De eerste keer, dat ik iets bestel bij de Roos. Mijn plaatselijke schoenhandel kon de van Bommel Nineti's niet leveren, vandaar. Heel tevreden, mede door de persoonlijke "touch" in de doos, waarbij me veel plezier gewenst wordt met deze schoenen.
Leuk, dank u!
Ondanks een wat langere wachttijd, waar ze niets aan konden doen, goed en klantvriendelijk op de hoogte gehouden
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Na mijn geplaatste bestelling voor Peter Kaiser pumps werd im gebeld door Jolande van de Roos schoenen. Zij informeerde mij over de iets afwijkende maatvoering van dit merk en of ik hier bekend mee was. Ze wilde hiermee evt teleurstelling bij mij voorkomen door het verifiëren van de passende maat. Wat een service! Bij levering van de schoenen trof ik ook nog een gratis meegeleverde regenspray aan. Heel hartelijk dank!
Bedankt voor dit positieve bericht!
Zie hierboven
Bedankt!
Erg fijn dat het gecommuniceerd werd dat de bestelling iets verlaat was. Duidelijke communicatie! Fijn
Dank u wel!
Vlotte communicatie, heldere aankondiging levering en vervolgens tijdige levering. Prima service en nog gratis suede spray erbij ook! Top!
Dank u!
VIAVAI sneakers besteld en ofschoon de maat niet meer voorhanden bleek heeft men direct via een andere leverancier er voor gezorgd dat ik toch mijn bestelling heb ontvangen. Werd ook goed op de hoogte gehouden.
Dank u!
Bezorging is niet goed gegaan en moest betalen voor retourverzending. Pasvorm was niet goed.
We kunnen niet zien wat er bij de bezorging is mis gegaan. Als dit niet naar wens gaat kunt u altijd contact met ons opnemen. Waarom rekenen wij verzendkosten? Dit doen wij ook vanwege een stukje bewustwording. Er worden erg veel spullen online besteld én ook weer retour gestuurd, wat niet bepaald duurzaam is. Wij hopen met de retourkosten dat klanten bewuster een bestelling plaatsen, waardoor de kans ook kleiner is dat deze retour komt en er twee maal een busje voor niks op een neer rijdt.
Bij mij ging er even iets mis tijdens de IDeal betaling. De Roos is makkelijk te bereiken, geven snel antwoord en zorgen voor een snelle levering. Super tevreden!
Danl u!
Mooie schoenen voor een mooie prijs.
Bedankt!
Schoenen snel ontvangen en tussentijds op de hoogte gehouden van proces. Leuk persoonlijk briefje in doos.
Goed om te horen!
Netjes geholpen na vraag over een bestelling.
Bedankt!
Prettige benadering, goede aandacht.
Bedankt voor uw beoordeling!
eventjes zoeken en klaar is kees.
Zo willen we dat! Bedankt.
Dit is de eerste winkel die ik tegenkom die niet met dat van die omdozen werkt. Gewoon de originele schoendoos ingepakt in papier verstuurd. Aangezien ik van mening ben dat er veel te veel karton in omloop is. Is dit echt superfijn om te zien. Chapeau!
Leuk dat u dit waardeert! Bedankt
Een weekje wachten op de schoenen was het wel waard. Compleet geleverd met spanners en schoencreme gratis. Wel jammer dat je het retourneren zelf moet betalen.
Waarom rekenen wij verzendkosten? Dit doen wij ook vanwege een stukje bewustwording. Er worden erg veel spullen online besteld én ook weer retour gestuurd, wat niet bepaald duurzaam is. Wij hopen met de retourkosten dat klanten bewuster een bestelling plaatsen, waardoor de kans ook kleiner is dat deze retour komt en er twee maal een busje voor niks op een neer rijdt. Natuurlijk wel hartelijk dank voor uw beoordeling!
Gebruiksvriendelijke website, snelle levering
Bedankt!
Schoenen werden zeer snel geleverd, bij de schoenen zaten schoenspanners en een blikje bijenwas. Verder zat hier een persoonlijke boodschap bij van diegene die de schoenen heeft ingepakt.
Leuk, dank u!
Na betaling en na 1 telefoontje kreeg ik vd fietskoerier de schoenen vlot aangeleverd.Voor herhaling vatbaar!
Zo willen we het! Bedankt.
Goede ervaring
Dank u!
Een paar schoenen was niet meer op voorraad, meteen geld terug gekregen. Andere is sne geleverd, voldoet aan verwachting.
Goed om te horen! Dank u.
Mooie enkellaarsjes van Panara. Snelle levering. Vriendelijk kaartje erbij. Heel tevreden!
Bedankt!
De schoenen die volgens de site voorradig waren, waren dat toch niet. Ik heb zelf moeten informeren waar de bestelling bleef. De Roos had zelf de openstaande order niet door. Men had beloofd een meebestelde riem op maat te maken. Dat was onderdeel van de service zei de medewerker. Alleen bij de levering had de riem de originele maat. Een beetje jammer.
Jammer dat het in uw geval niet helemaal naar wens is gegaan. Het blijft mensenwerk en dat kan helaas mis gaan. Natuurlijk wel slordig. We kunnen de riem natuurlijk altijd alsnog voor u op maat maken.
Bedankt.
Klant is echt koning bij de roos schoenen. Tot op 2 keer een fout met bestelde schoenen maar werd gelijk en vriendelijk opgelost. Nu eindelijk genieten van mijn schoenen.
Wat fijn dat u begrip heeft voor onze fouten. Dit waarderen we zeer! Dank u wel!
Wilhelminastraat 28
4818 SH Breda