goede aftersales support

glasplaatje was bij ontvangst kapot en de klantenservice heeft kosteloos een nieuwe gestuurd.

Snelle levering en goed product

Product voldoet prima. Niet al te lastig om te bevestigen op de telefoon

Zeer positieve ervaring

Het beschermglaasje werd snel geleverd en past perfect op mijn Samsung S6. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een totale bescherming voor jouw dierbare telefoon

Prima product, snelle levering

Er was even wat onduidelijkheid ivm sticker op doosje met IPhone SE2020 ipv SE 2022, maar telefoon heeft zelfde maat dus maakt dat niets uit

Uitstekende levering en product

Snel geleverd en degelijk met schuim verpakt.

Telefoon lijkt weer als nieuw!

Het glas is gemakkelijk te plaatsen en oogt mooi. Ik lijkt wel een nieuwe smartphone te hebben. Er blijven wel wat problemen met de vingerscanner die niet altijd onmiddellijk ´pakt´, zelfs na de tips gevolgd te hebben van Telefoonglaasje. Soms is het dus wat ´klommelen´ om het scherm te ontgrendelen. Daarom 4 ipv 5 sterretjes.

Prachtig

Zoals op de foto’s is het product ook echt geleverd, beschermt de randen ook echt.

Mooie producten

Mooie en goede kwaliteit producten, supersnelle levering en ongelooflijk goed service.

Gewoon super

Bestelling mooi op tijd volgens afspraak. Compleet setje met cleaning kit erbij, en het bescherm glas is van zeer goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Binnen een dag geleverd en met een duidelijke instructie hoe het schermpje moest worden geplaatst!

Helaas had ik hem niet goed gemonteerd

Het is voor mijn gevoel best een goed glaasje, alleen ik had hem verkeerd gemonteerd want zodra ik mn hoestje erom deed, kwamen er heel veel bubbels.

Een net beschermglaasje en eenvoudig aan te brengen

Het viel mij metname op hoe glad dit beschermglaasje is en hoe weinig vette vegen je hebt, maar dat kan ook het verschil zijn met mn oude bekrastte beschermglaasje. Het aanbrengen ging ook zonder problemen en alle benodigden zijn bijgevoegd. Ik snap niet waarom er een zwart randje aan het glaasje zit, voegt volgens mij niet zoveel toe. Tevens moet je er van bewust zijn dat er voor de front-facing camera geen uitsparing, maar dat vindt ik juist wel fijn.

Snelle levering en goede inhoud om mee te werken

Screenprotector zat er razendsnel dankzij de meegeleverde mal, helaas zit er in deze protector eerder dan verwacht een kras.

Glaasje paste helaas niet met mijn vader, maar kreeg wel terugbetaling

Mijn oneplus 8 heeft afgeronde zijkanten. Na het bevestigen van het telefoonglaasje en het terugplaatsen van mijn spigencase bleek het telefoonglaasje een klikgeluid te maken bij aanraking. Na even met een deskundige klantenmedewerker te hebben gesproken die me vertelde dat een telefoonglaasje spijtig genoeg niet compatibel is met met de spigencase, kreeg ik meteen aangeboden om terugbetaald te worden. Zeer professioneel en klantvriendelijk afgehandeld.

Bezorging binnen één dag. Had de eerste keer een kapotte screenprotector binnengekregen, dit werd meteen op de dag zelf opgelost en de volgende dag had ik een nieuwe binnen. Top service.

Snal, makkelijk goed

Snel gevonden, makkelijk besteld, snel geleerd, goede kwaliteit

Snel geleverd, makkelijk op mijn telefoon te plakken en het werkt top!

Uitstekende screen protector

Goede pasvorm en makkelijk zelf aan te brengen en alle plaatsen op het scherm blijven goed bedienbaar zonder haperingen wat ik bij andere screen protectors wel had.

Snelle levering, mooie producten

De prijs-kwaliteit is prima, de verzending was snel en de verpakking was zeer netjes.

Super service

eerste levering is er iets fout gegaan , direct mail gekregen om het op te lossen . nu alles perfect

Geweldige service

1 van de 2 bestelde I watch glaasjes voldeed niet aan de kwaliteit zoals ik die gewend was van Telefoonglaasjes.nl. In een kort contactmoment met de klantenservice is mijn feedback boven verwachting opgelost. Echt super!

Top! Altijd goed geleverd en top kwaliteit

De edge to edge doen goed hun werk. Heb er al enkele moeten bestellen omdat ze de nodige valpartijen hebben opgevangen. Altijd netjes geleverd, niets te klagen.

Screenprotectors zijn altijd pas en plakken over het volledige oppervlak. Bij de laatste screenprotector was het wel moeilijk om de lucht er volledig onderuit te krijgen. Met een duwplasticje van een concurrent heb ik het er toch onderuit gekregen.

Zeer vlotte afhandeling!

Duidelijke website, vlotte levering!

geweldige bescherming !!

heel makkelijk aan te brengen en beschermt goed !

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!