Sneller ontvangen dan werd aangekondigd...
Beste Tim, Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling. Fijn om te lezen dat we aan je verwachting hebben voldaan! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goeie productkeuze tegen een aantrekkelijke prijs en afhandeling netjes op tijd, kortom zeer tevreden
Beste Jo, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te vernemen dat je tevreden bent over het assortiment en onze prijzen. We zien je graag terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Mooi product. Goede montage beschrijving
Beste Herman, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Prima assortiment, gewoon prima!
Beste Ronald, Thanks voor je 5-sterren beoordeling! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en het assortiment. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
smiddags besteld volgende ochtend al in huis product zoals omschreven en netjes verpakt
Beste Greg, Bedankt voor je beoordeling! Prettig te vernemen dat alles naar verwachting en spoedig geleverd is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Zeer snel en correct geleverd. De opties in de menu's op de site zijn duidelijk.
Beste Ricco, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je blij bent met onze website! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
na bestelling direct met de eerste post geleverd. goed verpakt en goed product.
Beste Bert, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ik ben tevrededen.
Beste Drahomira, Dank je wel voor je beoordeling. Prettig te vernemen dat je tevreden bent! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste Albert, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Prettig te vernemen dat je tevreden bent onze service en producten. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Goed artikel en altijd snel geleverd.
Beste Dirk, Bedankt voor je review, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Wij hebben hier vaker wat besteld, meestal screenprotectors voor de kids. Onlangs ook een hoesje besteld voor mijn dochter maar wilden deze toch retourneren. Retour aangemeld en opgestuurd, wij kregen na een dag een mail dat de retour in verwerking zat en ons geld teruggestort zou worden. Leveringen zijn ook keurig de volgende dag binnen mits je op tijd besteld.
Beste Andy, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met het bestel- en retourproces. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
BeschermGlas voor telefoon, bestel ik bij telefoonglaasje
Beste Geert, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd en goede kwaliteit!
Beste Koen, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de bestelling spoedig in bezorgd en naar wens is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Past helemaal
Beste Wendela, Goed om te horen dat je de bestelling als uitstekend hebt ervaren. Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Snel geleverd. En super goed kwaliteit screenprotector voor m’n iPhone SE
Beste Zier, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Het doet ons natuurlijk goed om te lezen dat je tevreden bent met de producten die je hebt besteld. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Elke keer weer alles correct en de volgende dag geleverd
Beste Ria, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
In het verleden glaasjes van een andere leverancier gebruikt. Deze kleven niet goed en waren moeilijk aan te brengen. Bij deze geen enkel probleem!!!
Beste Henk, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te horen dat de glaasjes naar wens zijn! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
MIjn 2 de bestelling.Dit naar aanleiding van mn ervaring bij de foutieve bestelling en de coulante oplossing hiervan
Beste Ron, Bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je bij ons teruggekomen bent door eerder contact met ons. Hopelijk tot ziens in onze webshop. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste Mick, Bedankt voor je beoordeling! Prettig te vernemen dat de aanbreng instructies duidelijk waren en alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Beste D., Dank je wel voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfecte case. Goederen zoals beschreven. Vlotte levering en afhandeling. Een aanrader!
Beste Luc, Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Goed om te vernemen dat alles naar wens was. Met vriedelijke groet, Telefoonglaasje
Mijn telefoon stuiterde heel hard over het wegdek na een ongeval met mijn e-bike. Gelukkig geen letsel, maar ook geen enkele schade aan mijn telefoon. Het hoesje had de klappen prima opgevangen. Wel zaten er twee barsten in het opzetglaasje, maar het scherm van de telefoon was nog volledig in tact. Zelfs geen krasje te bekennen op de telefoon. Meteen een nieuw glaasje besteld en volgens instuctie werkelijk onzichtbaar geplaatst. Ik kan iedereen deze fantastische producten aanraden!
Beste Paul, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat goed om te horen dat je nergens last van hebt na je val! Gelukkig zijn zowel jij als je smartphone goed uit deze situatie gekomen. Fijn dat het nieuwe glaasje ook direct weer netjes op je toestel is gehecht. Veel plezier van de screenprotector! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Perfect passend glaasje dat zich mooi zelf aansluit. Enkel de fingerprint werk minder goed.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor je beoordeling! We hebben je nog een e-mail gestuurd met betrekking tot de problemen omtrent je vingerafdrukscanner. Graag zien we je reactie tegemoet om dit verder op te kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Gewoon alles gegaan zoals gezegd.
Beste Berry, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Top kwaliteit en super snelle verzending
Beste Robin, Bedankt voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Telefoonglaasje
Ekkersrijt 4413
5692DL Son en breugel
Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!