Super klantvriendelijk en snelle levering

De schoenen die ik had besteld waren toch niet op voorraad. Meteen een mailtje gehad en ze hebben de schoenen voor mij elders besteld zodat ik ze toch kon krijgen.

Prima eerste ervaring

Simpel bestellen en snel geleverd. Tevens nog een persoonlijk berichtje van de winkel zelf. Kortom een prima eerste ervaring.

Belofte is: binnen 1 werkdag geleverd. In werkelijkheid duurt het 1,5 week.

De levertijd was vele malen langer dan beloofd op de website. Toen ik daar over mailde werd ik verwezen naar de kleine lettertjes. Daarna werd ook de schuld nog eens bij een derde partij neergelegd. Goed omgaan met kritische vragen en beloften nakomen is mi niet weggelegd voor De Roos.

Wat een geweldige service

Snel verzonden goeie prijs

Fijne webshop

Goede snelle en persoonlijke levering

Fijne klantenservice

Prima levering en fijne communicatie

Prima en snelle service

Snelle bezorging

Mooi product

Duidelijke communicatie. Mooi product en goede aanbieding

Geweldig goede service

Heel prettig om van best wel grote afstand (Balkbrug bij Ommen in Overijssel) de Floris van Bommel schoenen te bestellen, nadat wij dit zo’n 4 jaar geleden bij jullie in de winkel in Breda hadden gedaan met een hele mooie aanbieding en hele mooie schoenen waar ik ontzettend veel positieve reacties op heb gehad Ga zo door

Keurig afgeleverd

Erg leuk geholpen. Ouderwets klantvriendelijk. Ik heb online nog een tweede paar Harris besteld:-)

Sneaker was in eerste instantie niet meer leverbaar maar De Roos schoenen heeft ervoor gezorgd dat met kleine vertraging via een ander kanaal toch geleverd kon worden. Top!

Alles wordt gedaan voor een goede klantentevredenheid!

Desondanks dat mijn schoenmaat niet meer aanwezig was in hun voorraad, werd een nieuw paar toch snel geleverd. Zeer klantvriendelijk bedrijf in vergelijking met andere online winkels.

Wordt nog steeds niks geleverd.

Besteld 1 januari sneakers. Nog steeds niet geleverd. Niet bekend wanneer. Winkel reageert nergens oo. Kan ze niet bellen, krijg ik voicemail. Klarna staat op afgeleverd wn dat ik dus moet betalen. Ik wil deze schoenen niet meer geleverd hebben. Ga naar een winkel die zich wel aan de afspraken houdt. En de klant informeert. Moest ook nog extra betalen voor gebruik van Klarna!!

Netjes geleverd

Bestelling netjes geleverd en goede communicatie

Uitmuntende service en kwaliteit

Erg goede communicatie; actief handelen als een paar schoenen van een incourante maat niet op voorraad blijkt, zodat de schoenen toch snel geleverd worden. De kwaliteit van de schoenen is voortreffelijk.

Ruime collectie goede schoenen

Snelle levering, goed verpakt. Mooie schoenen. Persoonlijk kaartje erbij.

Super vlot!

Gemakkelijk online te bestellen en heel vlotte levering.

Helemaal top!

Ben helemaal blij! Zeer snelle levering. De schoenen zitten als gegoten.

Ik heb een mail gestuurd of de laarsjes op tijd verstuurd konden worden . Omdat het een kado is voor mij dochter Supersnel geleverd Dank je wel

Mooie en leuke schoenen

Prima geregeld

Schoenen bleken niet op voorraad netjes mail gehad en een dag later zijn de schoenen alsnog verzonden top geregeld

Kan niet beter

Zeer klantgericht, super snelle behandeling

Duidelijke snelle communicatie

Wilhelminastraat 28