Netjes en snel geleverd

Erg leuk die handgeschreven boodschap in de doos!

donderdag besteld en dinsdag ontvangen

donderdag besteld en dinsdag ontvangen met fietscourier en geen overmatig verpakkingsmateriaal gebruikt. Super fijn. Jammer dat ik moet betalen voor retour als de laarzen te klein zijn.

Prima service.

Bestelling verliep soepel. Binnen een paar dagen had ik de bestelling in huis. Geen extra bezorgkosten. Een pers kaartje bijgevoegd, wat betrokken overkomt.

Snelle levering leuk dat er ook een geschreven kaartje bij zat.

goede afhandeling

Prima en snel

Exacte levering en keurig op tijd volgens afspraak

Uitstekend bedrijf

Een uitstekend bedrijf. Leveren op tijd, komen afspraak na en communiceren helder.

Geen overbodige verpakking, chapeau! De toegevoegde beschermspray wordt zeer op prijs gesteld.

Prima ervaring met online bestelling bij “De Roos”

Mijn bestelling bij “De Roos” heb ik als zeer fijn ervaren! Alles is uitstekend verlopen; het contact, betaling, super snelle levering, nette verpakking en natuurlijk super leuke chunky boots! Kortom uitstekend dus een dikke 10 van mij!

Zeer snelle/verzorgde levering: top !

Dank voor de kwaliteitsvolle / prachtige sneakers! Heel snelle en correcte levering. Leuk dat er ook gedacht wordt aan milieu: geen overbodige verpakkingen.

Dubbel

Fijne schoenen alleen de veters waren niet schoon daar kan roos niets aan doen maar paar schone veters had wel attent geweest. En reactie van mijn mail op de veters bleef uit dat is wel jammer

Prima en snelle service

Teleurgesteld

Ik heb 39,5 besteld maar dat blijkt dezelfde maat als 39 (6) te zijn. 39 (6)had ik al ergens in een winkel gepast en die waren te klein en 40 (6,5) te groot dus ik moest echt 39,5 hebben. Daar heb ik op internet op gezocht en kwam bij jullie uit. Maar dat bleek ook gewoon 6 te zijn. Nu moet ik kosten maken om ze terug te sturen

Keurig geleverd volgens afspraak voor een mooie prijs.

Bedrijf houdt zich keurig aan de afspraken, schoenen kwamen iets later maar dat werd vooraf medegedeeld. Helaas waren ze te groot, heb ze daarom teruggestuurd met het verzoek een maatje kleiner te leveren. Die zending moet nog komen, ben benieuwd hoe dat gaat.......

Dubbel gevoel maar wel goed

Ik had een paar Floris van Bommel schoenen gevonden op de site van De Roos Schoenen. Deze waren op voorraad dus besteld. Dezelfde dag nog een reactie dat de schoenen toch niet op voorraad waren. Dit was geen probleem want deze zouden alsnog bij de leverancier besteld kunnen worden en binnen 2 tot 5 dagen uitgeleverd worden. Na 13 dagen niks gezien of gehoord te hebben toch maar weer een mail geschreven. De dag erna meteen antwoord gekregen dat er iets fout was gegaan en dat deze opnieuw besteld zouden worden. 2 dagen na de reactie werden de schoenen geleverd. Klein minpuntje is dat dit het éérste paar Floris van Bommel schoenen is van de 20 paar die ik heb waar geen extra veters bij zat. Resumerend: snelle reactietijd en positief dat er nabesteld kon worden en na laatste reactie een levering na 2 dagen zijn toch positieve zaken. Hint: houd bij nalevering de voortgang in de gaten.

Makkelijk te gebruiken website Snel geleverd

Snelle reactie en duidelijk over de levering, doen wat ze beloven

Goede service, snelle reactie en levering

Super beleefd, correct en snel!!

Echt een contact waar menig bedrijf een voorbeeld aan kan nemen!!!

prima alles naar behoren

prima alles naar behoren, fijne schoenen

Een snelle en goede levering van mijn laarzen en een prima produkt!

Erg goed.

Zeer hoge kwaliteit schoenen

Website zeer overzichtelijk en de schoenen die ik zocht snel gevonden. Verzending super en snel binnen. Zeker aan te bevelen en bestel zelf zeker nog een keer.

Deze schoenen had ik al een tijdje op mijn verlanglijstje. Uiteindelijk met een beetje korting bij De Roos besteld. De schoenen bleken na betaling niet meer op voorraad te zijn. Ik ben hier snel over geïnformeerd en er is een paar bij de leverancier besteld. Top! Ook nog geleverd met de fietskoerier met een handgeschreven briefje. Blij dat je moet betalen voor retourneren zodat er niet domweg besteld en geretourneerd wordt zonder na te denken over de gevolgen hiervan. De schoenen moeten nog een klein beetje uitgelopen worden, maar dat gaat helemaal goed komen! Bedankt voor de service!

Zeer klantvriendelijk

Lief handgeschreven kaartje bij mijn bestelling. Dat vind ik echt heel bijzonder. Erg blij mee. Zal zeker nog eens bestellen.

keurig te woord gestaan, snel geleverd en zonder problemen retour genomen.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda