geweldige service.

De juiste tussenmaat was niet aanwezig. Er is goed meegedacht en de oplossing was perfect. De bestelling was de volgende dag al in huis. Perfect.

Snelle levering en goede communicatie

De schoenen werden snel geleverd en de communicatie tot levering was prima

Vlotte service, juiste produkt.

Precies wat ik wilde en ook nog met een persoonlijke touch. Heel attent.

Goede levering en bezorging

Super bezorging ondanks niet direct in eigen voorraad. Daarnaast een pers bericht aan dois toegevoegd. Zeer attent

Correct

Leuke en goede schoenen van goede kwaliteit! Correct en betrouwbaar. Een echte aanrader!

Prima service en communicatie

Alles netjes op tijd en goed geregeld. Alles goed per mail bevestigd en prima verpakt geleverd. Een aanrader

Snelle bezorging, vriendelijk contact per e-mail

Gewoon prima!!

Vlugge en keurige levering!

Super snelle levering!! Keurig!!

Wat een perfecte levering!!!

Ik had sneakers besteld en kreeg er ook nog een verzorgingsmiddel gratis bij. Waar krijg je dat nog tegenwoordig. En ook nog een geschreven kaartje met leuke tekst. Dat is nog eens leuk en ik ben superblij met mijn sneakers. Topbedrijf!!!!

Snelle levereing

Nvt

Blij met wat ik ontvangen heb

De service perfect de schoenen prachtig

UGG witte sneakers besteld. Overal de normale prijs maar bij jullie net iets goedkoper. Super snel geleverd met ook nog eens een onderhouds spray erbij. Heel erg leuk. Ben er heel erg blij mee en koop liever bij een kleine ondernemer dan bij een zalando of iets dergelijks. Zal zeker vaker kijken bij jullie op de site.

Ik had ze voor mijn zus gekocht en ze was er super blij mee

Goede service & mooie prijs kwaliteitsverhouding

Schoenen snel geleverd ook al had De Roos ze zelf niet op voorraad. Ben blij met mijn nieuwe Bommeltjes en kreeg er zelf nog gratis spray bij Plus spanners. En dat terwijl de schoenen al goedkoper waren dan bij andere schoenenzaken..

Voorraad.

Mijn maat was niet voorradig en hiervan werd ik netjes op de hoogte gehouden van de situatie. Ander pluspunt was de verpakking niet nog eens een doos eromheen maar gewoon in verpakkings papier.

Fijn

Vlotte levering en mooie voordeelactie

Paar mooie schoenen besteld. Zonder dat ik het wist hadden ze een leuke actie lopen met gratis beschermingsspray en schoenspanners. Dat was een mooie verrassing. Enige aandachtspunt is dat ze voor verzending de schoenendoos in soort pakpapier verzenden. Dus moet je de verpakking voorzichtig openen, mocht je het weer (makkelijk) retour willen sturen. Wel goed voor het milieu!

Uitstekende service, goede en mooie kwaliteit schoenen. Soms een cadeautje erbij, helemaal leuk!

Schoenen besteld , niet meer in mijn maat. Snel bij leverancier schoenen geregeld. En snel geregeld en bezorgd. En fijn geïnformeerd.

Persoonlijk en snel

Een paar schoenen was niet meer direct leverbaar. Ik werd hier keurig over ingelicht en ontving het paar slechts een dag later. Top!

Top bedrijf!

Voor de 2de keer daar schoenen besteld. Verzorgde service, duidelijke communicatie en snelle bezorging. Schoenen helaas voor mij te smal. Teruggestuurd (wel op eigen kosten), geld heel snel teruggekregen.

Excellent

Snelle en correcte levering. Het persoonlijk kaartje erbij, was een aangename verrassing

Leuke winkel, fijne communicatie

Ik had een paar DWRS sneakers besteld welke helaas niet meer op voorraad bleken te zijn. De winkel nam direct contact op om te vragen of ik de bestelling wilde annuleren of dat ze ze michten nabestellen voor me. Ik koos voor het laatste. En eerder dan aangegeven kreeg ik mijn pakketje binnen met daarin een persoonlijk kaartje. Superleuk en bedankt voor de goede communicatie!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda