Geweldige service!

Woensdagavond een printer besteld en vrijdagmiddag al binnen, stevig verpakt op een pallet. Helaas werd de printer niet herkend in mijn netwerk. Ik heb toen contact opgenomen met Nick van Mechelen. Met hem samen telefonisch de configuratie doorgenomen. Nick heeft daarvoor alle tijd genomen met als resultaat dat de printer nu naar alle tevredenheid werkt! Ik ben zeer tevreden over de service via Nick. Hij blijft geduldig en staat meteen klaar. Samengevat: ik ben blij dat ik de printer bij De Printerstore heb gekocht!

Aanrader!

Communicatie met jullie: top. Jullie nemen de tijd, zoeken dingen uit, snelle en professionele reactie. Verzending: ook goed. Kortom: aanrader. MvG, Robert Bouwens

Snelle levering en goede service.

Prettig zaken gedaan. Goede zgan printer gekocht voor een mooie prijs en geleverd in de originele doos.

Top site

Fijne site, overzichtelijk en snel ontvangen.

Persoonlijke services

Fijn om snel iemand persoonlijk aan de telefoon te krijgen. Ook prima snelle reactie via de email. Uiteindelijk heb ik een nieuwe printer aangeschaft omdat dit beter bij mij paste.

Echt een zéér goede service!!

Bij mijn zoektocht naar een printer met de juiste toner voor het inbranden op glas ben ik zeer prettig en proactief geholpen door de medewerkers! Met hun hulp en actief meedenken heb ik mijn doel bereikt. Hartelijk dank!

Service maakt alle storing goed

Als klant word je niet afgescheept, De Printer Store is betrouwbaar en gaat door (zo snel mogelijk, dat gelukkig wel) tot de storing is opgelost. Topservice.

Niks op aan te merken!

Vooral goed contact! Je kan overal een printer kopen, maar bij deze mensen speelt gunning een grote rol. Goed advies een zetten een stap extra voor de klant!

TOPservice!

Wij hadden bij https://www.sunvig.com een nieuwe printer nodig die de capaciteit aankan. Gebeld en goed advies gekregen en een dag later stonden ze voor de deur met de printer. Wij zijn zeer tevrreden

Conform afspraak

Snelle levering van een top product.

Prima en klantvriendelijk !!!

Prima en klantvriendelijk !!!

Vlotte en betrouwbare service

Prettig is wel dat je een uitdraai krijgt van de configuratiepagina van de netwerkkaart zodat je weet dat er een IP adres wordt toegekend. heb de kaart kunnen configureren in mijn ethernet zij het niet via een poort van de ethernetswitch maar wel via de LAN 1 poort van mijn router. Maar dat kan komen doordat het oude printer is (CLJ HP4500).

Snelle levering van een top product!

Nadat onze printer het begeven had, contact gezocht met de Printer Store. Vriendelijk geholpen door heer Bouman. In goed overleg de juiste printer voor ons bedrijf weten te vinden. Vervolgens super snelle levering, waardoor wij weer snel ons werk konden hervatten. Tevens erg scherpe prijs voor en top product. Daarnaast zijn ook de toners direct leverbaar. Al bij al, goede ervaring met de Printer Store en daarom zou ik anderen ook zeker aanraden om hier jouw printer aan te schaffen.

Helemaal tevreden!

Helemaal tevreden! Echte aanrader!

Goede communicatie, Goede Prijzen, Top!

2 Printers met Extra Lade's besteld, gebeld, betaald en verstuurd. 2 dagen later, netjes op een pallet geleverd. Uitgepakt en aangesloten en de specs kloppen zoals op de website beschreven!

vlotte respons, vriendelijk contact, snelle levering

Het contact via email werd binnen de dag beantwoord. Vriendelijke en persoonlijke uitwisseling. Correct geïnformeerd. Verkoop heeft wel voorkeur op herstel. Aankoop werd de dag zelf verstuurd. Printer zelf nog niet getest, zal wellicht/hopelijk goed werken!

Heel goede service!

Met dank aan Bas.

Mooi aanbod, snelle service, de printer (refurbished) is prima

Mooi aanbod, snelle service, de printer (refurbished) is prima

Goede snelle duidelijke communicatie en snelle levering in goede verpakking

Prima geregeld!

Snel, vriendelijk en een mooi apparaat geleverd

Mij n ervaring is zeer goed

Hetgeen ik besteld heb , is snel geleverd , goed verpakt en in goede staat. Zeker een bedrijf waar ik vaker zaken mee wil doen

Netjes

Contact goed verlopen

Precies zoals beloofd

Precies zoals beloofd. Installatie was een eitje! Snel geleverd.

Snel en goed!

Wij zochten snel een goede refurbished printer en zo kwamen we bij deprinterstore.nl. Na kort overleg met Dennis zijn we overstag gegaan en hebben we de printer op de maandag in zeer goede staat ontvangen (was vrijdag besteld). Echt super!

Uitstekende service

Keurig geholpen een moeilijk onderdeel te krijgen. Daarbij ook uitstekend geholpen met tips om mijn printer weer te fixen.

Tussendonk 3

4878AM Etten-leur