glasplaatje was bij ontvangst kapot en de klantenservice heeft kosteloos een nieuwe gestuurd.
Beste Michael, Dank je wel voor je mooie review. Goed om te lezen dat onze klantenservice de defect ontvangen screenprotector direct heeft vervangen. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Product voldoet prima. Niet al te lastig om te bevestigen op de telefoon
Beste Tim, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het beschermglaasje werd snel geleverd en past perfect op mijn Samsung S6. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een totale bescherming voor jouw dierbare telefoon
Beste Marc, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Prettig om te vernemen dat de screenprotector voor je Samsung Galaxy S6 naar wens is. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Er was even wat onduidelijkheid ivm sticker op doosje met IPhone SE2020 ipv SE 2022, maar telefoon heeft zelfde maat dus maakt dat niets uit
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses voor de verwarring omtrent de sticker op je product. Dit is ondertussen gecorrigeerd in ons magazijn. Gelukkig is het goed gekomen met je screenprotector. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd en degelijk met schuim verpakt.
Beste Tim, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het glas is gemakkelijk te plaatsen en oogt mooi. Ik lijkt wel een nieuwe smartphone te hebben. Er blijven wel wat problemen met de vingerscanner die niet altijd onmiddellijk ´pakt´, zelfs na de tips gevolgd te hebben van Telefoonglaasje. Soms is het dus wat ´klommelen´ om het scherm te ontgrendelen. Daarom 4 ipv 5 sterretjes.
Beste Marie, Hartelijk dank voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met hoe de screenprotector oogt. Wat betreft de vingerafdrukscanner kun je nog proberen om dezelfde vingerafdruk nogmaals toe te voegen! Dit versneld het ontgrendel proces vaak aanzienlijk. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zoals op de foto’s is het product ook echt geleverd, beschermt de randen ook echt.
Beste Christian, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooie en goede kwaliteit producten, supersnelle levering en ongelooflijk goed service.
Beste Adri, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Bestelling mooi op tijd volgens afspraak. Compleet setje met cleaning kit erbij, en het bescherm glas is van zeer goede kwaliteit.
Beste Dennis, Dank je wel voor je review! Goed om te zien dat je tevreden bent. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Binnen een dag geleverd en met een duidelijke instructie hoe het schermpje moest worden geplaatst!
Het is voor mijn gevoel best een goed glaasje, alleen ik had hem verkeerd gemonteerd want zodra ik mn hoestje erom deed, kwamen er heel veel bubbels.
Beste Jasper. Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat het aanbrengen niet helemaal goed is gegaan. Dit is natuurlijk erg niet de bedoeling en we helpen je graag verder! In ons systeem kan ik geen contact tussen ons vinden betreft deze problemen, om die rede hebben we je direct een mail gestuurd vandaag. We zien je reactie graag tegemoet om je verder te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het viel mij metname op hoe glad dit beschermglaasje is en hoe weinig vette vegen je hebt, maar dat kan ook het verschil zijn met mn oude bekrastte beschermglaasje. Het aanbrengen ging ook zonder problemen en alle benodigden zijn bijgevoegd. Ik snap niet waarom er een zwart randje aan het glaasje zit, voegt volgens mij niet zoveel toe. Tevens moet je er van bewust zijn dat er voor de front-facing camera geen uitsparing, maar dat vindt ik juist wel fijn.
Beste Maarten, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screenprotector zat er razendsnel dankzij de meegeleverde mal, helaas zit er in deze protector eerder dan verwacht een kras.
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling! Wat jammer dat je screenprotector snel een kras bevat. Indien je ons een mailtje stuurt met een foto daarvan kunnen we even bekijken of we nog wat voor je kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mijn oneplus 8 heeft afgeronde zijkanten. Na het bevestigen van het telefoonglaasje en het terugplaatsen van mijn spigencase bleek het telefoonglaasje een klikgeluid te maken bij aanraking. Na even met een deskundige klantenmedewerker te hebben gesproken die me vertelde dat een telefoonglaasje spijtig genoeg niet compatibel is met met de spigencase, kreeg ik meteen aangeboden om terugbetaald te worden. Zeer professioneel en klantvriendelijk afgehandeld.
Beste Dirk, Bedankt voor je bericht. Goed om te lezen dat onze klantenservice je netjes verder heeft kunnen helpen. We vinden het natuurlijk jammer dat het niet gelukt is met de screenprotector. Hopelijk vind je alsnog bescherming die wel te combineren is met je hoesje! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Bezorging binnen één dag. Had de eerste keer een kapotte screenprotector binnengekregen, dit werd meteen op de dag zelf opgelost en de volgende dag had ik een nieuwe binnen. Top service.
Beste Kees, Dank je wel voor je review! Goed om te lezen dat je ondanks het defect ontvangen exemplaar toch snel bent geholpen en tevreden bent met onze service. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel gevonden, makkelijk besteld, snel geleerd, goede kwaliteit
Beste Casper, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd, makkelijk op mijn telefoon te plakken en het werkt top!
Beste Febe, Dank voor je review! Goed om te lezen dat het aanbrengen goed is gelukt en de screenprotector naar wens is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goede pasvorm en makkelijk zelf aan te brengen en alle plaatsen op het scherm blijven goed bedienbaar zonder haperingen wat ik bij andere screen protectors wel had.
Beste Barry, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De prijs-kwaliteit is prima, de verzending was snel en de verpakking was zeer netjes.
Beste Maurits, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteit verhouding. Veel plezier van je product! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
eerste levering is er iets fout gegaan , direct mail gekregen om het op te lossen . nu alles perfect
Beste Michel, Dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
1 van de 2 bestelde I watch glaasjes voldeed niet aan de kwaliteit zoals ik die gewend was van Telefoonglaasjes.nl. In een kort contactmoment met de klantenservice is mijn feedback boven verwachting opgelost. Echt super!
Beste Kees, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je ondertussen netjes bent geholpen door onze klantenservice. We doen altijd ons best om eventuele problemen netjes af te handelen en we vinden het fijn om te vernemen dat dat is gelukt! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Deze bestelling was 50% goed. 1 van de 2 geleverde iWatch glaasjes was behoorlijk krom en niet fatsoenlijk te bevestigen. Gelukkig had ik er 2 besteld.
De edge to edge doen goed hun werk. Heb er al enkele moeten bestellen omdat ze de nodige valpartijen hebben opgevangen. Altijd netjes geleverd, niets te klagen.
Beste Wim, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screenprotectors zijn altijd pas en plakken over het volledige oppervlak. Bij de laatste screenprotector was het wel moeilijk om de lucht er volledig onderuit te krijgen. Met een duwplasticje van een concurrent heb ik het er toch onderuit gekregen.
Beste Egbert, Dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke website, vlotte levering!
Beste Roland, Hartelijk dank voor je beoordeling, goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
heel makkelijk aan te brengen en beschermt goed !
Beste Luc, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!