Kwaliteit met goede service!

Kwaliteit met goede service!

super service.

Voor de begrafenis van ons neefje heb ik voor mijn man schoenen besteld. Deze had ik op korte termijn nodig. maandag de bestelling geplaatst en gevraagd of deze voor zaterdag bezorgd kon worden i.v.m. de begrafenis. Ik kreeg een mail dat de schoenen welke ik had besteld niet meer voorradig waren in de maat die ik nodig had. Echter heeft De Roos Schoenen deze schoenen besteld bij de leverancier en de schoenen zijn binnen 2 dagen bezorgd. Dit noem ik nog eens top service dat er moeite voor je gedaan word in een moeilijke tijd.

Netjes geleverd...maat was perfect(omdat er ook halve maten verkrijgbaar zijn) Ook levertijd was netjes aangegeven.

Prettig, accuraat, doen wat ze beloven.

Zie boven

Duidelijk goedkoper online en snelle bezorging

Snelle en goedkopere levering

Super klantvriendelijk

Ze hebben hun uiterste best gedaan om de schoenen te leveren, ondanks dat mijn maat niet meer voorradig was!

Eerste ervaring met De Roos schoenen is direct een goede! Zeer snelle levering en een kaartje met persoonlijke boodschap. Kortom: aanrader!

Supersnelle bezorging

Mijn opgegeven maat was niet aanwezig. Ik kreeg netjes een mail. En heb diezelfde dag andere maat besteld. De volgende dag in huis. Top! Heel blij mee....

Snelle vriendelijke service!

Voordelig m’n favoriete merk schoenen kunnen kopen. Waren niet meer op voorraad maar alsnog via de leverancier geregeld. Top!

Jammer van de collectie

Voor lege dachten we drie paar schoenen te bestellen waarna bleek dat er 2 ervan uitverkocht waren. De levering van het ene paar duurde uiteindelijk bijna een week.

Goede communicatie Heldere afspraken Extra moeite gedaan omdat mijn maat er niet was

Alle informatie over verzenden was duidelijk en klopte helemaal

perfect

netjes afgeleverd met nog wat extra accesoires

Snelle bezorging en persoonlijk kaartje erbij, heel attent!

Zo makkelijk kan het zijn. De Uggs pantoffels eindelijk in de juiste maat gevonden bij De Roos schoenen en netjes de volgende dag bezorgd. Persoonlijke kaartje was erg leuk.

Alles verliep correct.

Goed+++

Goede opvolging en beantwoorden v mijn mails, wel wat geduldig zijn, omdat ze schoenen niet meer in voorraad hadden ,wat voor uitstel van levering zorgde ( maar daar kunnen jullie niets aan doen) Mvg, Martine.

SUPER SERVICE

Ook als er problemen zijn worden deze in no time opgelost!

Snelle levering en duidelijke communicatie.

De communicatie omtrent de bestelling was goed en de levering was correct en snel en was goed te volgen met een track en trace code.

Prima afhandeling

Krijg de kwaliteit die je koopt.

Prettig!

Snelle service en goede prijs

Snelle service. Leuk kaartje erbij met een persoonlijk bericht. Zeer aan te bevelen.

Super service

Werd netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken van mijn bestelling door Gido. Helemaal super!

oké ....

de dag van bezorgen was niet conform de afspraak...

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda