Voor mij nvt, maar er zit helaas geen retourlabel bij. Dat is voor een consument erg vervelend als de schoenen terug moeten. En de retour moet vanwege het milieu door de koper betaald worden?????? Wat een ONZIN!!!!!!!!!!! Geloven jullie zelf toch ook niet, gaat gewoon om het geld.
U bent natuurlijk vrij deze mening te hebben. Naast het milieu aspect zijn het zeker kosten die in dit geval voor de consument zijn. Aan de andere kant kunt u een paar prachtige schoenen van van Bommel aanschaffen voor een prijs die u nergens anders kunt vinden. U kunt zelf kiezen of u voor ons kiest of niet. Toch bedankt voor u beoordeling.
Makkelijk online kunnen bestellen, helaas is de levering via fietskoeriers dramatisch. Leveren vaak pas later dan aangekondigd. Wel fijn dat er schoenspanners en een spray bij zaten!
Bedankt voor uw beoordeling.
Na mijn schoenen te hebben besteld, kreeg een telefoontje dat mijn bestelling een maand langer op zich zou laten wachten. Ik kon de bestelling annuleren en ergens anders bestellen (waar het wel op voorraad was) Natuurlijk niet gedaan. En tot mijn vreugde werden ze toch heel snel geleverd, met een bus onderhoud spray. Geweldige service.
Hartelijk dank voor uw geduld en beoordeling.
Net kaartje
Hartelijk dank.
Via de webshop een paar sandalen besteld. Na wat onduidelijkheden en persoonlijk telefonisch contact de bestelling op het door mij gewenste moment afgestuurd. Enorm mee gedacht en klantvriendelijk geacteerd door De Roos Schoenen. Ik kom terug!
Mooie beoordeling. Bedankt!
kon een bestelling online plaatsen De volgende dag al in huis Helaas te klein dus terug gestuurd
Dank u!
Na een fout die ik had gemaakt bij bestellen regelden ze keurig dat het goed kwam.
Dank u wel!!
Schoenen die ik besteld had bleken niet op voorraad en werden dus bij de leverancier besteld. Hier kreeg ik netjes een mail van. Alles werd alsnog op tijd geleverd. Compleet, netjes ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Top ervaring!
Bedankt!
Ik had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Dit was geen probleem. Binnen ‘no time’ had ik de juiste maat in huis met een persoonlijk kaartje! Bedankt voor de goede service.
Leuk, dank u!
Prima service, snelle levertijden, persoonlijke boodschap, fantastisch
Tevreden
Bedankt!
Ik had laarzen van Via Vai in de sale besteld. Het bleek dat mijn maat niet meer op voorraad was. De Roos Schoenen heeft contact opgenomen met de leverancier en voor mij een nieuw paar besteld. Dat noem ik nou eens service, echte goede service. Het was de eerste keer dat ik bij De Roos Schoenen heb besteld, maar zeker niet de laatste keer. Nogmaals bedankt voor de goede service!
Leuke beoordeling! Dank u!
Mooi product, goede bezorging, super blij mee en ook met de extra’s
Bedankt!
De schoenen die ik had besteld hadden ze niet op voorraad in het magazijn en kwamen uit een ander filiaal. Ik werd hier persoonlijk van op de hoogte gesteld en heb nauwelijks langer moeten wachten. Ben erg blij met de schoenen en goed te spreken dat De Roos de moeite neemt om haar klanten te informeren. Dat maak je de laatste tijd steeds minder mee.
Leuke beoordeling! Bedankt!
Goed en snel geleverd.
Dank u wel!
Super snelle levering (dag later) maar helaas geen mogelijkheid om gratis te retourneren. Als je niet in de buurt woont van Breda wordt het al snel een duur grapje als schoenen niet passen.
Waarom rekenen wij verzendkosten? Dit doen wij ook vanwege een stukje bewustwording. Er worden erg veel spullen online besteld én ook weer retour gestuurd, wat niet bepaald duurzaam is. Wij hopen met de retourkosten dat klanten bewuster een bestelling plaatsen, waardoor de kans ook kleiner is dat deze retour komt en er twee maal een busje voor niks op een neer rijdt. U kunt zelf kiezen of u voor ons kiest of niet. We kunnen ons dan ook niet helemaal vinden in uw beoordeling omdat we niets fout hebben gedaan en alles duidelijk wordt vermeld.
Prachtig ingepakt en snelle service
Dank u wel!
Na mijn bestelling bij de Roos schoenen kreeg ik meteen een mail met de mededeling dat de schoen niet meer op voorraad zijn en dat deze besteld worden en dat de levering wat langer kan duren. Pakket ontvangen binnen 2 dagen
Hartelijk dank!
Snelle informatie na bestelling en levering
Dank u!
Alles ging perfect, snelle levering, na de schoenen waren uitverkocht, bij de Roos, gingen ze bij een andere leverancier bestellen. Perfect , ga zo door
Bedankt voor het compliment
Jammer dat 1 paar schoenen na bestelling uitverkocht bleek. Maar dit kan gebeuren.
Hartelijk dank voor uw begrip!
Mooie schienen online gekocht, deze werden heel snel geleverd met een persoonlijk kaartje. Helaas had ik de verkeerde maat besteld dus de volgende dag de schoenen in de winkel omgeruild. Keurige service!
Bedankt!
Ik heb Dubarrys gekocht bij jullie. Mooi ingepakt en leuk het persoonlijke kaartje. Ook goed dat jullie proberen mee te denken met het milieu, goed initiatief.
Leuk dat u het waardeert!
Goede Service
Bedankt
De schoenen moesten besteld worden en hier kreeg ik netjes bericht van. Daarna snelle, duurzame levering via Fietskoeriers. Schoenen goed op maat en lopen lekker.
Hartelijk dank!
Wilhelminastraat 28