Top!!!

Snelle levering en heel blij met de laarsjes! Zitten heerlijk!

Zeer snelle levering, volgende dag.

Snelle levering en maakt het heel persoonlijk door middel van een handgeschreven kaartje erbij. Daar word je blij van!

Helemaal top

Mooie schoenen goed verpakt en snel geleverd. Spijtig genoeg te groot voor mij Womsh valt heel ruim/groot

Top communicatie, mooie producten

Echt zo'n degelijk bedrijf dat een stapje extra wil zetten.

4 sterren

overzichtelijk en snel

Geweldige service - vertrouwd product

Nadat ik de verkeerde schoenen had besteld - heeft De Roos dat keurig opgelost. Snelle service en fijne schoenen

Kwaliteit en betrouwbare levering

Op internet een set Floris v Bommel sneakers gevonden met korting. Besteld en toe bleek dat ze al verkocht wareb, heeft De Roos alsnog een nieuwe set besteld en geleverd. Ze zitten in Breda notabene, waar ik heel vaak kom maar ondanks de online afhandeling, prima service tot nu toe.

Prima ervaring

Schoenen zijn netjes binnen een paar dagen geleverd.

Mooie schoenen op tijd geleverd met heldere communicatie

Ik wordt blij van de mooie schoenen snelle levering en uitstekende service en extra's

Goede service en snelle levering en afhandeling.

Zeer snelle levering met extra’s geleverd.

Dik tevreden.

Probleem goed opgelost waarvoor dank.

Probleem met verkeerde maat schoenen adequaat opgelost.

Persoonlijke service

De speakers die ik besteld had waren niet op voorraad in het filiaal. Werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij het ontvangen van de speakers zat een leuk persoonlijk kaartje handgeschreven dat maakt het verschil! Super

Uitstekend wat een service!

Geweldig geholpen! Schoenen. Vanuit Italië besteld. Medewerker had ze leuk ingepakt en een kaartje erbij gedaan voor mijn dochter omdat ze jarig was en ingepakt. Zo attent en leuk!

Perfecte levering en perfecte schoenen!

Gabor sneakers blauw gekocht en deze bevallen zo goed, dat ik meteen daarna ook de zwarte heb besteld.

Snel geleverd! Mooie schoenen!

Superblij met m'n mooie sneakers.

Correct, snel, en klantvriendelijk

Super service

Jammergenoeg niet binnen 24 uur geleverd, maar dat lag aan de vervoerder. Netjes verpakt. Helaas waren laarzen aan binnenkant niet goed gestikt waardoor pijn aan hiel, maar kon zo terug (zonder bezorgkosten, label gemaild). Hadden ze zelf niet meer op voorraad maar zijn aan de de slag gegaan voor me om ze elders (bij een collega) te fixen en alsnog een ander paar opgestuurd. Dus goed opgelost en allemaal zeer (klant)vriendelijk.

beter kan niet.

Ik had schoenen in een te kleine maat besteld. In de winkels al gemerkt dat dit een heel populair model is. Ik heb de winkel gebeld en ben super geholpen. De maat groter is al meteen door Chantal apart gezet voor mij en is meteen weer naar mij toegestuurd. Echt heel klantvriendelijk.

Service is super maar…

De service is heel netjes , ik heb laarzen besteld die door Dhl 4 straten verderop achter werden gelaten in de stromende regen. Een absolute no-go , toen het pakket dan eindelijk terecht was bleek er maar 1 laars in te zitten. Helaas zit ik nu al een aantal dagen te wachten op de andere omdat DHL wederom problemen maakt met leveren….. Ik kan dus nu niet zeggen of de schoenen passen en het factuur blijft ook openstaan. Ik zou stoppen met de samenwerking met dhl want ik heb tot nu toe nog nooit goede ervaringen gehad.

Een schoenenwinkel met aandacht voor de klant

Mooie website met duidelijke foto’s van de aangeboden schoenen. De door mij bestelde schoenen waren niet op voorraad en deze moesten besteld worden bij de leverancier en daar door duurde het allemaal iets langer, hierover werd ik keurig netjes geïnformeerd via een e-mail. Met een paar dagen vertraging werden de prima verpakte schoenen afgeleverd, in de doos zat naast de schoenen ook een persoonlijk geschreven kaartje. Zo maak je voor mij het verschil, top!

Mooie schoenen, goede service

Mijn laarzen waren niet op voorraad, daar ben ik keurig over ingelicht. Ook telefonisch contact gehad, heel klantvriendelijk en meedenkend. Inmiddels loop ik rond op mijn mooie nieuwe laarsjes! Bedankt

Uitstekend.

Vriendelijk personeel.

Ervaring tot nu toe prima, maar de schoenen hebben we nog niet ontvangen.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda