De vingerafdruk werkte niet bij het vorige glaasje. Ik was sceptisch, maar godzijdank werk hij hiermee! Kopen dus!!
Samsung Galaxy s 21 plus pakt mn vinger niet, ook na herhadelijk vinger scanner opnieuw in gesteld doet deze het slecht... Het is wel een mooie screenprotector maklijk aan te brengen is wel wat aan de smalle kant, dus beschadigd/ slijt het glas waar de volume en aan/uit knop met krasjes...
Goede kwaliteit met een prima beschrijving.
Deze goede schermprotector is makkelijk aan te brengen en werkt prima met de vingerafdrukscanner !
Super makkelijk in gebruik en direct een goede aansluiting op het scherm zonder belletjes onder het glas. Zeer tevreden mee. Hopelijk zal deze protector goed zijn werk doen bij een ongelukje. De tijd zal het leren.
Makkelijk besteld en snel geleverd voor goede prijs!
Vlotte website, makkelijk en overzichtelijk, snelle levering, goed verpakt, product zoals het hoort! Just perfect dus
Beste Rohnny, Bedankt voor je mooie beoordeling. We vinden het natuurlijk goed om te horen dat je tevreden bent met onze website, service en het product! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Niet voor de eerste keer weer bestelling gedaan voor telefoonglas. Wederom snel bezorgd en juist product.
Beste Ruud, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze achter te laten. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Kwalitatief goede producten en ik bestel altijd hier maar ik zit met smart te wachten op een screenprotector voor m'n realme gt2 pro. Helaas zit deze niet in het assortiment...
Beste Henk-Jan, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je al enige tijd klant bij ons bent. Ik heb direct doorgegeven dat we even moeten kijken naar screenprotectors voor de Realme GT2 Pro. Zodra deze in ons assortiment zit, zal deze op de website verschijnen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Erg fijne service. Volgende dag product in huis. Met zelfs een gratis screen schoonmaak setje erbij!
Beste Nienke, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het prettig te vernemen dat je bestelling en de verzending naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Reeds meerdere keren een bestelling gedaan en steeds is er een snelle levering. De prijs is zeer gunstig en een goede kwaliteit van de glaasjes.
Beste Robert, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering, makkelijk aan te brengen. Super!
Beste Anouk, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Kwaliteit is super en als er wat is dan is de service ook nog eens geweldig.
Beste Siebren, Dank je wel voor je beoordeling! We waarderen dat je de moeite hebt genomen om deze te plaatsen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De screenprotector (glas) is te dik waardoor je hard moet duwen op het scherm om te typen, te swipen, ... Hierdoor herkent mijn telefoon mijn vingerafdruk ook niet
Beste Freya, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je vingerafdrukscanner niet naar behoren lijkt te functioneren. Indien alle instructies zijn opgevolgd maken we dit niet vaak mee. Natuurlijk lossen we de situatie netjes voor je op! Zojuist heb je een e-mail ontvangen vanuit onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met de situatie. We hopen dan ook dat je op deze e-mail wil reageren. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Voor mijn Samsung Galaxy s20 plus al met enige regelmaat een screenprotector met plek voor de vingerafdrukscanner besteld. Ik ben zuinig op mijn telefoon, maar een ongeluk zit in een klein hoekje, de screenprotector werkt prima, nog geen enkele beschadiging van mijn telefoon zelf. De meegeleverde aanbrengtool werkt goed. De vingerafdrukscanner blijft het altijd super doen, wel even opnieuw instellen elke keer, maar goed. Je kan wel een soort uitsparing zien waar dat deel van het glas op het scherm zit met lijm, maar ik ben er vlot aan gewend. Regelmatig acties met korting, snelle levering.
Beste Kim, Hartelijk dank voor je mooie uitgebreide beoordeling. We vinden het natuurlijk erg leuk om te horen dat je al enige tijd tevreden bent met onze screenprotectors. We zien je natuurlijk graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het glaasje is snel geleverd, helaas bij het plaatsen niet helemaal perfect zonder luchtbellen. Weet niet of dat aan mij ligt of het product.
Beste Martijn, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat de screenprotector niet helemaal zonder luchtbellen op je toestel is gehecht. Zou je ons een foto van de huidige situatie kunnen mailen via [email protected] onder vermelding van je bestelnummer? We beoordelen de situatie graag om je verder te helpen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het is preciesh et product zoals ik had verwacht, stevig en makkelijk aan te brengen.
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor je 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Had een screenprotector voor mijn OnePlus 10 pro gekocht. De eerste keer kreeg ik vermoedelijk een verkeerd model opgestuurd. Deze werkte niet goed samen met mijn hoesje, had randen met een andere curve dan het scherm en liet hierdoor stof onder de screenprotector komen. Na een week zat er dus een wolk stof onder de hoeken van de screenprotector. Na een maand zaten er gigantische spikkels midden onder het scherm. Na contact met support een nieuwe opgestuurd gekregen die wel goed op het scherm past en werkt met het hoesje. Echter reageert het touchscreen nu nauwelijks meer. De fingerprint sensor werkt nog wel :/
Beste Timo, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat we uiteindelijk geen passende screenprotector bij je hoesje hebben kunnen leveren. Ondertussen begrijp ik dat er contact is geweest en je netjes het aankoopbedrag terug krijgt na ontvangst van de foto als reactie op onze mail. We zien je mail dan ook graag tegemoet om dit in gang te zetten zodat we het alsnog netjes voor je af kunnen handelen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik had de verkeerde type besteld. Bestelling geannuleerd gewacht op antwoord en daarna een nieuwe bestelling geplaatst. Dat is allemaal 100% goed verlopen. Het geld was binnen 3 dagen teruggestort en de nieuwe bestelling met 1 dag al binnen. Super.
Beste John, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je annulering en nieuwe bestelling goed zijn verlopen. Veel plezier van de juiste aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Nette en vlotte afhandeling!
Beste Henk, Dank je wel voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Een snelle levering een goed product en hiervoor een hele scherpe prijs! kortom een geweldige service.
Beste Juda, Bedankt voor je beoordeling. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze achter te laten! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik heb laatst een nieuw bescherm glaasje besteld en dan was snel bezorgd. Ook was het goed verpakt. Super!
Beste Lerom, Hartelijk dank voor je review. Goed om te horen dat het verloop van je bestelling en het product naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Netjes verpakt en goed product
Beste Martijn, Dank je wel voor je 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik had een glasscherven gekocht ik dacht na de beschrijving goes gelezen te hebben de goede had helaas het paste niet goed gelijk een email gestuurd en toen kreeg ik kosteloos de goede direct de volgende dag helemaal top volgende keer koop ik hier weer eb heb mijn zoon ook gelijk dit adresje verteld dat ze hele goede service geven En ik helemaal blij
Beste Aletta, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. We zien je natuurlijk ter zijner tijd graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screen protector bestelt maar niet geleverd door post. Gebeld naar telefoonglaasje en direct nieuwe opgestuurd en nu wel ontvangen. Bleek dat ik niet goed had opgelet bij bestelling en verkeerde had besteld. Gebeld en ontvangen bestelling teruggestuurd en telefoonglaasje heeft ook direct goede opgestuurd. Geweldige service zonder problemen of discussie.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!