Ik had nog nooit een screen protector aangebracht. Dit was de eerste keer dat ik er eentje ging vervangen (kids zijn niet zo voorzichtig met die dingen) en had wel wat schrik. Maar het systeem, de uitleg en de hulpmiddelen die Telefoonglaasje netjes in dat doosje propt: geweldig! Ik las hun info even door, inclusief hoe je de oude fabrieksprotector van Samsung er moet afhalen, en ging aan de slag. Beetje pulken om de oude protector er af te krijgen, maar dat ging vlot. Schoonmaken, drogen, hulptool op de telefoon zetten, protector zijn beschermfolie er af halen (ondersteboven om geen stof er op te krijgen! goeie tip!) en op de hulptool leggen: simpel! En dan kwam de magie: "druk in het midden op de protector". Fascinerend om naar kijken hoe je telefoon van fragiel naar supersterk scherm gaat in enkele seconden! En dat de fingerprint minder vlot ging werken, daar was netjes voor gewaarschuwd. Maar met de info van Telefoonglaasje heb ik die toch weer kunnen registeren. Top!
Beste Toni, Hartelijk dank voor je 5-sterren review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Altijd snel mij spullen gekregen. Zonder vertraging, zonder gezeik. Netjes.
Beste Michael, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Deze webwinkel werkt en levert netjes op tijd. En ook voor oudere telefoons zijn er nog schermbeschermers te krijgen. En de producten van deze webwinkel zijn ook nog eens vaak plat en dus passen ze door de brievenbus!! Dat is makkelijk met afleveren.
Beste J., Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Altijd tevreden over mijn screenprotector moet alleen regelmatig bestellen omdat na bvb een val het glaasje meteen gebarsten is,het vangt wel alle evt ernstigere schade goed op. Blijft ook supergoed zitten 't.o.v andere screenprotectors. Altijd snel geleverd. Bij laatse bestelling kunnen afspreken dat ik niet iedere keer een toon meegeleverd krijg,omdat ik er daarvan al veel heb,wel netjes het schoonmaaksetje en instructies erbij ontvangen.
Beste Karin, Dank je wel voor je review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed product met prima beschrijving voor gebruik.
Beste Gerrit, Bedankt voor je beoordeling Goed om te lezen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Na e-mail contact gelijk een nieuwe levering gedaan . Prima service maar eerste levering nog niet ontvangen.
Beste Peter, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle bezorging, veel keuze en goede kwaliteit/ prijs
Beste Carolien, Dank voor je review! Goed om te lezen dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding en de bezorging. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
jammer dat de glaasjes alleen maar aan de rand plakken
Beste Ruben, Dank je wel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd, prima product!
Beste Jacco, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Super makkelijk te bestellen. Betalen gaat ook prima Bezorging is super snel. Tevens heel goed ingepakt
Beste Pascale, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de bezorging soepel is verlopen en het pakketje netjes is aangekomen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
geweldige ervaring snel geleverd en een topkwaliteit
Beste Marjon, Dank voor je review. Goed om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
alles goed geregeld
Beste Joep, Dank je wel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Heb zelf al een aantal dingen besteld en altijd goed service en goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
Beste Christoph, Dank je wel voor je beoordeling. Prettig om te lezen dat je tevreden bent met de service en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Met twee pubers zijn de protectorglaasjes niet aan te slepen, maar iedere bestelling voldoet altijd aan mijn eisen. Heb al heel wat reparatiekosten van schermen uit kunnen sparen.
Beste Martijn, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd, goede en simpele instructies en iedereen kan het. Het is zijn geld waard.
Beste Jacco, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat de instructies duidelijk waren en het product naar wens is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Bestelling en prijzen ok Levering altijd zoals beloofd.
Beste Edy, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Makkelijk te monteren
Beste Greetje, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat de screenprotector eenvoudig te monteren was. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel en goed, meer moet dat niet zijn.
Beste Jansen, Dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat de bestelling en bezorging naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd, prima verpakt, goed product
Beste Berry, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfecte pasvorm en eenvoudig aan te brengen
Beste Jan, Dank je wel voor je mooie review. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om deze achter te laten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zie zin hierbiven
Beste Eddy, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent met de verzending en kwaliteit. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Makkelijke uitleg en zonder moeite het glaasje aan te brengen op het Mobieltje
Beste Bert, Dank voor je mooie beoordeling. We vinden het prettig te vernemen dat het installeren goed is verlopen. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zeer degelijke uitvoering, perfect aansluitend op mijn gt2 watch. Praktisch onzichtbaar wanneer het erop ligt. 4* omdat het glaasje nog krasvrijer mag zijn.
Beste Kristof, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te vernemen dat je tevreden bent met je screenprotector. Je feedback betreft de krasbestendigheid ga ik doorzetten naar de juiste afdeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Afhandeling is prima
Beste M, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Gewoon goed. Super snelle levering.
Beste Roeland, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Het is goed om te horen dat we aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!