Precies zoals je hoopt

Lekker vlotte levering, en completer dan verwacht! Ik ging er vanuit alleen een bescherm glaasje te kopen, maar deze werd geleverd compleet met uitgebreid bevestigingspakketje. Ontvetten, schoonmaken, stof verwijderen. Er werd nog net geen butler meegeleverd om het allemaal voor me te doen, maar wellicht dat dat bij de volgende bestelling gebeurd :)

Snelle levering en goede klantenservice!

goede ervaring.

Deugdelijk product, Snel en goed verpakt geleverd.

Heel goed en gemakkelijk aan te brengen met de hulpstukken en goede pasvorm. Een aanrader voor iedereen.

Top, de bescherming is er weer voor mijn mobiel

Zeer vlotte levering, goede prijs/ kwaliteit

Besteld en heel snel ontvangen

Prima kwaliteit en snelle levering!

Heb een screenprotector gekocht voot m'n Samsung S10. Super handige tool erbij gekregen om het scherm precies goed over de "effe" randen te krijgen. Scherm reageerd uitstekend en de vingerafdruk werkt ook nog met deze protector. Helemaal tevreden!

Gewoon goed

Snel, duidelijk, goede kwaliteit

Geweldig!!!

Makkelijk aan te brengen en snelle levering.

Super@

Snelle levering, goed verpakt. Kwaliteit en pasvorm van het telefoonglas is prima.

Snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Mijn (snel) oplader werkt prima. Zal dan ook vaker hier bestellen. Top!!

Super goed geregeld

Heel goede ervaring, super geleverd, snel en keurig ontvangen.

Na aanbrengen van beschermingslaag werkt vingerafdruk helemaal niet meer.

Precies gedaan als in omschrijving staat. Irritant dat vingerafdruk scanner niet meer werkt. Bescherming moeten verwijderen. Geld weggegooid.

Teleurstellend

Onduidelijk uitleg, volgde de instructie op het doosje en daar stond niet bij dat er nog een laag af moest van de samsung. Uiteindelijk de 2e screen protector geplaatst en meteen een 2 luchtbellen in het midden, onmogelijk om eruit te wrijven. Eerste keer een screen protector maar nooit meer

Niks op aan te merken

Juiste bestelling tijdig ontvangen

prima produkt

Helemaaal top

Goede en snelle service zeer te vreten over het product zeker vaker te bestellen

Top alles zat er bij

Alles zat er bij schoon maak doekje ontvetter en stofstickers

Zeer goed!!

Weer den goede ervaring met Telefoonglaasje. Dit keer voor mijn Samsung S21 plus.

Goed spul, snel geleverd

Goed spul, snel geleverd

Goede kwaliteit producten voor kleine prijs

Mijn telefoonglaasje van telefoonglaasje.nl sneuvelde laatst en ik had een nieuwe nodig. De prijs is niet hoog bij het bedrijf en ze hadden kortingen op snelladers. Besteld en in zeer korte tijd binnen. Goede service, goede communicatie en een lage prijs, voor zeer goede kwaliteit producten. Aanrader!

passende glaasjes en prima levering

Top leverancier

Duidelijke site, uitstekende producten en komen afspraken na.

Vlotte levering goed product

Goede ervaring

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!