Vandaag besteld morgenochtend al in huis! Ook kreeg ik bij de schoenen nog een beschermspray er gratis bij! Super service

Bestelling Floris van Bommel sneakers

Ik heb Floris van Bommel sneakers besteld. Ik kreeg keurig een bevestigings email en de schoenen werden vlot geleverd met een bus verzorgingsspray. Helaas waren deze schoenen een 1/2 maat te klein dus heb ik deze schoenen en de spray retour gezonden met het verzoek deze te ruilen voor de juiste maat. Ondanks dat op de website stond dat deze maat voorradig was kreeg ik toch een email dat deze maat niet voorradig was en nabesteld diende te worden en met een paar dagen geleverd zou zijn. Na 5 dagen kreeg ik een email van de pakketbezorger dat mijn pakket verzonden was. De schoenen werden vlot geleverd echter nu zonder de verzorgingsspray. Toch een beetje jammer... Opmerkingen: deze fysieke winkel is denk ik nog helemaal ingerichtt voor de verkoop via hun webwinkel. Wanneer je een voorraad indicatie op jouw website plaatst dan verwacht je dat deze deugdelijk functioneert en de correcte waarde weergeeft. Daarnaast had een email dat de schoenen voor de 2e keer verzonden waren ook wel netjes geweest. Kortom...aardige webwinkel maar met wat schoonheidsfoutjes.

Slechte service

Ik had twee verschillende bestellingen gedaan waarbij ik bij elke bestelling 1 paar schoenen had besteld. Het eerste paar schoenen kwam aan met op de zolen al gebruikers beschadigingen van meer dan alleen passen. En de tweede bestelling liet op zich wachten. Nadat ik een mail stuurde met de vraag waar de bestelling bleef kreeg ik diezelfde dat een creditnota en mail dat het item toch niet op voorraad was. Twee bestellingen en twee keer niet naar mijn realistische verwachting voldaan.

Alles goed verlopen.

Bijzonder goede en persoonlijke service!

Omdat m'n bestelling niet binnen het termijn bezorgd werd nam ik contact op. Er werd na m'n telefoontje onmiddellijk actie ondernomen, ik werd binnen een half uur terug gebeld met uitleg en de zaak werd opnieuw opgepakt en geregeld. Kreeg binnen het beloofde termijn m'n bestelling met een persoonlijke, handgeschreven groet. Klasse!

prima geregeld

schoenen uitgezocht en betaald. Daarna bericht gekregen dat mijn maat niet voorradig was en besteld zou worden bij de fabrikant. Dag daarna al bericht gekregen dat schoenen verstuurd waren. Prima communicatie en orderafhandeling.

Goede communicatie en snelle levering

Product was even niet op voorraad, de winkel nam direct contact op met mij en twee dagen had ik de schoenen in huis. Alles prima.

toegankelijk - snel in afhandeling bestelde goederen

bestelling werd vlot afgeleverd volgens omschrijving - tegen een goede prijs.

Snel geleverd goed vrrpakt

Tevreden over produkt en levering

Goede website, snelle service

Fijne overzichtelijke site

Fijne overzichtelijke site, klantvriendelijk!

Goede communicatie, vlotte levering

De nieuwe collectie is inspirerend

Uitgebreid assortiment met een smaak volle collectie.

Snel en precies wat ik zocht!

Snel en precies wat ik zocht!

Snelle levering en mooie schoenen

Goede service, retour snel verwerkt

Uitstekend!

Snelle en correcte levering.

Super snel en super fijne schoenen!!!!

Super snel en super fijne schoenen!!!!

Mooi assortiment en vriendelijke winkelier !

De sneakers die ik heb besteld, waren helaas na bestelling niet op voorraad. Meteen een e-mail ontvangen dat ze de sneakers alsnog gingen bestellen en ook snel en netjes verpakt ontvangen. Helaas paste deze niet en heb ik helaas het pakketje moeten terugsturen.

Goede levering

Goede webshop

Makkelijk bestellen en goede communicatie

Moest best lang wachten op de bestelling, maar het was de moeite waard.

In december heb ik laarsjes besteld. Deze kwamen pas in maart binnen. De communicatie hierover was verwarrend, maar uiteindelijk heb ik de bestelling in goede orde ontvangen. Een gratis spuitbus voor suede schoenen, vond ik heel attent. Ik heb nu veel plezier van de laarsjes.

vlotte levering

vroeg of er nog een riem erbij kon bestellen, die hadden ze niet op voorraad maar kreeg wel het bestelnummer. werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Top!

Goede website en snelle service

Goede website en snelle service

Verwachting overtroffen

Alles klopte vanaf het moment van bestellen t/m de 'groene' bezorging van de schoenen. Het uitpakken voelt als het krijgen van een cadeautje

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda