Super duidelijke site, snelle levering

Kreeg gelijk wat ik zocht Overzichtelijke duidelijke site Geen verassing achteraf Snel geleverd Erg blij met mijn mooie aankoop Netjes verpakt

Makkelijk, snel en vriendelijk.

Ik had mijn schoenen zaterdag online besteld en de dinsdag daarna werden ze bezorgd! Keurig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Net dat beetje extra.

Prima ervaring

De Roosschoenen was voor mij nieuw maar mijn ervaring was prima. Vlotte levering met Fietskoerier en geen overbodige grote verpakking. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Snelle levering.

Snelle levering, alleen jammer dat je niet gratis kunt retourneren dus € 7,25 moet betalen.

Mooie schoenen via goede site

Ik was op zoek naar deze pumps en kon ze na lang speuren bij de Roos vinden. Site is goed, communicatie is fijn. Er zat alleen erg lange levertijd op maar dat is goed gecommuniceerd naar mij. Verzending keurig.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snel na aankoop werd het pakket geleverd. Ingepakt in milieu vriendelijk materiaal. Bij de schoenen was gratis een spuitbus met onderhouds middel. Tevens een katoenen zakje voor transport in een koffer bv.

Duidelijke communicatie, goede service!

Snelle duidelijke communicatie, snelle levering, goede service

fantastisch

Ik begon met een leuke kortingscode bij inschrijving en bij ontvangst van het pakket werd ik verrast met een spuitbus voor suede. Nou hoe leuk! Een betere ervaring kun je niet hebben.

Uitstekende service

Alles oké! Heel betrouwbaar!

Goede communicatie

Wat vaak onder de maat is bij veel webwinkels is de communicatie als het bestelde product even niet leverbaar is. Dat deden jullie netjes.

Vriendelijk, correct en snel

Het is mooi dat ook een winkel met een wat meer bescheiden omvang in staat is om producten professioneel digitaal te presenteren, een prima prijs neer te zetten en te zorgen voor een snelle levering. Zeker omdat persoonlijk contact mogelijk is.

Prima aankoop

Prima webshop en veel keus , alleen levering duurde bijna een week in plaats van 2-3 dagen, heb op een gegeven moment maar gemaild wanneer ik de bestelling kon verwachten. Misschien handig om dan te melden dat artikel niet op voorraad is en levering dan langer duurt.

Mooie verpakking

Helaas niet genomen omdat mijn grote teen teveel naar buiten gebracht werd lag niet aan de schoenen maar de vergroeiing van mijn teen .

Goede ervaring

Goed product (van Bommel schoenen), prompt en efficient geleverd.

Helemaal in orde!

Hoewel er wat logistieke probleempjes waren, werden ze netjes opgeruimd! Verder bleken de schoenen zelf perfect!

De schoenen die ik besteld had waren binnen een paar uur bezorgd.

Wat een service, binnen een paar uur waren de schoenen geleverd op het huisadres.

Uitstekende service!

Ondanks dat mijn maat wel op de site stond, wren de schoenen toch niet voorradig; hierover werd ik heel correct geïnformeerd. Met een paar dagen vertraging werden ze alsnog bezorgd.

Prima website en goede service

De website zocht voor mij makkelijk naar hetgeen ik wilde. Mijn sneakers (incl. gratis spray) in de ochtend besteld en via een fietskoerier ‘s middags al in huis. Wow, wat een service!! Super.

Snelle levering inclusief spray!

Duurde lang voor levering.

Het duurde lang voor levering todat ik zelf mailde waar de schoenen bleven. Waren niet op voorraad dus werd de aankoop geannuleerd. 5 weken later komen alsnog de schoenen binnen. Daar had ik niet meer op gerekend.

Mooie schoenen fijne service

Zeer prettig geholpen met een online bestelling. Goed geïnformeerd en snelle behulpzame reactie op aanvullende vragen. Mooie merken.

Zeker voor herhaling vatbaar

Mijn maat was niet op voorraad ondanks dat toch nog snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Alles prima geregeld

Milieuvriendelijk verstuurd, retourzending wel voor eigen rekening, maar dit is in lijn met denken aan het milieu. Een aantal extra’s meegestuurd van goede kwaliteit en waar je echt iets aan hebt. En de klantenservice is ook prima voor elkaar.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda