Begon moeilijk maar door goeie hulp alles in orde gekomen.

Betaling kwam er niet door met bankkaart. Mensen hebben mij heel goed geholpen en blijven zoeken voor oplossing. Had mijn visum nog in tijd. Dank u wel

Probleemloze visumaanvraag China

Via de website de site gevonden en een groepsaanvraag ingediend. Ik werd keurig over de gang van zaken geïnformeerd en ontving gister het visum per post. Best nog wel even spannend zo kort voor de reis.

Professionaliteit ten top !

Easy, fast, professional follow up and delivery of visum ! Topjob !

super gemakkelijk

Geen problemen met het invullen van het formulier ,alles duidelijk aangegeven en bij het bellen heel vriendelijk persoon aan de lijn . ik weet al waar ik volgend jaar opnieuw een visum ga aanvragen .

Probleemloze en correcte dienstverlening!

Aangename medewerkers en correcte dienstverlening!

vragen zijn klaar en duidelijk

vragen zijn klaar en duidelijk

een zeer positieve ervaring

alles werd punctueel en zeer correct afgehandeld

Heel tevreden, over verwerking en controle.

in mijn opgave zat een foutje, prima verwerkt.

uitstekende service

Zeer vlotte behandeling van de aanvraag !

uitstekende service

Zeer vlotte behandeling van de aanvraag !

Professioneel en toch persoonlijk en vriendelijk

Ik was aangenaam verrast door de snelheid van afwerken. Onmiddellijke ontvangstmelding, dadelijk bijkomende gegevens opvragen. Ook het feit dat ik werd aangesproken met de voornaam wijst op een persoonlijke aanpak die toch professioneel bleef.

Heel vlotte afhandeling van mijn aanvraag!

Op minder dan 24 uur heb ik mijn ESTA ontvangen. Super dus!

Super geholpen

Vlotte , vriendelijke en snelle communicatie. Zeer bereidwillig om oplossing te zoeken.

Snel, gemakkelijk en eenvoudig!

Zeer tevreden van de service!

Duidelijke website

Vlotte service. Duidelijke antwoorden op gestelde vragen.

Snelle en accurate service!

Zelfs mijn schrijffout werd opgemerkt en doorgegeven. Dat is persoonlijke service wat ik van hou!

Snel (misschien ietsje té .... ) maar efficiënt !

Misschien ietsje ….. te snel ? e-Visa India 30 dagen kan slechts 30 dagen vóór vertrekdatum aangevraagd worden. Dit betekent dat de vervaldatum, zoals in mijn geval, 2 of 1 dag na aankomst in India vervalt. Is helemaal geen bezwaar maar ….. neem nu, zoals in België herhaaldelijk gebeurt, dat er in Zaventem bv. omwille van staking, je vlucht vertraging oploopt dan kan het zijn (we vliegen tegen de tijd in) dat bij aankomst je visa net vervallen blijkt. Mijn advies in dit geval : concreet meer 'speelruimte' laten van 3 of 4 dagen voor het indienen van de aanvraag bv. 25 dagen voor vertrek. Waarom efficiënt ? Enkele dagen na het dienen wordt het e-visa per mail naar je toegestuurd !

Super snel en correct

Ik vertrek deze week en was de Esta vergeten Gelukkig kan dit rap geregeld worden

Snelle levering en netjes geantwoord op mijn mail met vragen over de levertijd van het visum.

Duidelijk, snel, overzichtelijk.

Tijdens het invullen van de formulieren en ook ervoor, had ik enkele vragen, die heel snel beantwoord werden. Zal deze dienst zeker in de toekomst terug gebruiken.

Super service

Zowel de aanvraag is heel duidelijk maar uitgebreid in het Nederlands. Tussentijdse info op regelmatige tijdstippen.

Super service!

Wietse, heel erg bedankt om mijn visum voor Vietnam zo vlug te regelen!

Heel snel visum ontvangen

Heel gemakkelijk om visum aan te vragen en aangelegen.

Snelle en correcte service

Heel snel visum ontvangen

Fantastische service

Zeer correcte en snelle service! Ook bij een foutief gegeven (door ons opgesteld) werd meteen navraag gedaan, en verbeterd. Zeker een aanrader! Wij weten nu wel waar onze visa steeds aan te vragen!

Arnhemseweg 2

3817 CH Amersfoort