Snelle levering en met retour (omruilen andere maat) vriendelijk geholpen.

Besteld; volgende dag in huis ; super snel ! Ook met retourneren; zelfde verhaal! Toppers zijn het ✨

En snel en goed!

Snelle levering en persoonlijk kaartje!

Snelle levering en persoonlijk kaartje! Netjes verpakt.

Super snelle service!

Alles goed verzorgd, zelfs een persoonlijk briefje erbij en dat voor een online bestelling!

Makkelijk en snel geleverd

Opgestuurd met een fijn briefje erbij

Uitstekende service zelfs bij aanvullende informatie

Na mijn bestelling geplast te hebben kom ik er achter dat het een verkeerde maat te zijn. Na een mail wordt dit keurig aangepast en ontvang ik vervolgens ook de juiste maat. Kortom uitstekende service

Snelle service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie

Geweldige service

Artikel snel geleverd en ook nog gratis een spuitbus erbij geleverd om de schoenen te beschermen. Hier zal ik zeker in de toekomst opnieuw bestellen.

Prima service met goede informatie.

Door vertraging van de levering goede info en verder vlotte afhandeling .

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service

Snelle en nette levering

Prachtige schoenen, mooi verpakt en zeer snelle levering.

Snel verzonden

Goeie korting, snel verzonden!

Fantastische service van een ondernemer die weet hoe te ondernemen!

Ik had Floris van Bommel schoenen besteld en er zou schoensmeer bij zitten. Binnen een paar dagen nagestuurd.

Perfect!

Je leert een leverancier pas echt kennen als iets niet loopt zoals gepland. Mijn schoenen bleken, nadat ik er een paar dagen op had gelopen, een fabricagefoutje te hebben. Foto’s gestuurd en de Roos reageerde direct en heeft nieuwe schoenen gestuurd.

Men leert bedrijf kennen als iets niet goed gaat. Zeer adequaat opgelost

Verkeerde zending snel opgepakt goed beteikbaar

Keurig geleverd

Snelle afhandeling netjes geregeld

Snelle levering van kwaliteits product

Duidelijke communicatie en snelle levering met een persoonlijke boodschap

Bij de bestelling was een paar schoenspanners niet meegeleverd, maar dat is na melding onmiddellijk recht gezet. Echt heel tof!

Jammer dat mijn maat niet op voorraad was. De levering daarna was goed. Na de retourzending omdat de pasvorm niet goed was werd het geld direct teruggestort. Super.

Gwn goed!

Snelle goede levering!

Prachtige schoenen besteld

Ik wilde heel graag de sneakers van via vai Liz Ivy Heb ze online besteld en wilde ze graag snel hebben dus heb ik gekozen voor op halen in de winkel. En gelukkig kreeg ik vrij snel een berichtje dat ze klaar stonden.

In één woord: prima!

Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen. Een goede prijs, top service en complete levering. Ik raad deze kleine winkelier aan en zal zeker terugkomen voor een nieuwe bestelling.

Heel goed, snelle levering en heel tevreden

Snelle levering, netjes verpakt en leuk dat er een geschreven kaartje in het pakketje zat.

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda