Nette levering goed verpakt Prachtige schoenen van bommeltjes Keus genoeg

Uitstekend,snel en goed geleverd

Top geregeld

Eerst ging de betaling niet goed, kreeg direct een mail of de bestelling door moest gaan. Toen waren de schoenen op en zijn ze ergens anders weggehaald

Fijne communicatie en goede service!

Snelle keurige levering

Fantastisch, snel en keurig geregeld!

Fijne en snelle levering

Duidelijke website. Veel keuze. Fijne en snellenservice.

Slecht

Als ze niet meer op voorraad zijn oké , moest een week wachten!! Dan had ik andere besteld die wel de volgende dag geleverd zouden worden!!! Super ontevreden.. en zat er ook nog een vlek op!!! Nooit meer bij roos schoenen bestellen.

Redelijk

Na dagen wachten en er geen schoenen kewamen .Msil gestuurd en daarna maar gebeld .Bleken ze niet voorradig te zijn .N behulpzame medewerkster heeft ze alsnog besteld maar al met duurde dat ook nog bijna n week voordat ze er waren .Al met al is het wel goed opgelost maar moesten zelf wel actie ondernemen anders waren ze er waarschijnlijk nu nog niet

Uitstekende service

Mooie schoenen. Netjes op dehoogte gehouden. Extra attentie bij ingesloten. Zeer tevreden.

Geweldig in 1 woord. Goede snelle reactie per e-mail. Duurzaam verpakt en gebracht. Blij met mijn nieuwe aankoop. En ben het eens met de kosten van retour sturen. Dat zorgt voor bewuster kopen en beter voor mens en milieu

Snelle en plezierige service

Schoenen besteld. Goede comminucatie over order en snel geleverd. Geen retour service gebruikt daar de schoenen goed passen.

Snelle levering .

Snelle en nette levering

Uitgebreid assortiment, snel geleverd, retourneren goed geregeld.

Fijne service

Een mooie schoen gekocht met schoenspanner en spray bijgeleverd. Vlotte bezorging.

Zeer snelle en nette levering van deze prachtige Via Vai sneakers!

redelijk

Op de site stond dat mijn laars op voorraad was.. daarom gekozen om bij jullie te bestellen. Ik kreeg een mail dat de laars niet op voorraad was maar dat ze verwachtten dat de laars met 2-3 dg zou verstuurd worden.. Toen heb ik 6 dg niets vernomen. Mail gestuurd en ook geprobeerd te bellen. Winkel zeer moeizaam telefonisch te bereiken. Heb 4 keer voicemail gehad.. 5 de keer wel iemand aan de telefoon gehad en zij vertelde dat de laars gewoon op voorraad was en is deze ook per direct verstuurd waardoor ik ze net nog mee kon nemen op reis.

Prima service!

Ondanks wat latere levering, goed op de hoogte gehouden.

Mijn ervaring is prima!

Helaas heb ik vandaag de schoenen terug moeten sturen, daar de maat 39 te klein was. Ik wil ze omruilen voor maat 40.

Doortastend klantgericht en milieubewust

Opzoek naar een specifieke Floris van Bommel schoen, kwam ik bij de Roos terecht. De schoen was op voorraad en in de sale, dus daar besteld. Een paar uur later een mail gekregen, schoen toch niet in voorraad. Maar zou besteld worden uit ander magazijn. De bestelling ging dan wat langer duren. Heldere goede communicatie!! En inderdaad twee dagen later de schoenen in huis voor de saleprijs. Top!!! Goeie insteek ook door groene verpakking en transport. Van harte - en zeer aanbevolen deze kleine, zéér grote, leverancier!!

Snelle correcte levering.

Een top zaak met kwaliteit schoenen.

zag er goed uit, schoenen wel een beetje gesleten aan de zool. Waarschijnlijk was ik niet de eerste

goed, leuk kaartje snel geleverd

Top service met persoonlijke aandacht

Goed op de hoogte gehouden over de voorgang van de bestelling en bij de bestelling een persoonlijk bericht van de Roos Schoenen. Waar een lokale ondernemer in kan uitblinken.

Geen problemen met communicatie.

deskundig en professioneel

Werd keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling en ontving de schoenen die op de site omschreven waren, top!

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda