Snel en correct geleverd

Prima service, zelfs een handgeschreven briefje er bij, leuk!

Geslaagde aankoop

Eerst bleek dat de door mij bestelde schoenen niet op voorraad waren, maar dat werd door de Roos snel opgelost. Iets later dan gepland dus werd er geleverd en dat was prima! Tussendoor heldere communicatie over het proces. Top!

Keurige en snelle levering

Geweldig!

Mooie collectie, zeer goede informatie over de bestelling en erg vriendelijk. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb!

Uitstekend!

Snelle levering en een bus onderhoudsmiddel voor de schoenen erbij. Top!

Matige service

Levering is snel maar jammer dat de retourkosten volledig voor de klant zelf is. Ik zal om deze reden geen 2e keer online bestellen. Tip: optie om retourbon, mbt de order, te downloaden voor een vast (met u gedeeld) bedrag en via ideal kan betalen.

Zeer snelle en nette service

Snel verstuurd.

Snel en geweldige sevice

De schoenen waren hier het voordeligst. Snelle en keurige afhandeling. Gratis verzorgingsproduct had ik nog nergens anders meegemaakt.

Ik had Dubarry laarzen besteld. Vooraf een email gestuurd of ze beschikbaar waren. Snel antwoord gekregen. Ze zijn gelijk de volgende dag afgeleverd. Keurig verpakt en netjes afgeleverd. Pakket was goed te volgen.

Betrouwbaar en snel

Sandalen besteld werden snel bezorgd. Helaas pasten ze niet dus retour gestuurd. Het bedrag werd binnen 2 dagen teruggestort. Erg prettig

Goed verpakt, duidelijke communicatie en na retour zending binnen 1 dag het geld terug

Vlot en goed

Heel goede service

Correcte afhandeling bestelling met heel vriendelijke personeel bij de communicatie

Betreft lederen riem

Zeer mooi, en super kwaliteit

Goede levering mooie laarzen!

Goede levering, prachtige laarzen.

Erg goed en netjes

Ik had schoenen waar kleur verschil inzat, werd netjes geïnformeerd daarover en de bestelling geannuleerd Daarna nieuwe besteld Goede snelle service. Netjes verpakt met een vriendelijk kaartje. Echt top

Trage levering en niet op de hoogte gesteld

Ik had in november al schoenen besteld. Nadat ze maar niet kwamen heb ik zelf een mail gestuurd om te vragen of er iets mis was gegaan. Toen zeiden ze dat er leveringsproblemen waren. Nu is het eind januari en heb ik mijn schoenen net binnen gekregen. Het had fijn geweest af en toe een update te krijgen. Nu moest ik dit zelf vragen. Dit vind ik onprofessioneel.

Schoenen naar tevredenheid

Op tijd verzonden

Super service

Zeer goede en snelle service

Prima niets op aan te merken

Prima niets op aan te merken

Mooie schoenen!

geen 5 sterrren, maar als de goede communicatie ff sneller op gang was gekomen dat was het 5 geweest. Overigens geen belemmering om weer tot aanschaf over te gaan bij De Roos. Factuur en info netjes bij de levering

Prima verzorgd en geleverd

Prima verzorgd en afgeleverd !

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda