Het beschermglaasje beschermd mijn telefoon optimaal en dit tegen een zeer democratische prijs. Mijn glas van mijn telefoon is zoals bij vele al gebarsten en de herstelkosten hiervoor zijn veel duurder dan deze bescherming
Beste Gunter, Dank je wel voor je review. We vinden het prettig te lezen dat je tevreden bent met onze producten. We hopen je natuurlijk terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
No nonsense leverancier; als er een probleem is wordt het netjes opgelost
Beste Antoine, Dank je wel voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles is naar wens verlopen
Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik heb ook voor mijn nieuwe IPhone 13 pro max een gehard glas Edge to Edge screenprotector besteld. Maar naar mijn mening zijn deze niet Edge to Edge! Terwijl dit met m'n vorige iPhone 's geen probleem was. Jammer, want het zijn verder goeie kwaliteit screenprotectors, Alleen deze zijn niet Edge to Edge! oftewel te klein! De volgende wordt waarschijnlijk van een ander webshop.
Beste Stefan, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met het formaat van je screenprotector. Het formaat van de screenprotector die je hebt besteld, is wel degelijk een edge to edge screenprotector. De millimeter ruimte die je rondom over hebt, is nodig om ruimte voor een hoesje open te laten. Tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen ook een hoesje om een smartphone. Indien we deze ruimte kleiner zouden maken zou de screenprotector omhoog gedrukt worden. Naar aanleiding van de foto van je toestel die mijn collega ontving valt het op dat de screenprotector te hoog op het toestel is aangebracht. Dit zorgt voor extra ruimte aan de onderzijde van je toestel. Indien deze opnieuw uitgelijnd zou worden, is dit opgelost. Tevens heeft mijn collega aangegeven dat je de producten kon retourneren als je niet tevreden was. Hier wenste je echter geen gebruik van te maken. Dit kan natuurlijk nog altijd. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
goed te monteren en goed resultaat
Beste Albert, Dank voor je beoordeling! Prettig te vernemen dat het monteren goed is verlopen en het resultaat naar wens is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering, echt top. Kwaliteit is wat minder
Beste Fernando, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit Dit vinden we erg vervelend. Zou je contact met ons kunnen opnemen via [email protected]? Dan lossen we het graag voor je op! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik koop de afgelopen 2 jaar standaard mijn screenprotectors bij Telefoonglaasje. De producten blijven steeds verbeteren. Het glas sluit goed aan waardoor je het product niet eens meer ziet. De keren dat er iets mis was met mijn bestellen ben ik altijd goed geholpen!
Beste Anne, Thanks voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Duidelijke website, snel besteld en nog. sneller geleverd.
Beste Marjolein, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de website en service naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
alles in orde verlopen
Beste Patrick, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel ontvangen en werkt goed
Beste Lars, Bedankt voor je review. We waarderen enorm dat je deze moeite hebt genomen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Altijd keurig netjes per post afgeleverd. Inclusief schoonmaaksetje.
Beste Andre, Dank je wel voor je beoordeling. Goed om te horen dat de bestellingen naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Oké !
Beste Yves, Dank voor je beoordeling. Prettig te vernemen dat de levering en aankoop naar wens zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Alles in goede orde aan huis gebracht door de post eerste klas
Beste Simon, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te horen dat de bestelling netjes is aangekomen. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Apple Watch Hoesje met Screenprotector is top.
Beste Rudi, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Binnen no time geleverd, en het geleverde telefoonscherm glas zat in een prima verpakking met allerlei spullen erbij zodat je het glas prima kon plaatsen op de telefoon!
Beste Richard, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering snel plaatsvond en alles naar wens is. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfecte screenprotector! Makkelijk aan te brengen en bijna onzichtbaar.
Beste Niko, Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste Marielle, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
de bestelling werd snel geleverd mbt prijs-kwaliteit verhouding vind ik de prijs aan hoge kant afmeting is goed voor voor Garmin 4S, maar is lastig aan te brengen zonder luchtbellen alleen het glas wordt bedekt dus de rand eromheen niet
Beste Fienie, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het aanbrengen van je Garmin 4S screenprotector niet helemaal goed is verlopen. Indien je contact opneemt via [email protected] helpen we je graag verder! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Als zeer regelmatig iets besteld. Altijd een vlotte levering, producten snel huis. Goed geregeld.
Beste Ron, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snelle levering en goede pasvorm
Beste Pascal, Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat de levering naar wens is verlopen en de pasvorm goed is. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ben zeer tevreden met deze bescherming
Beste Carina, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met de bescherming. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Een goede en duidelijke webshop met lekker vlotte afhandeling. Een aanrader
Beste Peter, Hartelijk dank voor je beoordeling. Goed om te vernemen dat je een goede ervaring met ons bedrijf hebt! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed gegaan
Beste Emile, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We waarderen het dat je de moeite hiervoor hebt genomen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
5 sterren voor deze internet winkel!
Beste John, Dank je wel voor je beoordeling. We vinden het prettig te vernemen dat je tevreden bent met onze service en webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Dag na bestelling ontvangen. Goed verpakt en intact ontvangen. Nog niet nodig gehad. Is als reserve als huidige kapot gaat
Beste Richard, Hartelijk dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!