Wij zijn heel tevreden van Evisum.

Goede service en heel betrouwbaar!!

Klantgericht en meedenken.

Fijn contact. Snelle reactie en oplettend.

Vriendelijke, behulpzame en snelle service

Snelle en vriendelijke reacties op mijn vragen.

Fantastische service, zelfs om 22u ‘s avonds!

Ik had dringend een e-visa nodig (ik was aan de late kant met mijn aanvraag, en had nog 1 dag voor mijn vertrek naar Kenia). Ik stuurde een dag voordien een email met de vraag of er wat spoed achter kon zitten wegens de dringendheid. Die avond zelf, om 21u, werd ik gevraagd om nog enkele dingen door te sturen. Deze stuurde ik onmiddellijk door, waarop ik 5 min later nog een antwoord heb gekregen dat de persoon in kwestie (wietseke) het zonet had ingediend op het consulaat met de hoogste prioriteit. De ochtend nadien, de dag van mijn vertrek, kreeg ik mijn evisa toegestuurd en kon dus zorgeloos vertrekken naar de luchthaven! Bij een andere site had ik deze service nooit gekregen, dat ben ik zeker! Bovendien bestaan er ook veel fake sites betreffende evisa, dus is ook iets ‘eng’. Ik verzeker u dat je uw e-visa binnen de 72 uur zult ontvangen, en indien er een probleem is kan je hen bij wijze van spreken de hele dag én avond bereiken, waarna je fantastisch geholpen wordt! Bedankt!!

Zeer correcte en snelle opvolging, absoluut aan te bevelen!

Ik was eigenlijk enkele dagen te laat met mijn visumaanvraag voor Egypte maar dankzij Evisumservice ben ik toch nog tijdig aan mijn visum geraakt voor vertrek. Zeer vriendelijk en alles werd heel snel opgevolgd. Top!

Na aanvraag van de visums is onze vakantie geannuleerd door de touroperator. Gelukkig waren de visums nog niet aangemaakt waardoor we ons geld teruggestort krijgen.

zeer snelle en correcte service

Het is altijd weer een spannende opgave om een toeristkaart voor Suriname te bemachtigen. Uw service is zo goed georganiseerd dat men gerust kan zijn dat het document tijdig zal afgeleverd worden. U heeft mij volgende reis ook als klant.

Ben super netjes geholpen. Was de eerste keer dat ik zelf een visum moest aanvragen. Bedankt voor de service

They are fast and especially I recommend it

Especially if you have a passport from a country where some vacation destinations are critical to reach this would be your office .

Very responsive !

Had processed my application very fast. Answered all my questions and guided me very well.

Snel dienst

Goed en Snel dienst

Beste service

Beste service and fast response Pakistan❤️❤️❤️

Efficient, vriendelijk en snel.

Efficient, vriendelijk en snel.

Volledige en tijdige dienstverlening

De afwikkeling van de levering van het visum verliep probleemloos, en binnen de beloofde termijnen.

Snelle proactieve service

Snelle proactieve service

Snelle vlotte bediening

Fout in mijn gegevens aangepast

Super goede service. We werden goed op de hoogte gehouden door Wietse

Hele fijne partij om je visum te regelen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de visums zijn snel binnen.

Uitstekende service

Er wordt snel gereageerd en snel gehandeld. Heel erg tevreden met de service.

gered op het nippertje

In moeilijke tijden als nu, een zeer goede en snelle afhandeling. Met dank

Vlot en zeer behulpzaam

Atijd zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, weten met wat ze bezig zijn.

Super snelle hulp

Direct geholpen! Dankjewel Wietse

Snel & proffesioneel

Meer dan standaard info. Uitstekend geholpen, zeker in deze “complexe” tijd.

snelle service

snelle service en afhandeling

Duidelijk antwoord

Had een duidelijk & professioneel antwoord op men vraag gekregen, ook een goede raad meegekregen.

Dit is de beste ervaring die ik ooit heb gehad bedankt

de opvolging ging enorm vlot evenals de communicatie Dit kan niet verbetert worden

Arnhemseweg 2

3817 CH Amersfoort