Verkeerde maat besteld.Contact opgenomen en de juiste maat is gereserveerd voor mij.

Alleen wel eem dingetje. Il had maat 38 5 besteld en kreeg maat 38 toegestuurd

Retourneren zelf betalen is een domper.

Ik ervaar het als vervelend om retourkosten te betalen. Bestel niet snel opnieuw bij de Roos.

Netjes te woord gestaan. Goede service.

Gewoon zoals het hoort te zijn, alles in orde

Was goed, kon enkel nog iets sneller maar was in orde zoals verwacht.

Zeer snel geleverd, goede service

Top..!

Keurig volgens afspraak..!

correct

Snelle levering ook al waren de schoenen niet op voorraad. Geen overbodige verpakkingsmateriaal!

Duidelijk prettig

Was erg duidelijk, goede afspraken, netjes op de hoogte gehouden worden gewoon super

Super goed!

Goede communicatie. Snelle levering.

Goed geregeld!

Eenvoudig te bestellen, duidelijke informatie bij retourneren, vlotte afhandeling. En ook nog mooie schoenen :)

Helemaal top

Per ongeluk had ik in de verkeerde maat schoenen besteld, en door het snelle ingrijpen van het personeel uiteindelijk de juiste maat mogen ontvangen.

Super.

Heel mooie schoenen. Perfect geleverd.

X

X

Snelle levering en “groen” met fietskoerier. Lief persoonlijk kaartje erbij, gewoon top!

Super snel bezorgd!

Netjes verpakt. Gewoon in de schoenendoos met een papiertje erom. Eindelijk ergens eens geen veel te grote verpakkingsdoos, super.

prima schoenenwinkel!

enig minpuntje: verzenden gaat via fietskoerier, als je buiten hun gebied ligt wordt het pakje doorgestuurd naar DHL. Daar ging iets fout zodat het een paar dagen duurde voordat het pakje bij ons was.

Slechte service

Online een paar ViaVai sneakers gekocht. Na 1 keer dragen is het stiksel aan de zijkant al los. Per mail om een oplossing gevraagd. Nooit antwoord gekregen.

Er kon niet gegarandeerd worden dat ik de volgende dag de schoenen geleverd zou krijgen wat wel op de site staat vermeld. (bestellen voor tijdstip....) Hierdoor even contact opgenomen met de winkel en een andere afspraak gemaakt. Dit heeft prima gewerkt! Hele goede service, vriendelijk en doen wat ze beloven. Erg belangrijk. En de schoenen... erg mooi! :-)

Prima pasvorm

Fijne schoenen, zials verwacht. Levering uets te laat.

Erg tevreden!

Mijn schoenen werden keurig op tijd bezorgd met de fietskoerier. Ik kreeg er zelfs een onderhoudsspray bij, top service, blij mee!

Fijne gabor sandalen voor een mooie prijs kunnen kopen. Hele snelle levering die netjes te volgen was

Goede communicatie en snelle levering.

prima service en heldere communicatie.

Goede info op internet. Goede communicatie over afhandeling. Goede bezorging en (eventuele) retour informatie.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda