Hele mooie Floris van Bommel schoenen tegen een scherpe prijs!

De schoenen waren niet op voorraad bij De Roos, maar alsnog heel snel geleverd. Top service! Heel blij mee!

Hele mooie Floris van Bommel schoenen tegen een scherpe prijs!

Schoenen niet meer voorradig moeite gedaan om ze ergens anders vandaan te halen. Echt top

Uitstekende service

Heel prettig en snel verlopen.

De bestelling werd zeer snel en netjes geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Heel prettig en snel verlopen.

Super service

Goed functioneren website en snelle levering. Helaas moest mijn bestelling retour omdat de pasvorm niet goed voor mij was maar al na 1 dag stond het geld weer op mijn rekening.

Super service

Prima service en snelle levering

De website is prettig ingericht en de bestel- en betaalprocedure is eenvoudig. Omdat het bestelde product niet op voorraad was werd deze besteld bij de leverancier. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik ben heel tevreden over de afhandeling van het geheel.

Zeer snelle en goede service

Prime firma

Zeer snelle en goede service

Prime firma

Snelle levering mooie kwaliteit schoenen

Goede ervaring

Helemaal goed!

Mooie schoenen, zorgvuldig verpakt en snel geleverd met een kaartje erbij. Een aanrader!

Snelle, goede en vriendelijke service!!

Retour kosten zijn veel hoger als staat aan gegeven

Betere uitleg over onkosten bij retour

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda