Altijd goed geholpen ,ook als er bvb een zending beschadigd is,zeer snelle levering,zeer goede klantenservice,en screenprotectors van zeer goede kwaliteit.
Beste Karin, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en klantenservice. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik bestel al een tijdje screenprotectors bij telefoonglaasje. Nu voor meerdere telefoons besteld. Screenprotectors zijn altijd goed passend, ook bij telefoons die afgeronde schermen hebben. Plaklaag zit onder het hele scherm. Het glas voelt normaal aan en aanrakingen worden goed geregistreerd.
Beste Egbert, Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent met onze screenprotectors. We hopen je natuurlijk terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik haal ze nooit ergens anders
Beste Wouter, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze screenprotectors. Hopelijk zien we je weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goede kwaliteit en snel verzonden
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en verzending. Bedankt voor je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Blijkbaar laat ik mijn telefoon heel vaak vallen en moet ik de glazen screenprotector steeds vervangen. Ik bestel altijd bij Telefoonglaasje. Goede producten, goede prijzen en hele snelle levering. Altijd naar tevredenheid.
Beste Scholtens, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze prijs kwaliteit verhouding! We horen natuurlijk graag dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De screenprotector kwam binnen op de afgesproken dag. Alles zat er bij om hem netjes te plakken op een schoon scherm.
Beste Erik, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Grote keuze,snel levering,prijs niet overdreven
Beste Jean, Hartelijk dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Langer snoer nodig voormijn iPhone met usb-c. Besteld bijTelefoonglaasje. Snel geleverd top quality! Heb je iets nodig voor je iPhone dan beveel ik hen ten zeerste aan.
Het is heel goed.
Beste Kun, Hartelijk dank voor je beoordeling. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze achter te laten! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ga andere bestellen weet nog niet waar
Beste CFF, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze klantenservice heeft gisteren direct contact met je gezocht. Helaas hebben we hier nog geen reactie op vernomen. Graag horen we van je om de situatie netjes op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Glaasje besteld en snel geleverd. Product deed aan verwachting, was goed en netjes te gebruiken op telefoon.
Beste Henk, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelde product. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke communicatie. Goede producten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Wil, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd en heel makkelijk aan te brengen. Volledige scherm is gecoverd.
Beste Luc, Bedankt voor je 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Glaasje gebroken nadat mijn telefoon viel, scherm bleef intact... deze protector doet zijn werk uitstekend! Dus nieuwe protector besteld voor Oneplus, na eerdere goeie ervaring. Zonder veel poespas, belandde de juiste, degelijke screenprotector enkele dagen later in de brievenbus. Met bijgeleverde poetsdoekje en heldere instructies op het kartonnen doosje, was mijn telefoon in no-time weer beschermd. Het lijkt wel of ik nieuwe telefoon heb.
Beste Bart, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent met de bescherming die onze screenprotectors biedt! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Delivery was fast and quality is always great! Instructions are also very clear. I totally recommend both the product and the company.
Dear Simona, Thank you for your review. We're glad to hear that the delivery and quality meets your expectations. We hope to see you again in our webshop! Kind regards, Telefoonglaasje
Ik had beschermers besteld voor mijn nieuwe telefoon en voor mijn oude Huawei P30 pro. Omdat ik toch heb besloten om mij Huawei P30 pro te verkopen, heb ik deze terug gestuurd en in ruil daarvoor een voucher ontvangen. Ik vind de telefoonbeschermers van erg goede kwaliteit en wat ik er verder zo goed aan vind ik de weergave van het telefoonscherm blijft scherp.
Beste Antoine, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze screenprotectors. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Wederom een zeer goede ervaring met dit bedrijf en snelle levering. Product zeer eenvoudig te plaatsen en van een uitstekende kwaliteit.
Beste Dick, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Fijne applicatie, past perfect. Alles werkt goed, vingerafdruk opnieuw ingesteld. Soms iets harder drukken, maar dat neem ik voor lief. Telefoon is beschermd.
Beste Vera, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de screenprotector voor je smartphone! Veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel verzonden, goede overzichtelijke site. Het glaasje past perfect en zit stevig. Helaas zit er voor de s20 een dunner rondje ter plaatse van de vingerafdruk sensor. Dit voel je niet....maar zie je wel. Ook de functie van de sensor werkt (ook na gevoeligheid hoog zetten) niet naar behoren. Je moet erg hard en precies duwen om de sensor te gebruiken. Het gevoel van het glaasje vond ik persoonlijk wat stroef. Ik heb dan ook het glaasje na 1 dag weer verwijderd....wat meteen ook liet merken he goed het glaasje blijft kleven....want hij gaat er niet zomaar vanaf. Al met al....een prima glaasje, maar voor mij persoonlijk, niet prettig. Omdat dit niets negatief zegt over de service of kwaliteit, toch 3 sterren.
Beste Merijn, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je screenprotector minder goed lijkt te reageren met de screenprotector. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou je via [email protected] contact willen opnemen over deze problemen? We lossen ze graag alsnog voor je op! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Telefoonglaasje is snel in huis, zeker handig aangezien ik zonder glasplaatje rondliep. Goede kwaliteit en super makkelijk aan te brengen zonder bubbels onder het glasplaatje.
Beste Hilde, Dank je wel voor je beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de verzending en je product! Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooi en stevig beschermglaasje voor een Apple Iphone 11 Pro Max. Met nette afgeronde zijranden die ''lekker'' aanvoelen ! Het was mijn eerste keer om een gebarsten beschermglaasje te vervangen, en na het kijken van de video was het eigenlijk best wel eenvoudig. Achteraf een stofje weghalen met de bijgeleverde stickertjes ging ook makkelijk! Dit product werd lekker snel verzonden, en ik kan het iedereen die een beetje handig is zeker aanraden!
Beste Erick, Hartelijk bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De levering was snel en het glaasje is van zeer goede kwaliteit. De instructies om te plaatsen zijn duidelijk en je ziet bijna niet dat er extra bescherming op je scherm plakt.
Beste Wouter, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Fijn dat je bestelling op tijd werd geleverd en van de gewenste kwaliteit is. We wensen je veel plezier van je screenprotector! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Prima schermbeschermers en netjes op tijd bezorgd.
Beste Matthijs, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze producten en levertijd. Hopelijk zien we je terug op Telefoonglaasje.nl! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles is vlot verlopen ,goede aanwijzing op de instructie .
Beste Romain, Dank je wel voor je 5-sterren review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles prima, snel en correct verlopen! Overzichtelijke website en fijne acties.
Beste Carolien, Dank je wel voor je mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met de afhandeling en onze acties. Hopelijk tot ziens op Telefoonglaasje.nl! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!