar dat is het waard.

En ook nog een gratis flesje vuil afstotende spray, dikke pluim!

Super service

Schoenen besteld blijkt mijn maat niet meer aanwezig te zijn hebben zij moeite gedaan om mijn maat te krijgen zodat ik mijn schoenen heb

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda