Product, levering en customerservice uitmuntend

Supersnelle levering. Helaas was bij het installeren door mijn eigen fout kattenhaar tussen het scherm en de screenprotector gekomen. Niet meer goed te krijgen. Dus flaasje weg gegooid. Ik had al nieuwe exemplaren besteld, maar na een grapje richting de klantenservice of ze er ook een scheer-je-kat-kaal pakket erbij konden doen, kreeg ik ook nog gratis een nieuwe, verse, kattenhaarvrije protector opgestuurd. Echt superservice! Nu zit de protector haarvrij op m'n toestel en het werkt perfect. Geen gehaper, al mijn hoesjes kunnen erbij. Topproduct!

Makkelijk besteld snel geleverd

Was duidelijk hoe je moest bestellen, welk product je ging bestellen en wat het zou kosten. Ging erg makkelijk. Levering was netjes op tijd.

Makkelijk besteld snel geleverd

Na twee jaar waren mijn screenprotector en Iphone hoesje (beiden van Telefoonglaasje) toe aan vervanging. Was een hele mooie prijs via de Black Friday actie. Snelle levering en mijn telefoon ziet er weer uit als nieuw dus helemaal blij mee!

Besteld voor pakjesavond, snel geleverd en goede verpakking, was ook ingepakt maar dit kon wel iets mooier

Duidelijke site, duidelijk product

Het glaasje was makkelijk te plaatsen door de duidelijke instructie. Nog geen idee van de duurzaamheid, net een paar dagen in gebruik .

Slechte service en glasje

Schrijf op de website ‘voor 17u besteld, volgende week geleverd’ ipv ‘morgen geleverd’ Het glasje sluit niet mooi aan, de rand is ‘scherp’. Als je aangeeft in de mail dat je niet blij bent, kom je niet op een review-pagina, dus er staan alleen reviews op van mensen die blij zijn, erg…

Zoals steeds snelle service .

Steeds een snelle levering in de brievenbus. Kwaliteitsglas en gemakkelijk om te plaatsen.

Toppie!

Snelle service met top producten

Snel geleverd en top kwaliteit producten

Altijd goede producten en razendsnel geleverd

In één woord: uitstekend!

Reeds meerdere keren iets besteld en altijd een snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Product is goed, marketing is discutabel

Ik maak al een aantal jaar gebruik van de screenprotectors van telefoonglaasje. De producten zijn erg goed en de prijzen zijn altijd scherp. Rondom black friday is de marketing echter wel discutabel. Met sinterklaas was er '20% korting op alle items' met een kortingscode. Op black friday krijg je een mail dat screenprotectors 'tot 69% korting' hebben, berekend in de winkelwagen. In de praktijk waren de producten rondom sinterklaas echter significant goedkoper.

NEP Friday.

Vlak voor black Friday een protector voor Iphone 11 gekocht. Prijs 11,96. Wat gebeurt er op NEP Friday????? Dan maken we de orginele prijs gewoon 14,95 zodat we ook op NEP Friday de normale prijs van 11,96 kunnen vragen. Doe dan gewoon niet mee aan die onzin!

Prima service!

Helemaal blij met mijn nieuwe screenprotector!

Snel en correct.

Geleverd maar niet volledig

Ik ben tevreden van de ervaring voor het aankopen, maar kon mijn bestelling niet volgen en aangzien deze een paar dagen langer duurde dan voorzien, is dit wat lastig wachten. Uiteindelijk mijn bestelling ontvangen, maar ontbrak in de verpakking éen van de twee essentiële producten. Vermoedelijk fabrieksfout. Ik heb hierover sopas een mail verstuurd, dus hopelijk een positief antwoord om deze op te sturen.

Zoals de vorige bestelling, een woord TOP

Super vriendelijke en goede service, een echte aanrader.

prettig hoesje, past goed, kwaliteit in orde

Hoesje voor Apple se besteld, snel verzonden, makkelijk qua betalen, past goed, goede kwaliteit. Hoesje voor Apple se 2020 was er niet, maar stond niet bij dat hoesje voor Apple se 2022 ook past.

Top !

Diverse keren een screenprotector besteld bij telefoonglaasje, deze protectors zijn de beste zeer goede kwaliteit en uitstekende passing.

Product received in good conditions

Received the product a day late, but in good conditions, so overall a good experience

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!