Super service en altijd snel bereikbaar.

Er zijn nog weinig webshop die zo klantvriendelijk en behulpzaam zijn. Top service en veel geduld. Ik kan ze alleen maar aanraden.

Snelle levering, goede service en prima printer.

Ik wilde voor privé gebruik een degelijke printer. Boven de consumentenkwaliteit. De HP Color LaserJet Pro M255dw was een prima keus

Een geweldige printer vlot bezorgd!

Met mijn kleine bedrijf zocht ik een alleskunner en die vond ik hier. Twee dagen later had ik de printer en wat een fantastisch apparaat! Dit gaat ons zoveel tijd schelen en die tijd kunnen wij steken in onze cliënten. Top!

Snel contact en duidelijkheid.

Wij waren op zoek naar een specifieke printer, via internet terechtgekomen op deprinterstore.nl, want daar was de prijs goed en was er voorraad. Telefonisch contact gezocht om te kijken of de voorraad ook echt was, want sommige webshops hebben voorraad, doe je betaling, blijkt het toch niet op voorraad te zijn. Telefonisch gesproken met Nick, gelijk duidelijk antwoord en gelijk het gevoel van dit komt goed. Dag later printer bij ons gearriveerd.

Helemaal zoals het zijn moet

De klantenservice was goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Omdat ik niet uiteindelijk zelf niet kon bestellen, heeft mijn collega het overgenomen. De levering was supersnel en -last but nog least- superfijne, snelle printer die makkelijk te installeren is.

Klantvriendelijk en snelle levering

Er werd snel antwoord gegeven op de mail. En volgende dag was de printer in huis zoals ook was beloofd.

een aanrader!

De printer was binnen 24 uur in huis. In eerste instantie wat problemen met dubbelzijdig printen, maar dit werd snel en vakkundig opgelost. Zeer tevreden over de aankoop.

Heel tevreden

Eerst gebeld om de genoemde voorraad van de website te laten bevestigen, want het betreffende type printer was nergens anders direct beschikbaar. Maar bij De Printerstore dus wel :-). Ik werd heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En de volgende dag hadden we de bestelling in huis.

Fijne en goede service

Vriendelijk en informatief telefonisch te woord gestaan voordat ik mijn bestelling plaatste. Ik werd per mail prima op de hoogte gehouden over de afhandeling van de bestelling. De volgende dag alles keurig geleverd. Prima service en erg klantvriendelijk

uitstekend

Hartelijke en accurate communicatie per mail, de printer is keurig op tijd en op het goede adres geleverd, we gaan 'm nu uitproberen.

Een en al professionele benadering van de klant. Goed en duidelijk qua uitleg en mogelijkheden.

Goede uitleg v.w.b. vervangen of repareren alsook vriendelijk en goed contact met personeel. Zeker een aanrader om daar te zijn voor reparatie en jonge 2e handse printers

Supersnel een goede printer geleverd en de oude ingeruild!

We hadden snel een nieuwe printer nodig en die werd binnen 2 dagen geleverd door UPS. Vervolgens werd onze oude printer weer netjes opgehaald en kregen we nog wat inruilkorting. Nick reageert ook zeer snel op vragen per email. Al met al: een top service!

Levering volgens afspraak

Het advies via de chat was prima. Daarna direct het product besteld.

Snelle levering, volgens afspraak en goed en net product

Titel zegt alles.

Lekkende toner netjes en snel vervangen

Ik had een HP Color Laserjet Pro M477fdw aangekocht, maar na een paar weekjes begonnen er zwarte vegen en stippen op de printouts te komen. Contact opgenomen en na wat foto's op te hebben gestuurd zonder pardon een nieuwe toner opgestuurd gekregen. Super snelle en goede service, waarvoor dank!

Snelle service, goede communicatie.

Printer die erg schaars was, is snel geleverd. Per mail goed geïnformeerd. Zeer tevreden.

Topservice en producten

Zeer snelle verzending en zeer zorgvuldig verpakt, waar ik me nog wel zorgen over maakte met een vrij dure printer. Service en hulp via de chat is super en de printer werkt perfect. Aanrader!

Goed geïnformeerd en fijn geholpen!

Goed geholpen en snelle reactie van Nick!

Geweldige service!

Woensdagavond een printer besteld en vrijdagmiddag al binnen, stevig verpakt op een pallet. Helaas werd de printer niet herkend in mijn netwerk. Ik heb toen contact opgenomen met Nick van Mechelen. Met hem samen telefonisch de configuratie doorgenomen. Nick heeft daarvoor alle tijd genomen met als resultaat dat de printer nu naar alle tevredenheid werkt! Ik ben zeer tevreden over de service via Nick. Hij blijft geduldig en staat meteen klaar. Samengevat: ik ben blij dat ik de printer bij De Printerstore heb gekocht!

Aanrader!

Communicatie met jullie: top. Jullie nemen de tijd, zoeken dingen uit, snelle en professionele reactie. Verzending: ook goed. Kortom: aanrader. MvG, Robert Bouwens

Snelle levering en goede service.

Prettig zaken gedaan. Goede zgan printer gekocht voor een mooie prijs en geleverd in de originele doos.

Top site

Fijne site, overzichtelijk en snel ontvangen.

Persoonlijke services

Fijn om snel iemand persoonlijk aan de telefoon te krijgen. Ook prima snelle reactie via de email. Uiteindelijk heb ik een nieuwe printer aangeschaft omdat dit beter bij mij paste.

Echt een zéér goede service!!

Bij mijn zoektocht naar een printer met de juiste toner voor het inbranden op glas ben ik zeer prettig en proactief geholpen door de medewerkers! Met hun hulp en actief meedenken heb ik mijn doel bereikt. Hartelijk dank!

Tussendonk 3

4878AM Etten-leur