Prima service!!

Prima service en goed contact met de winkel. Een aanrader!!

Winkel voor aanbeveling

Erg aardig doen hun best om de klant blij te maken Tatjana

Ik ben meer dan tevreden over hun service!!!

Zie bovenstaande..

Snelle verzending

Uitstekend.

Schoenen waren niet op voorraad binnen 5 werkdagen toch kunnen leveren. Heel goed. Goed over gecommuniceerd door Roos schoenen.

Schoenen top en uitstekende service

Leveringsdatum leek niet te lukken maar door snelle handelen van Roos schoenen toch op tijd binnen.

Nette communicatie

Ik werd netjes op rijd op de hoogte gebracht dat de door mij bestelde schoen niet op voorraad was. En ondanks dat ik een uitverkoop schoen had besteld. Werd deze gewoon bij de leveranciers besteld en alsnog spoedig binnen de beloofde termijn geleverd.

Prettige ervaring

Net dat extra: schoenen worden geleverd met schoenspanners en beschermingsspray

Supersnel en klantvriendelijk

Bestelling was de volgende dag in huis. De schoenen stonden me niet, dus ik heb ze retourneerd. Twee dagen laterstond het geld weer op mijn rekening. Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt! Net geen 5 sterren, omdat ik het netjes had gevonden als bij het bestellen duidelijker was vermeld dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Ze schrijven dat ze dit doen voor het milieu. Daar kan ik me wel in vinden.

Betrouwbare site met goede service.

Omdat het iets langer duurde kreeg ik een mailtje waarom dit was, en wanneer de schoenen geleverd zouden worden. Ze werden alsnog binnen 4 dagen geleverd. Er zat zelfs een gratis busje schoenen spray bij. Echt Top. En de schoenen zitten heerlijk.

Super service! Super communicatie

Zeer correct bedrijf. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen maar werd alles heel snel afgehandeld en goed gecommuniceerd! Chapeau! Wellicht dat ik een volgende keer het wel tref bij De Roos schoenen.

Top schoenen! Snelle levering!

Snel en vakkundig geleverd!

Schoenen geleverd volgens afspraak

Schoenen geleverd volgens afspraak tegen een goede prijs

zeer tevreden

vlotte levering echt een aanrader !!!

Snelle correcte service

Zeer tevreden van de diensten.

Prima ervaring met De Roos schoenen!

Online schoenen besteld. Uit actuele collectie, en waren voor de helft van de prijs! Handgeschreven opmerking er bij. Bezorging door fietskoerier, bezorging duurde heel iets langer. Prima. Echtgenoot ook schoenen besteld. Ook online, prijs overal hetzelfde. Maar bij De Roos werd wel extra een schoenenspray en set schoenspanners geleverd, daarom hier besteld!

Super goede service!

Niks op aan te merken. Goede service en leuk dat er nog een persoonlijk geschreven kaartje bij de schoenen zat! Ik zal hier zeker vaker schoenen kopen!

Op tijd bezorgd en keurig verzorgd

Hele goede service.

Schoenen waren zoekgeraakt bij DHL, Roos Schoenen heeft t uitgezocht en opgelost.

Leuke persoonlijke touch bij de bezorging, zou deze verkoper zeker aanraden

Slecht

Verkeerde schoenen ontvangen, of ik deze wilde doorsturen aan de andere persoon! Inpak papier, halve rol tape en een label uitgeprint, drie winkels verder hun pakket kunnen doorsturen. Geen vergoeding ontvangen en mijn schoenen waren kwijt!! Bestelling geannuleerd en nooit meer naar de Roos schoenen. Niks groen gewoon DHL ook daar klopt niks van.

Alles goed, levering en levertijd

Aan mijn verwachtingen voldaan.

Snele levering goeie afhandeling

Komt afspraken na

Goede service en komt afspraken na

Heel netjes verpakt.

Keurig optijd bezorgd en de schoenen waren netjes verpakt.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda