Dat De Roos de moeite neemt om toch nog de schoenen via een ander filiaal weten te bemachtigen!Petje af.

Uitstekende service, duidelijke communicatie

Wat ze beloven doen ze ook!

Uitstekende service, duidelijke communicatie

Wat ze beloven doen ze ook!

Service

Goeie service snelle levering.

2 dozen besteld ( en betaald) een maar ontvangen

Wel zegt men dat men het nu gezien heeft, ik ben benieuwd Schoenen wel afgeleverd met stretchers en schoensmeer erbij (prima)

Snel en goed geleverd

Prettig en duidelijk te volgen wanneer ze verstuurd worden, en met de code ook de tijd van levering. Uitstekend!!!!! .

Snel en goed geleverd

Netjes op de hoogte gebracht dat mijn bestelling niet meer op voorraad was, maar dat ze deze na 3dagen weer voorradig zouden hebben. Daarna keurig bezorgd. Ook de verpakking die ze gebruiken vind ik super! Gewoon om de schoenen door een dik inpak papier en adres label erop. In plaats een schoenen doos in een doos

Prachtige kwaliteit, snelle verzending, goede service!,

Goede service, snelle verzending, prachtige kwaliteit!

zeer positief

afhandeling en levering zeer correct.

Snelle levering!

Snel in huis, leuke merken! Ben er blij mee!!

Duidelijke website, goede communicatie en snel geleverd.

Zeer positief!

Netjes geregeld

Geweldige schoenen.

Goede schoenen en een goede service!

Aanrader!

Wilhelminastraat 28