Super, aanrader.

Mijn bestelling was correct en nog vroeger geleverd of voorzien.

Geen snelle levering

Er wordt beloofd "voor 17h besteld morgen geleverd", ik heb mijn bestelling gedaan op 21/09 en krijg een bericht dat het op 25/09 geleverd wordt. Dit is reeds de 2de keer dat dit bij telefoonglaasje gebeurd, de vorige keer heb ik bijna een week mogen wachten. Het excuus dat gebruikt wordt is "te druk bij post nl", dit terwijl ik ook andere bestelling via post nl heb laten leveren en die werden wel reeds de dag nadien geleverd. Indien telefoonglaasje niet kan garanderen dat de bestelling de dag erna geleverd wordt moet men dit zo ook niet adverteren, MISLEIDENDE reclame heet dit. Voor mij dan ook de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Snelle levering, goed product welke aan de verwachtingen voldoet

Snelle levering, goed product welke aan de verwachtingen voldoet

Super bescherming

Paste perfect en was eenvoudig en makkelijk te plaatsen. Mijn scherm ziet er al meteen veel beter en gezonder uit.

Snelle service / kwaliteit

Altijd snel in huis. Product geleverd zoals besteld.

Order en levering = OK - Plaatsing NOK

Bij het plaatsen van de screenprotector gleed deze onder de meegeleverde tool door met als resultaat tientallen barsten in de screenprotector, dus onbruikbaar.

Goede service en snelle levering

Goed, maar...

Levering snel geleverd maar handleiding video gaat nergens over. Dat kan sterk verbeterd worden.

snelle en correcte levering

Alles correct en vlot geleverd. Duidelijke instructies hoe het te plaatsen. Helemaal tevreden

Snel, efficiënt en prima product.

Snel en juist

Screensaver van prima kwaliteit, jammer dat mijn telefoonhoes de rand omhoog drukt. Ligt waarschijnlijk aan hoes

Alles perfect naar wens

Altijd snel geleverd

Super snelle levering en fantastisch tempered glass

Een super goed product en zeer correcte en snelle levering

Goed product en mooie ondersteuning

Het glaasje was snel geleverd. Bevestiging as eenvoudig dankzij een goede online handleiding

Тор

Tevreden

Prijs-Kwaliteit is top

Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik heb een mooie screen protector die ik prima zelf kon vastmaken.

2 nieuwe screenprotectors snel geleverd

2 nieuwe screenprotectors besteld voor onze telefoons, 1 reserve en 1 om een kapotte screenprotector te vervangen die gelukkig zijn werk goed gedaan had, screenprotector stuk, telefoonscherm nog heel

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Via de chat contact opgenomen. Zeer accuraat en vriendelijk geholpen. Bestelling vlot geleverd, netjes verpakt.

Alles correct afgehandeld.

Snelle en uitstekende levering van het bestelde

Goed en snel

SUPER TEVREDEN

DUIDELIJKE WEBSITE, VEEL KEUZE, MAKKELIJK TE BESTELLEN, GOEDE UP-DATE WAT ER MET JE BESTELLING GEBEURDT

Prima, goede kwaliteit

Lekker vlot geregeld, het lijkt alsof ik een nieuwe telefoon heb. Aanrader!

Tevreden over Telefoonglaasje

Goed verpakt, redelijk op tijd afgeleverd

Duidelijke website, mooi product en snel geleverd

Duidelijk website waar je eenvoudig het juiste product kunt vinden. Vervolgens snel geleverd en een goed product

Topmateriaal! Zeer snel geleverd en alles naar wens.

Alles verliep probleemloos. Goede uitleg op het doosje zodat het glaasje supergemakkelijk te plaatsen is. Een tevreden klant:)

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!