Slechte retourservice

Ik heb mijn van Bommel schoenen gekocht via internet. Het gaat om bijzondere maten 44,5 of 45,5 Mijn schoenen zijn 45,5 en zitten maar net wat te ruim. Nu weet ik niet of ik 44,5 wel pas maar elke keer als ik het probeer dan moet ik de kosten van het retourzenden betalen Uit milieuoverwegingen zeggen ze dan maar komen brengen is kostenloos ik weet het niet hoor maar mijn auto rijd niet op water Ik heb ze nog steeds thuisliggen ik kan ze terug sturen en 44,5 bestellen maar dan loop ik de Kanadas ze te klein zijn en kan ik nog een keer retourkosten betalen Heel raar want ik ben gewend kosteloos te retourneren als ik wat koop Het tenslotte geen pakje boter

Niet ok

Ik heb vandaag mijn schoenen bij de post af gehaald , er stond bij de advertentie dat ik er een spuitbus bij kreeg , maar heb die helaas niet gehad , spijtig , grts Liesbeth

TOPservice, TOPproducten

Beter dan De Roos Schoenen wordt het echt niet: uw vertrouwen meer dan waard, niet twijfelen.

Uitstekende service!

Floris van Bommel is niet erg duidelijk in artikelnummers en maten. De Roos Schoenen heeft mij uitstekend geholpen om de juiste schoen voor mij te bestellen!

Heel tevreden!

De schoenen die ik had besteld bleken niet meer voorradig. Uiteindelijk zijn ze toch voor mij gevonden. Verstuurd met een nagellak. Heel tevreden.

Prima afhandeling, snelle levering van het juiste produkt

Snelle en accurate afhandeling van de bestelling.

Geld snel retour

Snelle en correcte levering. Helaas moest ik de bestelling terugsturen. Ik had m'n geld binnen enkele dagen terug. Heel netjes!

Perfekt

Sehr gut alles geregelt. Der Schuh passt perfekt. Weiches angenehme Leder. Bin sehr zufrieden.

Snel en correct. Aantrekkelijke prijzen.

Snelle levering. Goed verpakt. Aantrekkelijke prijzen. Ik mom zeker op deze site terug.

Snelle verzending!

Schoenen in goede staat ontvangen en snel verzonden.

tot nu toe slecht

*Kreeg de verkeerde kleur *moet de eerste instantie per post terug sturen op eigen kosten. *Krijg tot nu toe geen reactie *moet nog steeds afwachten of ik nu de goede kleur/maat/schoen krijg *Moet nog afwachten of ik de retour kosten terug krijg

Prima service en levering.

Snelle levering en goed verpakt!

Snelle levering.

Snelle levering. De laarsen sloten helaas niet mooi aan op mijn voet. Helaas gaan ze daarom weer retour. In de toekomst zal ik vast nog wel wat bestellen.

Snelle levering, helderheid over wat wel en niet te leveren is. Snelle reactie op retourneren.

Positief

Snelle levering. Goede mailcommunicatie. Mooie schoenen en pakket netjes ingepakt Onduidelijk of de korting voor volgende bestelling gaat lukken.

Goed geregeld

Alles zeer vlot gegaan Heel blij mee Dank jullie wel Groetjes Astrid

Snelle levering en goede service

Snelle levering, schoenen zitten top!

Snelle levering van de schoenen. Maat valt normaal, super blij mee!

Afspraken zijn goed nagekomen

Goed geregeld

Nette service

De sneakers waren niet meer op voorraad, maar ze hadden al snel besteld bij de leverancier. Volgende dag alsnog mijn sneakers binnen !! Top service en communicatie

Super service!!

Mijn zoveelste paar schoenen besteld. Vlotte levering, vaak extra’s (korting-extra producten voor verzorging schoeisel gratis) goed telefonisch advies indien nodig. Vroeger kocht ik in de winkel, maar gaat prima zo!!

Goede communicatie en snel

De verzending zou iets later komen (vanwege niet op voorraad) maar was er toch al binnen twee dagen.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda