Snel verzonden maar slechte kwaliteit

Telefoon glaasje besteld voor mijn OnePlus. Snel en netjes verzonden, gunstig geprijsd. Meegeleverde doekjes en stickers om schoon te maken ook prettig. Kwaliteit van het glaasje zelf valt alleen erg tegen. Al na vijf dagen liet het glaasje bij 1x laten vallen los van mijn telefoon, terwijl ik het heel zorgvuldig had aangebracht. Nutteloos en niet meer te gebruiken. Volgende keer bestel ik toch weer een echt merk glaasje.

Goede producten en snel geleverd

Beschermglaasje voor telefoon en camera besteld. Snel geleverd en gemakkelijk te monteren.

Ik ben net tevreden over de edge to edge weergave en vermelding op de website omdat in de praktijk het glaasje kleiner bleek te zijn. Best jammer want ‘vroeger’ was waren de glaasjes wel echt edge to edge Na wat mail wisseling kon het glaasje kosteloos geretourneerd worden en kreeg ik mijn geld terug

Het was oké en in orde

Het was het correcte artikel voor de bescherming van het glas van mijn fototoestel.

Goed.

Snelle levering in goede verpakking, product zoals beloofd.

Goed en snel

Al eerder via bol.com een screenprotector van telefoonglaasje gehad en nu rechtstreeks bij de bron besteld. Was snel binnen en net als de vorige keer makkelijk aan te brengen. Ben blij dat ik nu weet dat als ik mijn telefoon laat vallen of er mocht een kras op komen, dat mijn scherm mooi blijft.

Heel goede producten helemaal op maat!

Wat je krijgt is perfect voor je toestel en makkelijk aan te brengen. Het maakt je telefoon als nieuw. De verzending had vertraging, maar dat was buiten de wil om van de firma. Misschien moet ze een andere verzenddienst gebruiken?

Goede dienstverlening

Ik bestelde een telefoonglaasje en dit werd spoedig verzonden aan een goede prijs.

Prima Service

Ik had voor een samsung S10 protector glaasjes besteld terwijl ik een S10 plus heb. Wordt keurig geregeld met terug sturen, geld terug en de andere bestellen. Prima service.

Ik zocht een screenprotector waarbij de vingerafdruk ook werkte. Dat stond duidelijk in jullie beschrijving en het werkt! Ook heel snel ontvangen.

Supersnel

Supersnelle levering en top kwaliteit. Alles duidelijk en overzichtelijk.

Perfect!

De iPhone 11 screenprotector met gehard glas Edge to Edge dat ik had besteld kwam keurig op tijd, netjes ingepakt, past perfect, goed kwaliteit, goed geplakt geen enkel luchtbel te zien!! Ik ben zeer tevreden over Telefoonglaasje, mijn iphone is nu beschermd!

Positieve ervaring

Snel geleverd ondanks postvertraging. Maar de screensaver voor de smartwatch heb ik er niet goed op kunnen krijgen. Helaas.

Altijd goed.

Al meerdere keren iets besteld over de jaren heen. Site, de keuzemogelijkheden, levering en de prijs/kwaliteit gewoon goed. Zeer tevreden

Product voldoet 100%

Twee glaasjes voor de prijs van één en mijn smartphone is weer als nieuw.

Top phone verdient top bescherming!

Nieuwe telefoon viel bij 48 km/u van mijn stuurpen af. Wonder boven wonder alleen de fabrieks-screenprotector beschadigd. Hulde Xiaomi voor protector en meegeleverde case bij de 14 Ultra! Maar dus wel een nieuwe protector nodig; na even googlen blijkt Telefoonglaasje de goedkoopste. Verzending is niet met trackcode, dus eve nafwachten tot het binnenkomt. Duurde bij mij best lang (drukte @post,nl) en mijn vraag daarover aan Telefoonglaasje werd keurig beantwoord.

Makkelijk te installeren

De protector is van goede kwaliteit en is makkelijk zelf te installeren.

Duidelijke en overzichtelijke site

Ik bestel al jaren mijn beschermglaasjes bij Telefoonglaasje. De voornaamste reden daarvoor is dat ik met hun glaasjes nooit problemen heb met de vinger scan.

2 telefoonglaasjes voor een Samsung Galaxy Tab S6 Lite besteld en die waren beide beschadigd bij levering. Na contact met de service desk hebben ze 2 nieuwe gestuurd en die worden nu gebruikt voor de tablet van onze kinderen. Later ook nog een telefoonglaasje voor een oude Samsung Galaxy S9 telefoon besteld. Een telefoonglaasje voor zulk oud toestel is moeilijk te vinden dus ik was blij dat we dit hier toch nog konden bestellen. Aan de lange zijkanten van de telefoon sluit het telefoonglaasje helaas niet zo goed aan, vermoedelijk door het afgerond scherm.

Makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg op de site. Glasplaatje is makkelijk aan te brengen op telefoon.

Toffe webshop

Ik ben super tevreden van Telefoonglaasje.nl Ze hebben echt heel kwaliteitsvolle telefoonglaasjes, vlot aan te brengen, een snelle service, regelmatig toffe promo's, ... Echt een aanrader! Ik had deze keer de edge to edge telefoonglaasjes besteld voor mij iPhone 15, maar ik merk wel dat ze niet meer helemaal tot aan de edge gaan zoals dat was bij mijn iPhone 7. Ik kan het verschil dus niet goed zien tussen een edge to edge en een gewoon telefoonglaasje voor deze versie.

Snelle en perfecte levering en kwaliteit.

Uitgebreid assortiment. Perfecte combinatie prijs en kwaliteit. Snelle levering. Super fijne webshop.

Goed product, verzending is Russisch roulette

Zolas de titel al zegt; de screenprotector is prima. Hij past goed is makkelijk aan te brengen en mits het scherm schoon is zit hij gelijk goed. Voor het snappen van de werking van de meegeleverde aanbrengtool moet je gestudeerd hebben. Het lukt overigens zonder dus ook prima. En dan de levering. Het glaasje zit in een dunne kartonnen verpakking en wordt inclusief de plastic tool verzonden in een m.i. te dunne bubbeltjes envelop. Resultaat bij mij: twee glaasjes gebroken. Uit "coulance" zijn er twee nieuwe opgestuurd en weer 1 glaasje gebroken. Ik heb het er maar bij gelaten.

fantastische service

Makkelijk en snel bestellen, makkelijk te bereiken via email. Mijn bestelling was zoekgeraakt bij PostNL en ze stuurden zo een nieuw pakketje wat ik de volgende dag al kreeg geleverd, erg blij met deze goede service

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!