Uitstekende, snelle service

Schoenen snel geleverd ondanks dat ze niet op voorraad waren.

Artikel was niet direct op voorraad en toch binnen 3 dagen bezorgd.

De schoenen zijn nooit op voorraad

De schoenen doos komt kapot de deksel is helemaal kapot gescheurd dat komt omdat jullie maar door blijven zeiken over het milieu en daarom de schoenendoos in een dun papiertje verpakkingen en ik heb een week op de schoenen moeten wachten en op de website staat dat het op voorraad is dat was de keer daarop ook zo en toen was het ook niet op voorraad toen het ik het geannuleerd ik had de schoenen besteld voor iemands verjaardag maar ik had ze nu te laat en ik heb wel heel veel e-mail’s gekregen over de bezorging eerst zou er een fietskoerier komen van Breda naar Beuningen milieuvriendelijk wat een gekkenhuis en daarna toch met DHL en ik word er gek van dat gezeur over het milieu dat jullie winkel zo goed bezig is met de aarde beschermen jullie geloven gewoon in een leugen en er staat ook dat als ik de schoenen wil retourneren moet ik verzendkosten betalen wat een belachelijke regel snappen jullie dan niet dat jullie je klanten dan tekort doen vergeleken met andere winkels waar de retournering gratis is zoals het hoort als jullie een webshop willen hebben het interesseert niemand of jullie winkel goed bezig is met het milieu en de mensen die dat wel interesseert kopen geen schoenen bij jullie winkel want die hebben daar geen geld voor die kopen hun schoenen bij de kringloopwinkel jullie moeten eens goed nadenken wie jullie klanten zijn en waar hun interesse echt ligt en die willen niet als ze schoenen bestellen tien e-mail’s ontvangen over het klimaat en dat jullie schoenenwinkel de aarde gaat redden die mensen willen gewoon schoenen!

Goede communicatie

Goede communicatie over de vertraging van mijn levering

Goede service en mooie collectie.

Schoenen waren keurig verpakt, snel verzonden met een leuk handgeschreven kaartje erbij. Ik kom zeker snel weer shoppen.

Iets vertraagde levering, maar keurig opgelost

Mijn schoenen werden volgens afspraak geleverd, zij het met een kleine vertraging. Zou zo weer bij jullie bestellen.

Super!!!

Snelle levering en zoals de afbeelding. Super mooie sneaker!!

Bestelling werd goed afgehandeld

Ondanks de beschikbaarheid was dit toch niet het geval. Dit werd professioneel opgelost en de bestelling werd uiteindelijk een dag eerder geleverd dan vooraf aangegeven. De schoenen zijn prachtig.

Makkelijk te bestellen. Goede prijzen, snel verstuurd. En persoonlijke notitie in de schoenendoos. Zeer attent.

Vlotte verwerking

Snelle en verzorgde levering

Perfecte service

Ik kreeg er een persoonlijke noot bij en een ook nog een spuitbus!

Uitstekende service

Nette service word goed op de hoogte gehouden. Dat je bestelling elders vandaan moet komen. Netjes verpakt.

Snel geleverd en uitstekend verzorgd.

Snel, netjes en met persoonlijk briefje!

Zeer tevreden!

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam en snelle service.

Prima ervaring

Mooie schoenen voor een heel goede prijs. Netjes op de hoogte gehouden, dat levering wat langer duurde. Pakket was goed verpakt. Kortom, zeer tevreden.

Snelle service, goede aanbieding

Makkelijk besteld. Goed geholpen toen er iets niet klopte. Snel geleverd voor een goed prijs

Vlotte dienstverlening

Ik hen mijn bestelling vlot ontvangen

Teleurgesteld

Slippers zijn verkleurd Ik denk door de zon. Als ik dat geweten had, had ik ze niet genomen. Heel jammer

Mooie collectie, zeer attent dat er een spuitbus voor bescherming wordt meegeleverd

Hele mooie collectie Vriendelijk personeel

Snelle verzending

Netjes verpakt met een aardig kaartje erbij. Dank u wel!

Wachten

Duurde te lang voordat ik men schoenen had.

Goede service. Faire prijs

Snel, helder, alles prima.

Betrouwbare winkel

Schoenen snel en netjes geleverd voorzien van een persoonlijk kaartje. Kan iedereen deze winkel aanbevelen .

Wilhelminastraat 28

4818 SH Breda