Glaasje stevig, past perfect en makkelijk aan te brengen.

De glaasjes zijn van goede kwaliteit en de service is zeer goed.

Ik koop al jaren de telefoonglaasjes bij telefoonglaasje.nl. Zo ook mijn laatste aankoop voor de iPhone 15 pro. Het edge to edge glaasje is precies goed qua formaat. Ook de kits die meegeleverd worden om het glaasje zo goed mogelijk te kunnen plaatsen zijn top! Al met al weer opnieuw een zeer tevreden klant.

Werkt in principe goed

Alleen jammer dat je vingerafdruk lezer met natte vinger moet activeren om schermbeveiliging op te heffen!

Gemakkelijk

Heel gemakkelijk aangebracht. Duidelijke uitleg. En snelle levering

Niks mis mee

Makkelijk aan te brengen zonder bubbels, door de meegeleverde schoonmaak kit. Scherm voelt veel schoner aan door minder vette vingers op het scherm.

Snelle levering van een goed product

Screenprotector kwam heel binnen, instructies waren duidelijk voor het installeren van de screenprotector

Heb reeds meermaals glaasjes hier besteld omwille van hoge kwaliteit en snelle levering.

Geweldig hoesje en razendsnelle levering!

Ik heb recentelijk een hoesje gekocht voor mijn Galaxy Buds en ik ben absoluut tevreden met mijn aankoop. Het hoesje is niet alleen stijlvol, maar biedt ook uitstekende bescherming voor mijn toestel. De kwaliteit van het materiaal is merkbaar hoog, en het ontwerp past perfect bij mijn persoonlijke stijl. Wat me echter nog meer heeft verrast, is de ongelooflijk snelle leveringsservice. Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik het hoesje binnen 24 uur al in mijn brievenbus (Zelfs al was het bijna nieuwjaar). De efficiëntie van de levering was werkelijk indrukwekkend en overtrof mijn verwachtingen. Al met al ben ik zeer tevreden met zowel het product als de service die ik heb ontvangen. Ik zou deze webshop zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve smartphoneaccessoires en een snelle levering waardeert.

Top kwaliteit

Goeie kwaliteit en altijd snel bezorgd en geen verzendkosten

Alles prima verlopen

Er waren enkele problemen met de bestelling en de levering. Contact opgenomen met de klantenservice, en meteen opgelost! Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker aan te raden.

Prima glaasje maar waarschijnlijk de verkeerde besteld

Glaasjes zien er prima uit. Punt is dat ik een Garmin 7x saphire solar heb en het lijkt erop dat ik zelfs twee glaasjes heb besteld waarvan de mooie zwarte rand net over de zonnecellen aan de rand vallend. Stom van mezelf. Niet goed gekeken maar waarschijnlijk heb ik de glaasjes voor niks besteld. Jammer!

Screenprotector past niet

Ik heb een screenprotector voor de Fairphone 5 gekocht, maar toen deze aankwam bleek dat hij helemaal niet past op het scherm. De screenprotector heeft dus niet dezelfde vorm als het scherm van de telefoon. In de mail met de vraag 'wilt u ons beoordelen' worden er twee opties gegeven; een knop met een duim omhoog en een knop met een duim omlaag. De knop met de duim omhoog leidt naar de review-pagina van kiyoh, maar de knop met de duim omlaag leidt naar de contactpagina van telefoonglaasje. Hierdoor zijn de beoordelingen op kiyoh kunstmatig goed. Heel misleidend.

Snelle levering, duidelijke handleiding, goed product

Zie header

Geweldige service

Na het plaatsen van de Apple Watch 4/5/6/SE screenprotector - 40mm bleek na een aantal dagen proberen dat de touchscreen minder goed reageerde dan voordat er een screenprotector op zat. Hierop heb ik contact gezocht met de klantenservice om te vragen of dit een bekend probleem was. Het was geen bekend probleem en zonder erom te vragen kreeg ik gratis een nieuwe screenprotector thuis gestuurd. Na deze geplaatst te hebben merk ik gelukkig geen verschil meer in de gevoeligheid van de touchscreen. Al met al top service!

super

super screenprotector dat de hele voorkant bedekt. True Edge to edge screenprotector voor mijn pixel 7a

Goede service!

Al vaker hier een screenprotector aangeschaft, die altijd makkelijk op te brengen zijn en onze telefoons goed beschermen. Duurde dit keer door drukte bij post.nl wat langer voor het in huis was dan we gewend zijn, maar klantenservice houdt je goed op de hoogte!

Snelle levering en goed product

Gebruiksvriendelijke website, Snelle levering en het telefoonglaasje voldoet aan de verwachtingen

Vertrouwen

De bestelling is geheel conform de toezeggingen afgeleverd op de juiste dag. Dat geeft vertrouwen om in de toekomst, indien noodzakelijk, wederom een bestelling te plaatsen.

Heel tevreden met het product en de snelle levering

Heel betrouwbaar bedrijf dat doet wat het beloofd.

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice en prima producten voor een passende prijs. Had een telefoonglaasje en hoesje besteld. Het hoesje bleek niet leverbaar, er was al betaald. Na een week nam ik telefonisch contact op, er werd meteen een oplossing aangeboden. De volgende dag ontving ik een (beter) hoesje door de brievenbus. Dank voor de fijne en snelle service.

Snelle zending

Goed produkt vlotte verzending!

Een fijn glaasje voor de Huawei P30. Dat Ding heeft afschuinde kanten en niet ieder product houdt daar rekening mee. Deze dus wel.

Goede service!

Top dat mijn kleine bestelling alsnog gratis werd verzonden. Hij was snel verzonden. postnl liet lang op zich wachten. Ik heb contact opgenomen met Telefoonglaasje en werd ook erg fijn geholpen. Al met al een goede ervaring :-)

Weg moeten gooien

OnePlus7 Pro curved gehard glas screenprotector gekocht. Aanbrengen ging prima, alleen moest ik zo hard drukken om iets aan te klikken dat typen niet te doen was. Zelfs als ik softwarematig de gevoeligheid van mijn telefoon aanpas. Screenprotector er af gehaald en weg moeten gooien. Miskoop dus.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!