Op alle gebied toppie
Beste Henk, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Heel mooi glaasje. Draag het met veel plezier iedere dag op mijn i-Watch
Beste Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk heb je er nog lang plezier van! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering, perfect glaasje en een prima prijs. Ik had besteld en de volgende dag lag het al in de bus. Aanrader
Beste Jutka, Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat de bestelling netjes op tijd was en je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier er van en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
om 16.30 uur besteld en na 2 dagen bracht de post het pakketje in BELGIE
Beste Johan, Dank voor je beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met de bezorgtijd. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfect glaasje en de volgende dag al geleverd. Super!
Beste Judith, Dank je wel voor je review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het product en de bezorging. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Van de week weer een glaasje voor m’n iPhone besteld. De vorige was kapotgegaan na een harde val, maar het scherm van de iPhone zelf was onbeschadigd. Ditmaal ook een siliconen hoesje erbij besteld, deze is ook top! Enige minpuntje was een vertraging in de levering.
Beste Julian, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je toestel ondertussen gered is door een screenprotector. Onze excuses voor de vertraging bij de bezorging. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alleen af en toe komen er random stippen in mn beschermlaag
Beste Pepijn, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat er stippen onder je screenprotector lijken te komen. Zou je hiervan een foto naar [email protected] kunnen sturen? Aan de hand daarvan lossen we het graag op! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Redelijk snel geleverd en past precies!1
Beste Tom, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en naar wens is! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
voldoet aan alle eisen
Beste Pieter, Dank je wel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Product werd heel snel en correct geleverd met duidelijke instructie voor plaatsing. Over de protector zelf ben ik iets minder tevreden. Daar waar de vingerafdrukscanner zich bevind zit nu een hinderlijke cirkel zichtbaar. Ook dien ik aanzienlijk harder te drukken om de telefoon te ontgrendelen, zelfs met aangepaste setting (gevoeligheid sensor). Ik overweeg om terug een folie-protector aan te schaffen in plaats van de harde glas-protector. Verkoper dus +/- ok - Product: minder ok.
Beste Steve, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat jammer dat de screenprotector niet helemaal lijkt te functioneren met de vingerafdrukscanner. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact met ons op willen nemen via [email protected]? We lossen het via daar graag voor je op! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zeer tevreden.
Beste Herman, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je bestelling naar wens is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Heel snelle respons en levering van de gevraagde producten
Beste Guy, Dank je wel voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze reactiesnelheid en de levering. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Al 2 keer is deze beschermer in plaats van hoofdglas van de telefoon kapot gegaan, zo het werkt.
Beste Erik, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je smartphone ondertussen 2 keer gered is door onze screenprotectors! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het glaasje dekt de hele scherm. Snel opgestuurd ook. Al met al..., top!
Beste Melvin, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de screenprotector en levering naar wens zijn. We wensen je veel plezier met je product en hopen je terug te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd en juiste artikel.
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie beoordeling. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze achter te laten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Géén opmerkingen alles is tijdig geleverd.
Moeilijk luchtbelvrij te plaatsen, maar als het lukt een mooi afdekkend glaasje
Beste Philippine, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat je screenprotector uiteindelijk netjes op je toestel is gekomen. Mocht je nog vragen hebben, staat onze klantenservice voor je klaar! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Gewoon helemaal prima
Beste Frans, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mijn vrouw kon haar geluk niet op toen haar Apple Watch hoesje hier netjes en snel to kwam. Het product is van goede kwaliteit voor een schappelijke prijs
Beste Dominique, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het Apple Watch hoesje in de smaak viel! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Heel tevreden over mijn bestelling
Beste Ilse, Dank voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfecte fitting en blijft lang goed zonder scheuren of krassen. Normaal gesproken zitten er bij mij snel scheurtjes in maar bij deze screenprotector van telefoonglaasjes niet. Erg aan te raden.
Beste Jop, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je screenprotector! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Altijd worden onze bestellingen met zorg en goed afgehandeld doen wat ze zeggen!!
Beste Herbert, Dank je wel voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Glaasje voor mijn horloge snel gevonden en besteld. Ook betaling liep heel vlotjes. Levering mooi verpakt en binnen 24uur binnen. Helaas, glaasje paste niet. Informatie op de web-site was niet geheel compleet. Jammer.
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend dat je glaasje niet leek te passen. Ik lees in het mailcontact met onze klantenservice dat je een glaasje voor de Huawei Watch GT 2 46mm probeerde aan te brengen op een Huawei Watch GT 2 Pro. Helaas is dat product voor een ander model smartwatch zoals aangegeven (de GT 2 46mm in plaats van de GT 2 Pro). Dit is dan ook de rede dat de screenprotector niet op je toestel past. We vinden het jammer dat dit niet helemaal duidelijk voor je was en gaan kijken of we dit duidelijker kunnen maken op onze website. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Schermprotector werd zoals aangekondigd snel en correct geleverd, in uitstekende verpakking. Protector ziet er mooi strak uit op Iphone 13 Max.
Beste RMJT, Dank je wel voor je beoordeling! Goed om te lezen dat de screenprotector spoedig geleverd is en ondertussen netjes op je toestel zit. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screenprotector goed ontvangen, alleen jammer dat het rondje voor de vingerafdruksensor duidelijk zichtbaar is.
Beste Marijn, Bedankt voor je bericht. Goed om te horen dat de screenprotector netjes is aangekomen. Mocht je ons even willen laten beoordelen of de screenprotector er naar behoren uit ziet, ontvangen we graag een foto via [email protected]! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!