Correcte service, ook als het eens verkeerd gaat

Verkeerde screenprotector ontvangen, doch na melding werd onverwijld een nieuwe, correcte opgestuurd. Daardoor echt tevreden!

Degelijke screenprotector en gemakkelijk aan te brengen

De sreenprotector is gemakkelijk te installeren met behulp van de meegeleverde toebehoren. Voelt stevig en premium aan. Enige nadeel is de zichtbare cirkel rondom de fingerprint scanner. Deze kan met name bij heldere beelden wat storend zijn.

Goed en snel!

Vorige Screenprotector heeft gedaan wat ie moest doen. Meteen weer een nieuwe besteld. Kwaliteit prima, levering snel.

Snelle service en goede kwaliteit.

Hele snelle bezorging, top kwaliteit en het pakket is goed samengesteld om het beste resultaat er uit te krijgen.

Fantastische kwaliteit!

Ik heb 2 egde to edge screenprotectors gekocht voor een iPhone 11 Pro en 12 en ik ben zeer tevreden over de snelheid van de bezorging, en de kwaliteit van de glaasjes is ook uitstekend

Werkt goed, ziet er mooi uit en vriendelijke klantenservice!

netjes verpakt, door corona alleen iets later dan verwacht

Snelle verwerking van mijn bestelling. De levering was helaas wat later, maar dat was in deze corona tijd te verwachten. Het artikel was netjes verpakt.

Snel en betrouwbaar

Goede website , en een snelle levering top!

Geweldige webwinkel.

Artikel wordt zeer snel geleverd. En prima kwaliteit. Één keer verkeerde levering gehad. Één telefoontje en de volgende dag het juiste gekregen.....perfect!

Product voldoet aan verwachting

Product voldoet aan verwachting

Goede snelle levering

Mijn oude telefoonglaasje was inmiddels beschadigd, door dagelijks gebruik en vertoonde barsten. Eigen schuld. Mijn telefoonscherm reageerde niet meer adequaat. Na overweging besloten dit scherm te vervangen door een nieuw beschermend scherm. Alles doet het weer top. Opvallend is de snelle levering.

Zoals altijd kwaliteit, goede prijs en snelle levering.

Zie boven. Heb ik al zo vaak ingevuld. Goed is goed.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd

Ze zijn gewoon goed en beschermen mijn telefoon..gewoon top

Goeie service

Ik had een slecht schermpje ontvangen hoefde maar 1 foto op te sturen en graag gelijk een nieuwe opgestuurd, top service

Gewoon goed product

Koop vaker dit product. Glaasjes zijn erg gemakkelijk te monteren met de mal die wordt bijgeleverd

Geweldig glaasje

Het zit prima en werkt ook prima

Geleverd volgens afspraak

Kwam snel aan en was goed verpakt.

Erg goede kwaliteit

Het komt veilig thuis bezorgd! Het is gemakkelijk aan te brengen. Het enige puntje wat ik had was dat er stofjes zaten op de plaklaag wat voor luchtbelletjes zorgde. Verder goede kwaliteit en snelle bezorging met een goede prijs!

Super ervaring!!

Voor mijn dochters verjaardag helaas het verkeerde glaasje besteld. Maar zonder problemen, nieuwe besteld en bedrag van de verkeerde teruggestort. Zo hoort het! Hartelijk dank voor de prima service!

Goede beschermlaag, makkelijk aan te brengen

Voelt stevig aan, duidelijke uitleg en alle benodigdheden aanwezig. 1 minpuntje, door de zwarte omranding valt een halve mm scherm weg.

Toppie

Klasse

1 e zending was niet goed, na een email werdt er gelijk een nieuwe screenprotector gestuurd. Perfect afgehandeld.

Altijd goed, betrouwbaar en snel

Ik ben al een aantal jaren klant bij telefoonglaasje. Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. - snelle afhandeling (bezorging) - 1x verkeerd product geleverd gekregen, maar kreeg direct het juiste nagestuurd (dit is al aantal jaar geleden) . - had een bestelling net voor een actie geplaatst en toen waren ze zo vriendelijk (nadat ik het gevraagd had) of ze bestelling konden annuleren en ik het opnieuw (met de actie) kon bestellen en dit deden ze.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!