Een beetje teleurgesteld door het stukje dat er onderaan af was
Beste Nadine, Bedankt voor je beoordeling. Enkele dagen geleden hebben we via de mail contact met je gezocht om de situatie voor je op te lossen. Zou je hier op willen reageren? Dan zetten we de situatie zo snel mogelijk recht! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Werd pas na 5 dagen bezorgd. Door eigen vergissing is het glaasje verkeerd bevestigd en daarbij stuk gegaan. Helaas! Eerdere ervaringen zijn alleen maar positief. Na deze recensie op verzoek van telefoonglaasje contact opgenomen met hun klantenservice. Zij hebben toegezegd per omgaande een nieuwe screenprotector gratis op te sturen. Geweldige service!!
Beste Ger, Hartelijk dank voor je beoordeling. Onze excuses voor de vertraging in de bezorging. Wat vervelend dat de screenprotector defect is geraakt bij het aanbrengen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen via [email protected] zodat we het voor je op kunnen lossen? Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Originele beoordeling
Alles perfect geregeld mits je niet zo dom bent als ik om t verkeerde glas te bestellen!! Weer opnieuw besteld en zoals altijd, goed en snel geregeld!
Beste Inge, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goeie snelle levering
Beste Gerda, Hartelijk dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed maar niet snel
Beste Roel, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat de bezorging wat langer op zich heeft laten wachten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Producten volgens omschrijving, goede kwaliteit en snel geleverd. Aanrader.
Beste Marja, Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelheid van levering. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Produits conformes aux descriptions. Livraison rapide et bonne communication. Merci.
Bonjour Jean-Marc, Merci pour votre avis 5 étoiles. Cordialement, Telefoonglaasje
Beste Bats, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles perfect: juiste pasvorm, kwaliteit, snelle levering, …
Beste Niko, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat we aan je verwachting hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De glaasjes waren snel binnen, zijn makkelijk te plaatsen en zijn goed van kwaliteit. Een tip voor bij het plaatsen. Blaas met een hoge luchtdruk spuitbus (o.a. Action) de laatste pluisjes van het scherm. Zo ben je verzekerd van een perfecte bescherming zonder bobbels.
Beste Niels, Bedankt voor je beoordeling. Prettig te vernemen dat je tevreden bent met de producten. De tip die je geeft is inderdaad slim, bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Het beschermglas was precies naar behoren, hij zit goed en neemt niks ik van het scherm! Wel was de levering wat te laat, alleen dat was voor mij geen probleem!
Beste Yara, Dank je wel voor je beoordeling. Onze excuses dat de levering wat langer op zich heeft laten wachten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Glas is goed verpakt in een stevige envelop. Is dan ook probleemloos aangekomen.
Beste Caro, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de bestelling netjes is aangekomen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
De producten zijn van hoge kwaliteit en de levering is erg snel!
Beste Stan, Dank voor je 5-sterren review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelheid van levering. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik heb goede ervaringen me telefoonglaasje en alles was weer perfect in orde.
Beste Anna, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering. Prijzen zijn goed. Klantenservice is uitstekend. Stuur je een mail krijg je snel een reactie terug met een goede oplossing. Kijk nooit meer ergens anders voor een telefoonglaasje is dit het juiste adres.
Beste Ewout, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice, ik ga het doorgeven! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Gemakkelijke en gebruiksvriendelijkewebsite om te zoeken en te bestellen. Duidelijke beschrijving bij de producten. Snelle levertijden.
Beste Benjamin, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Heb al meerdere bestelling geplaatst, altijd top service!
Beste Adam, Dank voor je 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Topmateriaal, past goed en snelle levering
Beste Els, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te vernemen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goede kwaliteit, redelijke prijs en snel geleverd!
Beste M.J., Bedankt voor je mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zoals beloofd gewoon al de volgende dag geleverd. Sluit super aan op de telefoon. Heb duurdere gehad van een ander merk maar deze zijn zeker net zo goed.
Beste Martijn, Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Dit waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Topbedrijf, snelle service en erg fijne glaasjes
Beste Gabrielle, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Screenprotector gelukkig nog verkrijgbaar voor een niet meer zo'n recente telefoon. Perfecte bezorging. Bedankt.
Beste Menno, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat we ook jouw smartphone nog kunnen voorzien van bescherming! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Besteld als reserve van dezelfde (>1,5 jaar oud). Telefoon op de straatstenen laten vallen en alleen klein barstje in telefoonglaasje. Werkt nog steeds top. Heb iig een reserve tegen een goeie prijs. Supersnel geleverd.
Beste R.N., Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de screenprotector je toestel heeft kunnen redden. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
besteld en de volgende dag bezorgd, goede prijs-kwaliteit verhouding. Heb hier vaker besteld en aarzel niet hier weer te bestellen
Beste Helene, Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Recht voor z’n raap goed
Beste Edo, Dank je wel voor je review, dat vinden we natuurlijk leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!